pedzelito 15.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ja teraz tyram w pracy a wieczorkami "grzebie" na budowie. Obecnie układam boazerię w saunie. Chyba na weekendzie odpale ustrojstwo. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 15.05.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Pracujemy pracujemy ale w pracy "normalnej" a po godzinach jeździmy po składach budowlanych i dostarczamy ewentualne braki naszym majstrom którym codziennie coś brakuje nic nie udało im się obliczyć dokładnie wczoraj dowiedliśmy im cement a za godzinę dzwonią że brakuje im dysperbitu no ale tego nie można przewidzieć wcześniej ??? Ech.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 15.05.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Pracujemy pracujemy ale w pracy "normalnej" a po godzinach jeździmy po składach budowlanych i dostarczamy ewentualne braki naszym majstrom którym codziennie coś brakuje nic nie udało im się obliczyć dokładnie wczoraj dowiedliśmy im cement a za godzinę dzwonią że brakuje im dysperbitu no ale tego nie można przewidzieć wcześniej ??? Ech.................... U mnie to samo ale powód trochę inny, duża ekipa i strasznie szybko budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 15.05.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No u nas praca tez idzie szybko bo jest ich 8 chłopa i jak to mój tato mówi robota pali im się w rekach ale system zamówień maja do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 15.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Gratulacje postepow. Do stalego domawiania czegos musicie sie przyzwyczaic - norma. Ja bylam codziennie 3 razy na budowie, dzwoniłam z 4 a i tak często czegos brakowalo. My wreszcie po długich trudach wyrównalismy działke i jutro wielkie sianie trawy. Konczymy tez sprawy ogrodzeniowe. Goscie dzis postawili słupki na fragmencie ktory nie byl poprawiany. Jutro dadza betony na dół i przyjedzie gosc do wyliczen przęseł metalowych i bramy (6-cio metrowej). Az się boję Pozdrawiam i miłego weekendu. Tak tylko przypominam ze mam do sprzedania 4 wiadra tynku silikonowego baranek 1.5 Caparol kolor Savanne 16. Moze ktos z Was zna sie na projektowaniu ogrodów. Potrzebuje pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 15.05.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 witam Grupę! kruszon11 - wysłałem, jakby nie doszło to wysyłam jeszcze raz jak nie to opublikuje na forum ledwo łapię zakręty, doszedł styropian na docieplenie ścian ...niebawem zaczynamy docieplenie, jutro ma wejść glazurnik, dziś sobie przypomniałem że nie mamy parapetów zewn. , obiecał mi na jutro znajomy znajomego zrobić. no i jeszcze do pracy trzeba chodzić żeby dutki na te chałupe były... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.05.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 wiicemistrz Polski siatkarzy Asseco Resovia Rzeszów poinformował, że dokonał dwóch wzmocnień. Z rzeszowskim klubem kontrakty podpisali 28-letni brazylijski rozgrywający Rafael Redwitz oraz 28-letni reprezentant Polski Wojciech Grzyb a z frontu budowlanego - nadchodzi burza i zgoniło mnie z rusztowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.05.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 polało krótko acz treściwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 16.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Nas też zgoniło dziś z placu budowy ........... a takie plany mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 17.05.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 witaj Grupo! sobota była obfita nie tylko w opady! w jednej łazience zaczął pan układać płytki. efekt niezły. inny, solidny człowiek polecił mi swojego znajomego też solidnego człowieka i mamy z dnia na dzień dosłownie parapety zewn. . kupiliśmy trawę ale jeszcze nie posiana, ciekawe kiedy ? pozdawiam i życzę obfitego tygodnia, zwłaszcza zaczynającym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 18.05.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 wiicemistrz Polski siatkarzy Asseco Resovia Rzeszów poinformował, że dokonał dwóch wzmocnień. Z rzeszowskim klubem kontrakty podpisali 28-letni brazylijski rozgrywający Rafael Redwitz oraz 28-letni reprezentant Polski Wojciech Grzyb Do powyższej dwójki doszedł jeszcze Aleh Akhrem, 26-letni przyjmujący, kapitan reprezentacji Białorusi. Wyróżniający się zawodnik ostatniego finału Ligi Mistrzów gdzie reprezentował barwy srebrnego medalisty tego turnieju Iraklisu Saloniki. Wzmocnienia Resovii wydają się być bardzo przemyślane, drużyna będzie zdecydowanie mocniejsza niż w minionym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Aleh Akhrem powinien byc mocnym punktem szczególnie ze to zawodnik perspektywiczny ze względu na wiek /tamci to jednoczesnie doswiadczenie ale i czasem i wyrachowanie które przychodzi czesto wraz w wiekiem .../ w polityce mamy kolejnego przechrzte /po Maniusiu - synu marnotrawnym podkarpackiej ziemi/ Mieczysła Janowski, nagle zapałał dziwną bratnią miłością do PSL u aby wejśc do parlamentu europejskiegozmiana partii .. .nie ma sprawy, co to dla niego ... byle tylko wypłynąć ...byle sie nachapac, byle u koryta ... na pocieszenie - ładna dzis pogoda, lubie taki maj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.05.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 W politykę się nie mieszam... Syn mi rosnie na potęgę... z dzidziusia staje sie już chłopczykiem... Starzeję się czy co... Czyżby dopadał mnie jakis kryzys wieku średniego...? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 19.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja też nie o polityce Dzisiaj u nas (na wschodzie podkarpacia) po południou lunęlo i sypnął grad. W ciągu godziny spadło 45 mm deszczu. Wyglądało tak jak na zamieszczonym zdjeciu. Więcej na naszej stronie w działach Podpatrzone i Figa http://www.maciejon.republika.pl/Podpatrzone/09_05_19-027.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 19.05.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 witam Grupę! no to sie pochwalę: tadam!zaczęli nam docieplać nas domek. ! w środku też się kafelki dziś kładły- a raczej nam sympatyczny pan układał.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.05.2009 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ja też nie o polityce Dzisiaj u nas (na wschodzie podkarpacia) po południou lunęlo i sypnął grad ...wow ! a u nas ledwo polało ... Maćku temat wyborczy można by w zasadzie przeklasyfikowac z polityki na socjologie zadając pytanie troche inaczej np. dlaczego na podkarpaciu co któryś z kandydatów jak nie spadochroniarz to przechrzta ...? albo czy człowiek którego raz wybrano i niczym sie nie wyróznił musi byc już dozywotnio posłem czy deputowanym ? albo gdzie kiełbasa ? /wyborcza ma sie rozumiec .../ Bogus płytki to jest to co tygryski lubią najbardziej ... zona Ci sie do płytek nie wtrąca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.05.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Podejrzewam że się wtrąciła... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.05.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzień dobry Budowniczym Sebo, nie starzejesz się, tylko dzieci szybko rosną Tak sobie też tłumaczę, bo moja już ma 4,5 roku a niedawno uczyła się chodzić. mam pytanie, gdzie w okolicy dostanę drzewka owocowe? Okolicy, czyli Rzeszów, Tyczyn- te tereny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 20.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 mam pytanie, gdzie w okolicy dostanę drzewka owocowe? Okolicy, czyli Rzeszów, Tyczyn- te tereny.. na pewno w Albigowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristal2 20.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 mam pytanie, gdzie w okolicy dostanę drzewka owocowe? Okolicy, czyli Rzeszów, Tyczyn- te tereny.. na pewno w Albigowej W Siedliskach u Janigi też powinny być A odnośnie polityki to w poniedziałek na Rynku Głównym w Rzeszowie widziałem jak wielki Marianno nagrywał swoją reklamówkę wyborczą. Większość w ogródkach piwnych stwierdziła jednozancznie, że Marian bardzo zmizerniał ostatnio , straszna chudzina się z niego zrobiła, a w Europarlamencie przecie zarobki do najniższych nie należą to jak się biedak dostanie to się może nieco poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts