Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Pracujemy pracujemy ale w pracy "normalnej" a po godzinach jeździmy po składach budowlanych i dostarczamy ewentualne braki naszym majstrom którym codziennie coś brakuje :evil: nic nie udało im się obliczyć dokładnie :( wczoraj dowiedliśmy im cement a za godzinę dzwonią że brakuje im dysperbitu :-? no ale tego nie można przewidzieć wcześniej ??? Ech....................

Pracujemy pracujemy ale w pracy "normalnej" a po godzinach jeździmy po składach budowlanych i dostarczamy ewentualne braki naszym majstrom którym codziennie coś brakuje :evil: nic nie udało im się obliczyć dokładnie :( wczoraj dowiedliśmy im cement a za godzinę dzwonią że brakuje im dysperbitu :-? no ale tego nie można przewidzieć wcześniej ??? Ech....................

U mnie to samo ale powód trochę inny, duża ekipa i strasznie szybko budują :D

Gratulacje postepow. Do stalego domawiania czegos musicie sie przyzwyczaic - norma. Ja bylam codziennie 3 razy na budowie, dzwoniłam z 4 a i tak często czegos brakowalo.

My wreszcie po długich trudach wyrównalismy działke i jutro wielkie sianie trawy. Konczymy tez sprawy ogrodzeniowe. Goscie dzis postawili słupki na fragmencie ktory nie byl poprawiany. Jutro dadza betony na dół i przyjedzie gosc do wyliczen przęseł metalowych i bramy (6-cio metrowej). Az się boję :roll:

Pozdrawiam i miłego weekendu.

Tak tylko przypominam ze mam do sprzedania 4 wiadra tynku silikonowego baranek 1.5 Caparol kolor Savanne 16.

Moze ktos z Was zna sie na projektowaniu ogrodów. Potrzebuje pomocy :lol:

witam Grupę!

kruszon11 - wysłałem, jakby nie doszło to wysyłam jeszcze raz jak nie to opublikuje na forum :D

ledwo łapię zakręty, doszedł styropian na docieplenie ścian ...niebawem zaczynamy docieplenie, jutro ma wejść glazurnik, dziś sobie przypomniałem że nie mamy parapetów zewn. , obiecał mi na jutro znajomy znajomego zrobić.

no i jeszcze do pracy trzeba chodzić żeby dutki na te chałupe były...

pozdrawiam

wiicemistrz Polski siatkarzy Asseco Resovia Rzeszów poinformował, że dokonał dwóch wzmocnień. Z rzeszowskim klubem kontrakty podpisali 28-letni brazylijski rozgrywający Rafael Redwitz oraz 28-letni reprezentant Polski Wojciech Grzyb

a z frontu budowlanego - nadchodzi burza i zgoniło mnie z rusztowania

witaj Grupo!

sobota była obfita nie tylko w opady!

w jednej łazience zaczął pan układać płytki. efekt niezły. inny, solidny człowiek polecił mi swojego znajomego też solidnego człowieka i mamy z dnia na dzień dosłownie parapety zewn. .

kupiliśmy trawę ale jeszcze nie posiana, ciekawe kiedy ?

pozdawiam i życzę obfitego tygodnia, zwłaszcza zaczynającym!

wiicemistrz Polski siatkarzy Asseco Resovia Rzeszów poinformował, że dokonał dwóch wzmocnień. Z rzeszowskim klubem kontrakty podpisali 28-letni brazylijski rozgrywający Rafael Redwitz oraz 28-letni reprezentant Polski Wojciech Grzyb

Do powyższej dwójki doszedł jeszcze Aleh Akhrem, 26-letni przyjmujący, kapitan reprezentacji Białorusi. Wyróżniający się zawodnik ostatniego finału Ligi Mistrzów gdzie reprezentował barwy srebrnego medalisty tego turnieju Iraklisu Saloniki.

Wzmocnienia Resovii wydają się być bardzo przemyślane, drużyna będzie zdecydowanie mocniejsza niż w minionym sezonie.

Aleh Akhrem powinien byc mocnym punktem

szczególnie ze to zawodnik perspektywiczny ze względu na wiek

/tamci to jednoczesnie doswiadczenie ale i czasem i wyrachowanie które przychodzi czesto wraz w wiekiem .../

w polityce mamy kolejnego przechrzte /po Maniusiu - synu marnotrawnym podkarpackiej ziemi/ Mieczysła Janowski, nagle zapałał dziwną bratnią miłością do PSL u aby wejśc do parlamentu europejskiego

zmiana partii .. .nie ma sprawy, co to dla niego ... byle tylko wypłynąć ...

byle sie nachapac, byle u koryta ...

na pocieszenie - ładna dzis pogoda, lubie taki maj ...

Ja też nie o polityce :D

Dzisiaj u nas (na wschodzie podkarpacia) po południou lunęlo i sypnął grad. W ciągu godziny spadło 45 mm deszczu. Wyglądało tak jak na zamieszczonym zdjeciu. Więcej na naszej stronie w działach Podpatrzone i Figa

http://www.maciejon.republika.pl/Podpatrzone/09_05_19-027.jpg

Ja też nie o polityce :D

Dzisiaj u nas (na wschodzie podkarpacia) po południou lunęlo i sypnął grad ...

wow !

a u nas ledwo polało ...

Maćku

temat wyborczy można by w zasadzie przeklasyfikowac z polityki na socjologie

zadając pytanie troche inaczej :D

np.

dlaczego na podkarpaciu co któryś z kandydatów jak nie spadochroniarz to przechrzta ...?

albo

czy człowiek którego raz wybrano i niczym sie nie wyróznił musi byc już dozywotnio posłem czy deputowanym ?

albo

gdzie kiełbasa ? /wyborcza ma sie rozumiec .../

:wink:

Bogus

płytki to jest to co tygryski lubią najbardziej ...

zona Ci sie do płytek nie wtrąca ? :wink:

mam pytanie, gdzie w okolicy dostanę drzewka owocowe? Okolicy, czyli Rzeszów, Tyczyn- te tereny..

na pewno w Albigowej

W Siedliskach u Janigi też powinny być :-)

A odnośnie polityki to w poniedziałek na Rynku Głównym w Rzeszowie widziałem jak wielki Marianno nagrywał swoją reklamówkę wyborczą. Większość w ogródkach piwnych stwierdziła jednozancznie, że Marian bardzo zmizerniał ostatnio , straszna chudzina się z niego zrobiła, a w Europarlamencie przecie zarobki do najniższych nie należą to jak się biedak dostanie to się może nieco poprawi :lol: