bogus33 05.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 witam Grupę! Sloneczko sie jednak pojawiło- witaj! danut@! myślę że nie braknie, jestem umówiony na rozmowę i oglądanie , gość z polecenia. pożyjemy zobaczymy. mam prośbę tak na pilnie: potrzebny logopeda, polecicie kogoś dobrego? dobrze jakby z praktyką w niepublicznej sł. zdr. lub domową ale nie koniecznie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 06.08.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam szukamy solidnej firmy do tynków wew. Czy ma ktoś jakieś namiary?? Z góry dziękujemy pozdrawiamy Mam fajną ekipę po 13 zł od metra kwadratowego. Namiary dam na pv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 06.08.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Mam skromne pytanie do początkujących ile płaciliście za projekt przyłącza wod-kan i elektrycznego proszę o aktualne ceny Przyłącze wod-kan 300,00 (nie poleciłabym wykonującego), elektryczne 400,00 ale zależało mi na czasie, a współpraca z przygotowującym to przyjemność. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 06.08.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam, Chyba długo mnie tu nie było, bo widzę dużo nowych nicków, ale i znajome również są. Coś mi się zdaje że znów będę tu częstym gościem przygoda zaczyna się od nowa, na razie etap papierologi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 06.08.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam. Mam pytanie do Was, juz doswiadczonych inwestorow. Jak to jest z Wylewkami na poddaszu, czy robi sie takiej same jak na parterze na styropianie. Jesli tak, to jak ich zgrac potem z balkonem ? Podtrzymuję pytanie ,też jestem zainteresowany tym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derbi 06.08.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Mam skromne pytanie do początkujących ile płaciliście za projekt przyłącza wod-kan i elektrycznego proszę o aktualne ceny Przyłącze wod-kan 300,00 (nie poleciłabym wykonującego), elektryczne 400,00 ale zależało mi na czasie, a współpraca z przygotowującym to przyjemność. Powodzenia dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 07.08.2009 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam Ziomkow, zostalo mi 4500 holenderskiej, recznie formowanej cegly klinkierowej z ogrodzenia (tak samej jak u mnie na stronce: http://siedlisko2005.susnet.pl/mur.html ) i jezeli ktos potrzebuje i to odstapie po naprawde dobrej cenie - kontakt wylacznie na priv-ata cegielka w detalu to az 3,65zl za szt a ja odsprzedam za 2,35zlcegla nadaje sie na elewacje, ogrodzenia, kominki i.t.p.pozdrawiam MonteChristo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.08.2009 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 witaj Anetko - bardzo miło Cię znów czytac Witam. Mam pytanie do Was, juz doswiadczonych inwestorow. Jak to jest z Wylewkami na poddaszu, czy robi sie takiej same jak na parterze na styropianie. Jesli tak, to jak ich zgrac potem z balkonem ? Podtrzymuję pytanie ,też jestem zainteresowany tym tematem. wylewki na piętrze robiłem na "symbolicznym" styropianie i jakies 3- 3,5 cm jastrychu - chodziło mi w tym wypadku o amortyzacje jakiś stuków z poddasza niz o izolacje cieplną jak "zgrac" poziomy z wylewką ? - jedni podnoszą płyte balkonu w stosunku do poziomu płyty stropu /wyżej szalunek balkonu/ - inni dorabiaja do tego ideologie o "mostkach cieplnych" i opatulaja balkon warstwa styropianu /styroduru/- tak grubą aby zrównac warstwy do poziomu podłogi poddasza troszke polało /choc nie tak jak na kolarzy w Krynicy .../ a mogło by u nas, zamiast na tych biednych ludzi ... /niektórzy w tych opietych przemoczonych spodenkach wyglądali tak, jakby sie posikali .../ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 07.08.2009 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam, Chyba długo mnie tu nie było ...Witaj Twoje pojawienie sie to bardzo miły powiew "tamtych lat" Witam Ziomkow ...Obejrzeliśmy z Żona Twoje najnowsze (i nie tylko) zdjecia i brak mam słów by wyrazić zachwyt. I ta dbałość o szczegóły ... A cegły nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 07.08.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam, Chyba długo mnie tu nie było, bo widzę dużo nowych nicków, ale i znajome również są. Coś mi się zdaje że znów będę tu częstym gościem przygoda zaczyna się od nowa, na razie etap papierologi Żartujesz?! Powiedz, że to żart i że wcale nie budujesz kolejnego domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 07.08.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 witam Grupę! no i mamy glazurnika! zaczął od kotłowni, kładzie bardzo szybko... dużo dłużej planuje, sprawdza poziomy, rysuje a potem ... w mgnieniu oka- widać że zna się na rzeczy. no i pochwalił tynkarzy - oby tak dalej. no deszczyku to za mało ale dobre i to. dobra idę spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.08.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 co tak zawczasu ? poprosze o namiary trzeciego glazurnika ... wygląda, ze to profesjonalista ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 08.08.2009 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Obejrzeliśmy z Żona Twoje najnowsze (i nie tylko) zdjecia i brak mam słów by wyrazić zachwyt. I ta dbałość o szczegóły ... Fajnie że się Wam podoba, od razu złapałęm wiatr w żagle (a do tynku zewnętrznego użyłem dokładnie takiego jak i Ty) ale tym zdaniem: A cegły nie kupię powaliłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 08.08.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 witam Grupę! namiar na glazurnika podam za kilka dni jak mi skończy bo jednocześnie wykańcza swój dom...a nie znam go na tyle dobrze żeby wiedzieć czy nie łapie wszystkich srok za ogon...po co mamy mieć do siebie żale - a poważnie to zapytam go czy mogę, bo nie wiem czy gość bierze tylko robotę z polecenia czy obojętnie, a pierwszy też na dzień dobry sprawiał rewelacyjne wrażenie, tylko potem zaczął pie#%%#ć robotę a co do pory snu, cóż w tym tygodniu pracuję w nocy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 09.08.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Czy ktoś może polecić solidną firmę z Zamościa lub okolic do wymiany gruntu, płyty fundamentowej i reszty budowy???Z góry dzięki za wszelakie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.08.2009 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Boguś oczywiście, ze gość moze sobie nie zyczyćtakiej reklamy lub brac roboty tylko z polecenia lub nie zechce wypuszczac sie dalej w trase a robić wyłącznie w swojej okolicy ja pytam bardziej po to aby "zagaic" niz wierze w to ze płytkarz weźmie fuche u mnie /bo mam zbyt mało do połozenia aby "poważny" płytkarz brał mnie pod uwage ....a co do pory snu, cóż w tym tygodniu pracuję w nocy pozdrawiam no to masz jakąś "urozmaiconą" prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Czy ktoś może polecić solidną firmę z Zamościa lub okolic do wymiany gruntu, płyty fundamentowej i reszty budowy??? Z góry dzięki za wszelakie info Trochę daleko z Podkarpacia do Zamościa, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 10.08.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Daleko, ale wiem że niektóre ekipy chętnie dojeżdżają dalej, więc stąd moje pytanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 10.08.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam, dawno mnie nie było na forum, bo w sumie u nas nic sie nie dzialo.Teraz planujemy wstawić okna. Czy mozecie poradzić, na co zwracac uwagę przy zamawianiu, jakie profile, jakie okucia.... moze się ktoś zna....? Pozdrawiamdampel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 10.08.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 witam Grupę! no to podobno nasza kotłownia skończona - ciekawe jak finansowo to będzie wyglądało, tzn. czy u naszego hiper super glazurnika 1m2 to 100cm x 100cm brzoza! oczywiście że zapytam glazurnika czy można dać namiar. a co do pracy... co tydzień zmiana strefy czasowej, więc jak mi ktoś opowiada że przyleciał z newjorka lub innych antypodów i musi odespać zmianę strefy czasowej to mnie śmiech bierze... ale praca na zmiany ma plusy- jak coś potrzebujesz załatwić a może to poczekać kilka dni to nie bierzesz urlopu na to, no i budowy można doglądać- wiele prac ustawiałem i ustawiam tak aby móc dopilnować bez brania wolnego... teraz czekamy na balustrady zewn. mają się już na dniach zmaterializować...czyli już niedługo będzie można pokazać domek szerszej widowni... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts