Anndzia 12.12.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 My wszystko kupowaliśmy w Dachlux-iew Jeżowem , wszystko tzn. blachodachówkę, rynny, okna dachowe, i całą resztę. Firma ta robila też nam dach.Pelen profesjonalizm w podejściu do klienta. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.12.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 witaj w grupie Anndzia oglądaliście mordobicie celebrytów w tzw miesznych sztukach walki ?jakie wrazenia po walce Pudzinowskiego z Najmanem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek12 13.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 oglądalim...44 sekundy, które wstrząsnęły światem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.12.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 13.12.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam wszystkich! Piszę z prośbą o informację. Czy ktoś z Was może polecić kogoś zajmującego się systemami alarmowymi? Nie agencję , tylko jakiegoś sensownego, godnego polecenia instalatora? NI\ie mam takich kontaktów, a poszukuję. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 14.12.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no trzeba przyznać że Pudzian dał czadu na ringu ,, to było piękne w jego wykonaniu, jak by staną z Gołotą na ringu to by dopiero pokazał he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 14.12.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witam Co do rynien to my mamy Galeco - plastikowe. Sa na dachu drugi rok i na razie super - sa czarne i jeszcze nie wyblakły Co do systemów alarmowych, moj maz sam troche poczytal po czym zakupił wszystko co potrzeba w konsultacji z gosciem ktory montuje i wszystko zgrywa do kupy. Jak chcesz namiar to podesle na priv tylko prosze przypomnij mi bo meza nie ma a ja takich kontaktów nie posiadam (ja sie zajmowałam budowa domu) a maz cała elektronika. Co do walki tygodnia to rzeczywiscie nie było na co czekac. Brrr ale zimno sie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 14.12.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Brrr ale zimno sie zrobiło nop... zima..kurdeeee... u mnie 60 st - piec..podlogowka wyrabia na ustawionych 17 st ...ilosc spalonego opalu na dobe - ok 25 kg...uff... dom nie docieplony a sciana (na razie 1-w)..to 24cm ... oczywiscie wylewki po ok3 tyg dramatycznie zawinely rogi... echhh gdyby nie TO forum to bym wykonawce "zarznal" dramaty w wyborze plytek..koszmary przy doborze mebli ....ale wiecie....?? ZAJEFAJNIE MIEC TAKIE STRESY :D .... zolc mnie tylko zalewa bo "jade" na pzedlurzaczach od sasiada bo monopolista w dostawie energii mnie olal.. 12 stycznia tego roku wplacilem 1-sza rate...do dzis nawet nie ma projektu nawet ..i co ja im moge?? pomozcie radami jakos ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek12 14.12.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 pytanie z innej beczki (nie Pudzian...). Czy można na działce krzyżować kanalizacje np. z rura wodną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 14.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 witam Grupę! no na polku faktycznie jakby zima powiało, a w naszym domku dziś było 20 st.C! no i podłoga błogo ciepła- zastanawiałem się dzisiaj czy dobrze zrobiliśmy że daliśmy parkiet w sypialniach a nie ciepłe kafelki mamy juz gotową zabudowę garderoby przy naszej sypialni- brakuje tylko półek. jak dobrze pójdzie to na dniach będziemy mieli wymalowaną i otapetowana sypialnię. jednak nie jest różowo tak do końca...być może będziemy skazani na internet radiowy lub jakiegoś iplusa czy coś podobnego... w związku z tym pytanie: jak to chodzi , ktoś z tego korzysta? co wybrać? pozdrawiam i życzę pogody jakby ktoś potrzebował... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.12.2009 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 no trzeba przyznać że Pudzian dał czadu na ringu ,, to było piękne w jego wykonaniu, jak by staną z Gołotą na ringu to by dopiero pokazał he he Pudzian unicestwił Najmana rzucił się na niego z serią kopnięć po nogach a gdy Najman padł na deski - ciosy z góry ... po głowie ... gdy oglądam tajski boks jak i takie walki gdzie granice między walka, a checia pozbawienia kogoś zdrowia czy zycia ulegają zatarciu - mam mieszane uczucia czuje sie jakby mi pokazywano walke psów gdzie walczy sie dotąd, az jeden z psów przestaje sie ruszać ... .... 12 stycznia tego roku wplacilem 1-sza rate...do dzis nawet nie ma projektu nawet ..i co ja im moge?? pomozcie radami jakos ... ech ...szkoda mówic to państwo w państwie widziałeś jak odpicowują sobie własne gniazdka ? jak wygląda Zakład Energetyczny w Rzeszowie ? jak posterunki "odstawione"? ociekają w dostatki, nie wiedza sami co z pieniędzmi zrobic ... gdyby nie resztki wstydu jakie im /chyba ?/ jeszcze pozostały - to zamiast krzeseł bujanych mieli by pokupione złote trony i pozdrawiali swoich poddanych skinieniem berła poddany zaś musiałby od progu sie wczołgiwac, z twarza pochylona ku ziemi ... tak im sie d.upach poprzewracało interes klienta im wisi jak kilo kitu ... p.s. trzeba by biura poselskie powiadamiac o takich przypadkach moze wtedy uchwala ustawe i pododbieraja szefom ZE nienalezne apanaże /tak jak poodbierali juz SB ekom / a wtedy reszta tego towarzystwa może wreszcie wezmie sie do roboty .... pytanie z innej beczki (nie Pudzian...). Czy można na działce krzyżować kanalizacje np. z rura wodną? można /mam taka krzyżówka na działce/ ... jak to chodzi , ktoś z tego korzysta? co wybrać? pozdrawiam i życzę pogody jakby ktoś potrzebował... pozdro jesli dadzą Ci duży limit KB, jesli siec jest niezawirusowana, jesli w sieci nie siedzi w jednakowej porze sporo osób, jesli nie wieje silny wiatr, nie pada deszcz, nie ma sniezycy, itp. - wszysko jest OK z bezprzewodowego korzystam od kilku lat /wczesniej miałem neostrade/ ale teraz nie krzywdze sobie z moich doswiadczeń - dobrze jest miec maszt nadawczy w zasięgu wzroku, dobrze dobrana antene odbiorczą, dobrze dostrojoną na kierunek, i w miare krtótki przewód między antena a kompem a snieżek sobie pruszy i pruszy ... bajkowo sie zrobiło ... p.s. podobno na butelkach alkoholi maja pojawić się ostrzeżenia o jego szkodliwości - rząd planuje, ze dzieki takiej "reklamie" spożycie w Polsce powinno spaść o 100 % ... tylko prezydent ma zamówic partię "małpek" z nowymi napisamii - bo w kancelari chca poczytac o szkodliwości picia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 15.12.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 jednak nie jest różowo tak do końca...być może będziemy skazani na internet radiowy lub jakiegoś iplusa czy coś podobnego... bogus33 z której strony Rzeszowa mieszkasz? Bo mojego moge polecic z czystym sumieniem. Mam, korzystam i jestem bardziej zadowolona niż z poprzedniego z kabla Nie zdarzyły się nam (odpukać w niemalowane) jak na razie (1,5 roku) żadne przestoje, obniżenia prędkości - pomimo śnieżyc, ulewnych deszczy oraz silnego wiatru. Korzystamy mniej więcej od 2 lat. Wcześniej kabel z TPSA. Ale dużo zalezy od operatora - sąsiad miał innego i psioczył na niego prawie codziennie. Pozdrawiam zimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Czesc Boguś, moja siostra ma Play, jest bardzo zadowolona, jednak nie wiem czy w Twoich stronach bedzie działał bez zastrzeżeń. Najlepiej zapros do siebie kolegę z laptopem i spróbujcie jak chodzi. Ja mam z gminnej spółdzielni i jestem zadowolona bardzo. Działa zawsze z wyjątkiem przerw w dostawie prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 15.12.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Bogus opcje masz dwie:1. zapros/pozycz od kogos internet moilny (era. plus, orange, play) i potestuj.2. Opcja druga weź tam neta, gdzie go mozna wziąść na próbę. Ja w tym momencie testuje cdma z orange. jak na razie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 15.12.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 danbeat jestem w szoku,że energetyka tak załatwia twoje przyłącze.Ja złożyłam dokumenty w maju ( 150 m przyłącza), a od lipca mam prąd (15 km od Rzeszowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 15.12.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 danbeat jestem w szoku,że energetyka tak załatwia twoje przyłącze. Ja złożyłam dokumenty w maju ( 150 m przyłącza), a od lipca mam prąd (15 km od Rzeszowa). a ja w szoku nie jestem, półtora roku zalatwialem prad ale udalo sie , gdyby nie pomoc jednej osoby trwaloby to zapewne ponad 2 lata , na szczescie mam juz prad i jest ok, takze zycze wytrwałości pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 15.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 witam Grupę! dzięki za info i necie. bedę się musiał przejść po różnych operatorach i popróbować- myślę że większość ma taką opcję. po domu sygnał będę chciał rozprowadzić bezprzewodowo- ruter. co do telewizorni to chyba będzie cyfrowy polsat. a w domku trwa malowanie. jest dobrze. ciekawe jak wyjdzie nam tapetowanie- nigdy tego ani ja ani żona nie robiliśmy, a tapetę dość ładną i drogą wybrała żona pozdro wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.12.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 niby zima, pora wytchnienia a mamy ciagle jakies manifestacje ... protestują stoczniowcy /dostali ekstra odprawy ale im mało/ chca specjalnego traktowania - dla nich musi byc praca bo oni są lepsi niz jakiś zwalniany pracownik Iglopolu z podkarpacia czy kolejarz z Łap na podlasiu protestuja policjanci /nie dostali premi/ - im sie nalezy bo ryzykuja zyciem /czyt. strzelili motocykliscie w plecy, czy zostawili niezabezpieczone akta sprawy Olewnika w samochodziei, a ktos ich okradł/ protestuja Czeczeni /maja za mało darmowego polskiego mleka dla swoich dzieci które rodza im sie tu jak króliki, a na propozycje aby sobie sami dokupili za pieniadze jakie od naszego hojnego rządu dostaja - straszą rząd Strasburgiem/ zapewne wszystkie te grupy rzad doceni, dostaną prace, premie i darmowe mleko ciekawe tylko - komu sie zabierze ... zapewne zamknie sie pare szpitali na podkarpaciu i kieleckiem ....zapewne więcej głodnych dzieci z Bieszczad i Polesia będzie brneło w sniegu do szkół zapewne nie zbuduje sie drogi z Suwałk do Barwinka bo tu nikt nie protestuje tu wszyscy maja sie dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 16.12.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 a ja w szoku nie jestem, półtora roku zalatwialem prad ale udalo sie , gdyby nie pomoc jednej osoby trwaloby to zapewne ponad 2 lata , na szczescie mam juz prad i jest ok, takze zycze wytrwałości pozdrawiam DAFIT rany ...ja juz pukalem do tylu drzwi... najzabawniejsze jest to ,ze moglem wykonac projekt przylacza na wlasna reke (patrz:zaplacic) i mialbym juz dawno prad...niestety popier...y monopolista nie byl na tyle laskawy by mnie o tym fakcie powiadomic... cyrk...na kolkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.12.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 cyrk...na kolkach ci z ZE maja takich "swoich" do przyłączy ... ci "swoi" wiedza później jak sie odwdzięczyć pracownikom ZE ... więc choć wykonawców przyłaczy jest bez liku - ustawiane przetargi wygrywaja zasze ci "sami swoi" ... a "sami swoi" często sie nie wyrabiają - wiec stąd te poślizgi obcych nie dopuszczaja do spółki bo zbyt złoty to interes ... p.s. okazuje się, ze zbyt głosny seks nie popłaca ... http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Kobieta-odpowie-przed-sadem-za-zbyt-glosny-seks,wid,11781704,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts