kaja_s20 28.12.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 witam wszystkich.mam wielka prosbe czy ma ktos moze jakies namiary na geodete z okolic Niska i poszukuje tez panow budowlancow w rozsądnej cenie.jakby ktos mogl mi jakos pomoc.bardzo prosze i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 28.12.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mika, ja polecam Bioires. Z Rzeszowa. Przyjadą sami do Ciebie, wystarczy zadzwonić i się umówić. Wielkie dzięki, Wiola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
torman 29.12.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Poszukuję w okolicach Rzeszowa ładnej deski podbiciowej ,w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 30.12.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 torman: ja widziałam w Łańcucie - mają świerka i sosnę - "skład" na przeciw stacji Orlenu po prawej stronie 4 już w okolicach Głuchowa. Cena zależy od grubości. Pozdrawiam Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 01.01.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Witam Grupę w Nowym Roku. Wstawac wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 01.01.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Wszystkiej naj.... w NOWYM 2010 ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 01.01.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Na ten Nowy Rok - c ierpliwości do wykonawców, jak najmniej błędów w budowaniu no a pozniej radości z przeprowadzki. A tak na serio to zdrowia - niby taki banal ale rzeczywiscie najwazniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 01.01.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 wszystkiego najlepszego w nowym 2010 roku. szczególnie życzę wszystkim dużo zdrowia, reszta sama przyjdzie. no i pamiętajcie: piniondze szczęścia nie dają ; zakupy to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.01.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 na szczęście, na zdrowie na ten Nowy Rok, żeby się Wam rodziła kapusta i groch. w każdym kątku po dzieciątku, a na piecu troje, które będzie najładniejsze - to chyba moje ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor_t 02.01.2010 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam Drogich Forumowiczów! Poszukuję obecnie dobrych i sprawdzonych fachowców z okolic Sanoka do wykończenia nowo budowanego domu. Interesują mnie tynkarze wewnętrznych powierzchni gipsem oraz ekipy robiące elewację, podbitkę i wykończenia cokołu np. kamieniem. Chciałbym tez znaleźć kogoś porządnego do ocieplenia poddasza użytkowego. Z góry dziękuję za pomoc a jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia z inwestycji albo chciałby udostepinić do obejrzenia w końcu lutego (21-24) byłbym wdzięczny. Jeśli są jakieś ekipy od których trzymać się trzeba z daleka również miło byłoby o tym wiedzieć Dziękuję Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 02.01.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam Drogich Forumowiczów! Poszukuję obecnie dobrych i sprawdzonych fachowców z okolic Sanoka do wykończenia nowo budowanego domu. Interesują mnie tynkarze wewnętrznych powierzchni gipsem oraz ekipy robiące elewację, podbitkę i wykończenia cokołu np. kamieniem. Chciałbym tez znaleźć kogoś porządnego do ocieplenia poddasza użytkowego. Z góry dziękuję za pomoc a jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia z inwestycji albo chciałby udostepinić do obejrzenia w końcu lutego (21-24) byłbym wdzięczny. Jeśli są jakieś ekipy od których trzymać się trzeba z daleka również miło byłoby o tym wiedzieć Dziękuję Tomek Hej!!!! Buduję w Lesku ale wszystkie ekipy biorę z okolic Sanoka. Domu jeszcze nie ocieplałam, ale poddasze już tak. Moja ekipa jest jak najbardziej do polecenia. Są bardzo dokładni, nie marudzą jak coś wymyślam. Jeśli chodzi o tynki to też mogę polecić kogoś bardzo dobrego, dokładnego tyle, że my robiliśmy tynki tradycyjne. Robią też tynki tradycyjne, które są tak robione, że nie trzeba już szpachlować. Ja niestety dowiedziałam się o tym już po fakcie.... Jeśli chodzi o ekipy od których trzeba się trzymać z daleka to na szczęście na takich nie trafiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor_t 02.01.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam Drogich Forumowiczów! Poszukuję obecnie dobrych i sprawdzonych fachowców z okolic Sanoka do wykończenia nowo budowanego domu. Interesują mnie tynkarze wewnętrznych powierzchni gipsem oraz ekipy robiące elewację, podbitkę i wykończenia cokołu np. kamieniem. Chciałbym tez znaleźć kogoś porządnego do ocieplenia poddasza użytkowego. Z góry dziękuję za pomoc a jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia z inwestycji albo chciałby udostepinić do obejrzenia w końcu lutego (21-24) byłbym wdzięczny. Jeśli są jakieś ekipy od których trzymać się trzeba z daleka również miło byłoby o tym wiedzieć Dziękuję Tomek Hej!!!! Buduję w Lesku ale wszystkie ekipy biorę z okolic Sanoka. Domu jeszcze nie ocieplałam, ale poddasze już tak. Moja ekipa jest jak najbardziej do polecenia. Są bardzo dokładni, nie marudzą jak coś wymyślam. Jeśli chodzi o tynki to też mogę polecić kogoś bardzo dobrego, dokładnego tyle, że my robiliśmy tynki tradycyjne. Robią też tynki tradycyjne, które są tak robione, że nie trzeba już szpachlować. Ja niestety dowiedziałam się o tym już po fakcie.... Jeśli chodzi o ekipy od których trzeba się trzymać z daleka to na szczęście na takich nie trafiłam. Podaj mi prosze namiary na priv na ekipe od ocieplenia poddasza i tynków. Dzięki bardzo. Napisz mi proszę jaką grubość ocieplenia robiłaś i na jakim stelażu. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 02.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Podaj mi prosze namiary na priv na ekipe od ocieplenia poddasza i tynków. Dzięki bardzo. Napisz mi proszę jaką grubość ocieplenia robiłaś i na jakim stelażu. Dzieki wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 03.01.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 witam od nowego roku Budziwój jest juz w Rzeszowie i juz dzis widac duze zmiany, ostatnio gdy mocno zasypało nasz region gdy jechalem do Budziwoja to Rzeszów był jako tako odsnieżony a w Budziwoju biało, dzis jechalem do Budziwoja i rano o godz 10 gdzie w nocy mocno nasypalo w budziwoju drogi odsniezone sola posypane lepsze niz w centrum rzeszowa, takze mila niespodzianka, bedzie przynajmniej odsniezone pozadnie pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.01.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Dafit, tę różnicę było widać jeszcze przed NR Jest wyraźna granica widoczna gdzie kończy się Tyczyn a zaczyna Rzeszów Dziś usłyszałam plotkę, że Tyczyn chcą wziać do Rzeszowa a Hermanową przyłączyc do Lubeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolla25 03.01.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów w Nowym 2010 roku. A teraz trochę z innej beczki. Potrzebuję używanej betoniarki 200-250l więc jak ktoś ma taką już niepotrzebną u siebie na budowie to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 witam od nowego roku Budziwój jest juz w Rzeszowie ... kiedys poboczmi Budziwoja spacerował /tam i spowrotem/ rytualnie pewien pan w zielonych gumowcach uderzając sie rytmicznie kijkiem po nodze od Nowego Roku będzie już przemierzał ulce Rzeszowa ? a snieg sypie i sypie zima jak sie patrzy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 04.01.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a mnie doszły słuchy że ludzie z Tyczyna chcą przyłączenia do Rzeszowa natomiast władze Tyczyna są przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 04.01.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 od nowego roku Budziwój jest juz w Rzeszowie ... kiedys poboczmi Budziwoja spacerował /tam i spowrotem/ rytualnie pewien pan w zielonych gumowcach uderzając sie rytmicznie kijkiem po nodze od Nowego Roku będzie już przemierzał ulce Rzeszowa ? Z tego co wiem ten Pan ciągle tam chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a mnie doszły słuchy że ludzie z Tyczyna chcą przyłączenia do Rzeszowa natomiast władze Tyczyna są przeciw chodzi o mieszkańców Tyczyna czy całęj gminy Tyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts