bansz 25.08.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Czy ktoś z Was mógłby mi podac namia n kogoś, kto wylałby mi taras? Potrzebuję również na gwałt kogoś do zrobenia barierki na balkon (chcałabym drewnianą) Z góry dziękuję! Wiem, ze mogę na Was liczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 25.08.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Jakiej firmy/producenta kupić cegłę klinkierową na komin aby w przyszłości nie wyblakną i nie miał chmurek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ... Potrzebuję również na gwałt kogoś do zrobenia barierki na balkon (chcałabym drewnianą) ... a suchy materiał masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bansz 25.08.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 w ogóle nie mam materiału... Jest jakoś trudnodostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 w ogóle nie mam materiału... Jest jakoś trudnodostępny? czy ja wiem ... /mysle ze z surowym nie ma kłopotu ... / a z wysuszonym ... moze być /tzn. można kupic mokre deski jako "niby suche" albo osike w cenie brzozy, brzoze z cenie debu itd. / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.08.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dzień dobry Czy ktoś może mnie poratować namiarem na kominiarza z okolic Tyczyna-Rzeszowa? Będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 26.08.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Niestety nie znam zadnego kominiarza,natomiast ja potrzebuje namiarow na kogos kto solidnie wykona instalacje grzewcza,wodna ,rowniez z tych samych okolic tj.Tyczyn,Rzeszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derbi 26.08.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Witam Szanownych Państwa! Mam pozwolenie na budowę Na piewszy rzut idzie kanalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 27.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam Szanownych Państwa! Mam pozwolenie na budowę Na piewszy rzut idzie kanalizacja Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Pap 28.08.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 witam mam pytanie czy ktoś wie gdzie tanio idzie kupić bloczki na fundament i pustaki Porotherm 25cm gr a i z innej beczki są firmy które załatwiają cala papierologie czyli mapki wpisy i ogólnie pozwolenie na budowę nie wiecie czasami czy one załatwiają to w krótszym terminie niż np 5mies i ile to kosztuje ? są tutaj osoby może z Mielca ? czy okolic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 RS, dzięki serdeczne, ale nikt nie ma namiarów do tego kominiarza, a nr który sam wywiesił jest nieaktualny. Czy naprawdę na tyle osób mieszkających i odwiedzających forum, nikt z Was nie potrzebował kominiarza? Wszyscy mieszkają bez odbioru domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.08.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Wiolasz: http://www.firmy.net/kominiarze,podkarpackie.html i dzwoń, dzwoń, dzwońńń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 28.08.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 .......... Czy naprawdę na tyle osób mieszkających i odwiedzających forum, nikt z Was nie potrzebował kominiarza? Wszyscy mieszkają bez odbioru domu? Ojej,czuje sie zbesztana ,tylko moj kominiarz ani z okolic Tyczyna ani z Rzeszowa jak chcialas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.08.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 .......... Czy naprawdę na tyle osób mieszkających i odwiedzających forum, nikt z Was nie potrzebował kominiarza? Wszyscy mieszkają bez odbioru domu? Ojej,czuje sie zbesztana ,tylko moj kominiarz ani z okolic Tyczyna ani z Rzeszowa jak chcialas. mój tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Przepraszam, nie chciałam besztać. Szukam wszędzie, po sąsiadach ale oni znają tylko jednego. RS podał mi nawet do niego namiar ale nieaktualny i nikt nie ma obecnego. A z netu dzwoniłam, ale to są usługi robienia kominków, kilka ogłoszeń to z kolei stawianie kominów, a nie odbiór. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.08.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 ... Szukam wszędzie, po sąsiadach ale oni znają tylko jednego .... OK jesli urządza Cie z "poza" Rzeszowa /taki bardziej od Bieszczad .../ - to proponuje Feliksa Gliwskiego http://msp.money.pl/firmy/dane_firmy,zaklad;kominiarski;,;feliks;gliwski,1122431.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 29.08.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 a i z innej beczki są firmy które załatwiają cala papierologie czyli mapki wpisy i ogólnie pozwolenie na budowę nie wiecie czasami czy one załatwiają to w krótszym terminie niż np 5mies i ile to kosztuje ? Mnie to załatwiał architekt,który rysował mi projekt. A trwało to ok 4 miesiące i kosztowało 6 tyś. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Pap 29.08.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 to nie aż tak drogo za cala papierkowa robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 30.08.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A nie lepiej samemu połazić i zaoszczedzić kupę kasy. 6 tys. to bardzo duzo. My wraz z projektem zamknelismy sie w ok. 4.5. Przy wykanczaniu domu potem czlowiek liczy kazda stówke wydana. A zwykle na poczatku budowy nawet tysiak nie gra roli. wojcikowie - ja mam cegłe klinkierowa firmy CRH - jak dotad wszystko OK. Co do kominiarzy - mam i zaraz podam na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.08.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Hunk, doszło, bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts