Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

w ogóle nie mam materiału...

Jest jakoś trudnodostępny?

czy ja wiem ... :-? /mysle ze z surowym nie ma kłopotu ... /

a z wysuszonym ... moze być /tzn. można kupic mokre deski jako "niby suche"

albo osike w cenie brzozy, brzoze z cenie debu itd. / :wink:

witam

mam pytanie czy ktoś wie gdzie tanio idzie kupić bloczki na fundament i pustaki Porotherm 25cm gr

a i z innej beczki są firmy które załatwiają cala papierologie czyli mapki wpisy i ogólnie pozwolenie na budowę nie wiecie czasami czy one załatwiają to w krótszym terminie niż np 5mies i ile to kosztuje ?

są tutaj osoby może z Mielca ? czy okolic ?

..........

Czy naprawdę na tyle osób mieszkających i odwiedzających forum, nikt z Was nie potrzebował kominiarza? Wszyscy mieszkają bez odbioru domu? :o

Ojej,czuje sie zbesztana :oops: ,tylko moj kominiarz ani z okolic Tyczyna ani z Rzeszowa jak chcialas.

mój tez nie

Przepraszam, nie chciałam besztać. :oops:

Szukam wszędzie, po sąsiadach ale oni znają tylko jednego. RS podał mi nawet do niego namiar ale nieaktualny i nikt nie ma obecnego.

A z netu dzwoniłam, ale to są usługi robienia kominków, kilka ogłoszeń to z kolei stawianie kominów, a nie odbiór. I tyle.

... Szukam wszędzie, po sąsiadach ale oni znają tylko jednego ....

OK

jesli urządza Cie z "poza" Rzeszowa /taki bardziej od Bieszczad .../

- to proponuje Feliksa Gliwskiego http://msp.money.pl/firmy/dane_firmy,zaklad;kominiarski;,;feliks;gliwski,1122431.html

a i z innej beczki są firmy które załatwiają cala papierologie czyli mapki wpisy i ogólnie pozwolenie na budowę nie wiecie czasami czy one załatwiają to w krótszym terminie niż np 5mies i ile to kosztuje ?

Mnie to załatwiał architekt,który rysował mi projekt. :D A trwało to ok 4 miesiące i kosztowało 6 tyś. :D

Pozdrawiam.

A nie lepiej samemu połazić i zaoszczedzić kupę kasy. 6 tys. to bardzo duzo. My wraz z projektem zamknelismy sie w ok. 4.5. Przy wykanczaniu domu potem czlowiek liczy kazda stówke wydana. A zwykle na poczatku budowy nawet tysiak nie gra roli.

wojcikowie - ja mam cegłe klinkierowa firmy CRH - jak dotad wszystko OK.

Co do kominiarzy - mam i zaraz podam na priv.

Pozdrawiam