bogus33 26.06.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 witam Grupę! no faktycznie zrobiło się dramatycznie; oglądaliście tv Rzeszów i wypowiedź pani wicewojewody "w pełni panujemy nad sytuacją" czy coś w tym stylu... szkoda ludzi, piszą jednej ofierze śmiertelnej... mam nadzieję że ludzie mają domy ubezpieczone- bo jest po wyborach i pewnie nie będzie chętnych do pomocy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.06.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Andrzej Zalewski ostrzega nad Soliną zbiera sie chmura znad Ukrainy i znów może byc groźnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Wczoraj moich ludzi zamknęło pomiędzy Dębica a Ropczycami - stali w wyriskach wody lejącej się strumieniami przez 2h - ewakuacja (zorganizowany objazd przez ekipy budowlane i wojsko) nastapiła dosłownie na włos przed odjechaniem całej drogi w piz...u.Matka natura sama upomnisie o to co jej - taki misię nasuwa wniosek z tego co się stało. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 26.06.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 W Dębicy problemem były maleńkie potoczki, które płyną przez miasto. W jednej chwili przemieniły się w rwące rzeki. Kiedy taka rzeka zalała sklep, płynęły nią produkty żywnościowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.06.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ... stali w wyriskach wody lejącej się strumieniami przez 2h - ewakuacja (zorganizowany objazd przez ekipy budowlane i wojsko) nastapiła dosłownie na włos przed odjechaniem całej drogi w piz...u. Matka natura sama upomnisie o to co jej - taki misię nasuwa wniosek z tego co się stało. Sebo8877 dokładnie tak jest ... /wczesniej pisał o tym Maciejon - ten grad .../ potoki wody zaczynają lać sie z nieba i burza nie trwa /jak dawniej/ 15 min czy poł godziny ... kończy sie jedna i zaczyna druga ... nie daje odetchną nawet 10 minut w srode/w dzień/ pyło pod rząd u mnie siedem burz / w nocy 4 zanim zasnałem / piszcie o swoich wrazeniach to co sie teraz dzieje - te wyładowania i ulewy - jest niesamowite i groźne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 26.06.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 tragedia jak sie oglada wszystko w tv, dzis bylem w pzu ubezpieczyc dom od klęsk żywiołowych, moze kogos to zainteresuje, , PZU od czerwca wprowadziło nowe ubezpieczenie, mozna ubezpieczyć dom w budowie od kradzieży, oczywiscie skorzystalem pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.06.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Eh, PZU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 26.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Cały czas leje i grzmi. Kiedy to się skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 26.06.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 witam!dziś po południu byłem w Ropczycach i Dębicy. trwa usuwanie skutków. nad miastem latał błękitny 24, koło dworca pks w Ropczycach wylądował na chwilę. po opadnięciu wody widać co tam musiało się dziać- przed sklepami worki ze zniszczonym towarem...wszędzie pełno straży...a fakty zaczynają się od ogólnoświatowej tragedii - król popu nie żyje...a dopiero drugi news dnia to Ropczyce i okolica, a dopiero trzeci że 2 osoby nie żyją i kilka jest rannych w wyniku wypadku polskiego autokaru w germanii- no bo my to som światowcy...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.06.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ... po opadnięciu wody widać co tam musiało się dziać- przed sklepami worki ze zniszczonym towarem...wszędzie pełno straży... sklep mamy kolezanki mojej córki niszczył samochód, który niosła woda samochód wybił witryne i miażdżył wnetrze ... a fakty zaczynają się od ogólnoświatowej tragedii - król popu nie żyje... dziennikarze i media to sępy kiedy zył nie zostawiali na nim suchej nitki gnoiły, opisywały każdy bzdet, filmowały każdy gest - po to aby wyszydzić Jego utwory były pomijane ostatnio w radio i TV tylko umarł, a trup jeszcze dobrze nie ostygł / w dniu smierci/ nagle volta - utwory leciały non stop na wszystkich stacjach ... na jaki program by nie włączyc - wszędzie Jackson !!! nic to, ze żałoba - sępy były bezlitosne ... mimo, że zarobił dotychczas w życiu 635 milionów dolarów, był zadłużony podobno aż na 140 milionów ... musiał to spłacac - wtedy dziennikarze mu nie pomogli - kiedy mogli propagowac Jego twórczosc ... teraz sie nim zachwycają i pieją peany ! p.s. wczoraj u mnie nie lało - widziałem tylko wielką łunę na niebie - od ciąłych błyskawic ... teraz pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Bry Nad moimi górkami słońce wychodzi. Ale nie wiem czy to nie jest oznaka kolejnej duchoty i kolejnych burz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.06.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 jak na razie jest pieknie cieplutko i bez deszczu az mi sie taki rebus przypomniał - słońce wschodzi koło łodzigórą leci ptak matka z córką dają nurka tato płynie wznak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.06.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Wersja krakowska: Słońce wschodzi koło łodzi, mama z córką dają nurka, a ten patyk co się kiwa, to nasz tata na wznak pływa I był to rzeczywiście rebus rysunkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 27.06.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 witajcie! no pęknie nie jest ale nie pada i już jest sukces. co za czas nastał. a pamiętacie jak to jeszcze miesiąc temu było źle bo od miesiąca nie padało? czyżby faktycznie 2012 coraz bliżej?- żartuję a na początku przyszłego tygodnia będzie wiadomo czy mamy nowego glazurnika. jak nie to szukamy dalej. no i reklamacja na drzwi frontowe poszła- trzeba je wyregulować bo jakby przestawiły się. coraz częściej powtarzam: jak chcesz żeby coś było zrobione dobrze- zrób to sam; będzie lepiej i do tego taniej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.06.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ... a ten patyk co się kiwa, to nasz tata na wznak pływa I był to rzeczywiście rebus rysunkowy Słoneczko - też mi sie podoba ta wersja ... ... coraz częściej powtarzam: jak chcesz żeby coś było zrobione dobrze- zrób to sam; będzie lepiej i do tego taniej. pozdrawiam Boguś mysle podobnie... tzn chcesz mieć dobrze - zrób to sam wiekszośc okien /osadzanie regulacja/ robił mi syn - miał wtedy 16- 17 lat ... zrobił to perfekcyjnie - tak, ze do dziś palcem nie tkne aby coś poprawiac/ a instalatorzy - smiech na sali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.06.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Brzoza, a ten znasz? Salcie dostała telegram: 3 V - PPP - 3100 Przeczytała i wrzasnęła: - Mojsiek wraca!!! Skąd wiedziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Czszymaj czype czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.06.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Retro, masz tu dwa nicki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Wersja krakowska: Słońce wschodzi koło łodzi, mama z córką dają nurka, a ten patyk co się kiwa, to nasz tata na wznak pływa I był to rzeczywiście rebus rysunkowy wersja moja... Słońce wschodzi, tata chodzi a my z mamą sobie śpimy Tata myśli, że jest z nami ale wieczór go wkurwimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Retro, masz tu dwa nicki? Jeden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts