wojan 30.08.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A nie lepiej samemu połazić i zaoszczedzić kupę kasy. 6 tys. to bardzo duzo. My wraz z projektem zamknelismy sie w ok. 4.5. W tych 6 tyś. mieściła się też zapłata za projekt . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derbi 30.08.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam ponownie Mam pytanie do Wojan. Kiedy ruszasz z budową i czy masz już wykonawców? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Pap 30.08.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 tylko nie wiem czy jak się samemu nie chodzi to się czeka 7mies ja na sama papirologie z działka czekałem 5mies to jest jakieś chore ale to spadek jest wiec sady orzeczenia itd i po 10razy wyciąganie mapek ja się nie co dowiedziałem sąsiad za płotem dom postawił sam załatwiał papiery czekał 7mies sąsiad na ogródkach działkowych czeka jucz 8mies a w bloku sąsiadka załatwiła przez firmę wyszło ja to 1000zl drożej i czekała 3mies takie firmy maja już przetarte szlaki wiec nie ma problemów bo samemu to pewnie człowieka zbywają i się tylko denerwować trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 30.08.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam ponownie Mam pytanie do Wojan. Kiedy ruszasz z budową i czy masz już wykonawców? Pozdrówka Już ruszyłem ... Wczoraj budowa wyglądała mniej więcej tak : http://i31.tinypic.com/123m9ee.jpg PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derbi 31.08.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Wojan gratulacje! Ja też jestem z Przemyśla. Pozwolenie mam. Ruszam w przyszłym roku. Załatwiam prąd i wodę. Budujesz z projektu indywidualnego czy z gotowca? Szukam wykonawcy SSO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 01.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 witam Grupę! witam w ten piękny ranek. na budowie nic dziś nie robię, syn poszedł pierwszy dzień do przedszkola i jakoś chcę być blisko jakby co ... sam się sobie dziwię niby stary chłop a jednak się denerwuję... a na budowie? kończymy malowanie sztachet na płot. umówiłem już brukarzy, zamówiłem kostkę, obrzeża. zmieniliśmy też parkieciarzy. poprzedni upierali się na wodnych lakierach, my chcemy chemię i będzie deva qick czy jakoś tak. miał ktoś kontakt z tym lakierem? pozdrawiam i życzę owocnego korzystania z dobrodziejstwa pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 01.09.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam wszystkich Trzy dni układaliśmy styropian pod podłogówkę, było sporo docinania, pasowania - wiadomo robię u siebie. Najbardziej od tego bolały mnie 4 litery . Teraz spec od podłogówki położył rurki i okazało się, że rurki podnoszą miejscami styropian do góry (styropian był w 4 warstwach, spec marudził, że nie kładziemy w górnej warstwie styropianu grubości 10 cm, tylko 2x5 cm, a innej grubości po prostu nie było). Jest jakiś sposób, aby te rurki leżały grzecznie na płasko? Mam obawy czy górna wylewka równo je przykryje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 01.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam, dziś udało się z mężem odwiedzić rzeszowskie zagłębie okienne-hetmańska-dąbrowskiego -śreniawitów. (w sumie 8 punktów-zaliczyliśmy 6) Wybór padł na dwie propozycje. Obie w dobrych promocjach. Villergan -Szewpol profil Schüco i Vetrex z Tczewa profil Veka (któryś ze zlicowanych) (przekompetenty pan -jedyny który wiedział co to jest klasa profilu) (po tych godzinach, ba dobach na internecie wydaje mi się, że sama mogłabym sprzedawać już te okna,) jeśli ktoś ma jakieś uwagi na poparcie lub odradzenie jednego z wyborów to bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro26 02.09.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 witam wszystkich, chcialem poprosic o namiary na solidnych tynkarzy- tynki CW. Moze ktos z Was zna ekipe godna polecenia. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.09.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 witam wszystkich, chcialem poprosic o namiary na solidnych tynkarzy- tynki CW. Moze ktos z Was zna ekipe godna polecenia. dzieki p. Cisek 607 132 252 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 02.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 witam wszystkich, chcialem poprosic o namiary na solidnych tynkarzy- tynki CW. Moze ktos z Was zna ekipe godna polecenia. dzieki[/quote Tynki CW robione ręcznie u mnie bylo 12 zl m2 tel.0723331815. Natomiast ja ponawiam pytanie o namiary kogoś do wykonania instalacji wodno-grzewczej,okolice Tyczyn-Rzeszów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 02.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Natomiast ja ponawiam pytanie o namiary kogoś do wykonania instalacji wodno-grzewczej,okolice Tyczyn-Rzeszów. Znajomy polecał - "Modern"Stanisław Pelc Aleja Niepodległości 26- Rzeszówtel: 17 862 37 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 02.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Vetrex z Tczewa profil Veka My wybraliśmy te właśnie. Kupowane w EasyDoor. Narazie niewiele powiem bo poprostu otwierają się i są W dwóch oknach 'pakiety trzyszybowe' reszta standard. Cenowo wyszło bardzo przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.09.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 witam wszystkich, chcialem poprosic o namiary na solidnych tynkarzy- tynki CW. Moze ktos z Was zna ekipe godna polecenia. dzieki[/quote Tynki CW robione ręcznie u mnie bylo 12 zl m2 tel.0723331815. Natomiast ja ponawiam pytanie o namiary kogoś do wykonania instalacji wodno-grzewczej,okolice Tyczyn-Rzeszów. Ja swojego z czystym sumieniem nie polecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 03.09.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ja swojego z czystym sumieniem nie polecę. Ja mojego też nie polecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 03.09.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Budujesz z projektu indywidualnego czy z gotowca? Z indywidualnego - wizualizacja w avatarze PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 03.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witajcie, spieszę donieść, że w końcu mamy kominek - oczywiście nie do końca wykończony bo chcemy położyć tynk ozdobny, Jak uda mi się zamiścić zdjęcie to podam link. POzdrawiam Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 03.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No chyba wiktoria udało się http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/29f10836716eebc4.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/db5fac106ee24d71.html Pozdrawiam wszystkie budujące mamy. A mebli w kuchni dalej nie mamy. Powiem Wam za to jaki zrobiliśmy "szałowy interes" na nich. W moim pięknym rodzinnym mieście S. zamówiłam sobie projekt mebli z wyceną tak ok. 9tys. Meble z płyty laminowanej - bo tak Pani doradziła - najtańsza wersja do tego dojazd ekipy 200 zł (bo do nowego domku mamy 100 km w jedną strone) no i uchwyty około 300 zł. W końcu ja pododawałam szuflady z blumotion, jakieś kargo i kosz magic to wyszło tak 13500. Padłam, w końcu zapakowaliśmy naszą najmłodszą dwumiesięczną pociechę, moją najmłodszą sistrę jako nianię i ruszylismy w rejony Łańcuckie, odwiedziliśmy kilka punktów z moim projektem mebli. W końcu umówilismy się z jednym producentem na pomiar. Gość przyjechał i okazało się, że na odległość projektu mebli jednak nie powinno sę robić.... Jak zobaczył nasz domeczek, i to jak go próbujemy dopieścić, to zasugerował zmianę decyzji ze zwykłej płyty na przynajmniej mdf. Zmieniliśmy ustawienia szafek zrezygnowałam z dwóch carg 15 cm i magica, za to zafundowałam sobie bluma do 7 szuflad i jednego aventosa do szafki wiszącej, i zmieniliśmy wersję z płyty laminowanej na okleinę drewnianą. Czyli wersja "ekskluziw" w ujęciu pierwszej firmy. No i wyszło z uchwytami 8500.... Tak - mój mąż był tak dumny, że mało nie pękł, ja zresztą też. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ... wyszło z uchwytami 8500.... Tak - mój mąż był tak dumny, że mało nie pękł, ja zresztą też. POzdrawiam dobra decyzja - Katarzyno ! był ktos w Was na koncercie Nazareth na Rynku w Rzeszowie ? ale dali czadu ! http://www.rzeszow4u.pl/kultura/legenda-hard-rocka---nazareth-w-rzeszowie.html a policji było więcej niz psów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.09.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Nazareth - Love Leads to Madness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts