Sloneczko 27.06.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Hmm, to czemu nie dajesz szansy Brzozie, który jako dobry tata pewnie już śpi? Ten rebus jest dla Ciebie: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/rebus1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.06.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Słoneczko, nie mogłem sie ustosunkowac do zagadki, bo po wieczornej burzy nie miałem netu do teraz a w nocy zamiast spac jak przykładny tata - Mcgajwera sobie oglądałem a toto chyba jakiś słonecznik ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 28.06.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Mama i sześcioro ... I nie wiem co dalej Szukają? Zaglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 28.06.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 szukam ekipy do zrobienia zadaszenia tarasu, drewutni i zadaszenia "miejsca spotkań" koło grilla. Ma być przyzwoicie i w normalnych pieniądzach, nie będę wymyslał cudów to i cen z kosmosu nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 28.06.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Wiecie co? Odetchnęłam z ulgą. Wczoraj przechodziła obok naszego nowo wybudowanego domku (stan surowy) 3-metrowa fala powodziowa na Grabiniance. Nasze osiedle ocalało! Za to w innych miejscach nie było już tak miło. Teraz podobno podnosi się poziom Wisłoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Mama i sześcioro ... I nie wiem co dalej Szukają? Zaglądają? Maciejon, ciepło..., gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.06.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a'propos gorąca ...ale upał ! ani myslec mi sie nie chce w taka pogode ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 29.06.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A my na jutro urlop wzielismy i w planach mamy ziemie na działce rozprowadzać - o ile upał nas nie zabije ale lepsze to niż by miało lac - w środe mam nadzieje mury w górę pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.06.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/rebus1.jpg Mama i dzieci garstka, szukają pod stołem naparstka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.06.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam słonecznie Tak po cichutku chciałbym zapytac czy ktoś z naszej grupy budowął lub miał stycznośc z firmą Amtech(głogów Młp.) Mieszka ktoś w takiej chacjendzie - macie jakieś doświadczenia w kanadyjczyku ze stali. Przymierzam się - tak więc........ czas zacząć nową budowę bo nudzi mi się w wolnym czasie :):):) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 30.06.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 W Chmielniku jest jeden dom przez nich postawiony, tylko z zewnątrz widziałem... Tylko taką styczność z nimi miałem Ale ciekaw jestem ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.06.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Sebo, mój znajomy mieszka już 3 rok. Chyba jest zadowolony z firmy, choć mnóstwo robił sam ze względu na koszty.A z tego co pamiętam, mówił, że inaczej: latem gorąco, szybko się ogrzewa i szybko stygnie. Reszta w porządku. W 4 miesiące dom postawił. Tylko teraz ma problem bo sprzedać nie może (z powodów prywatnych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 30.06.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Mama i dzieci garstka, szukają pod stołem naparstka Przypomniałaś mi! Taką wersję dawno temu znałem Na zamieszczonym przez Ciebie rysunku środek "kwiatu" niezbyt kojarzył mi sie z obrusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.06.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Przypomnę Ci jeszcze jeden http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/rebus2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 30.06.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Tego nie znam. Kojarzy mi się jedynie z jednym z kabarecikowych dowcipów Pana Janka (Kobuszewskieg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.06.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 To jest "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 30.06.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 To jest "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" Nie znałem. Bardzo dobre ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.06.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 30.06.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam grupę!! My również z podkarpacia - a dokładnie to Pilzno Wcześniej jakoś nie mieliśmy czasu na to,żeby tu zaglądnąć Forum jest już tak rozbudowane,że jakoś tak zeszło Jak na razie,to nie przeglądnęłam jeszcze wszystkich postów,po to ponad 200 stron I chyba wszystkiego nie przeglądnę - gdybym miała jakieś pytania,to po prostu je zadam Jak na razie pozdrawiam wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam grupę!! My również z podkarpacia - a dokładnie to Pilzno ... witaj w Pilźnie tez chyba zdrowo polało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts