forum_user 04.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Z tego co wiem ten Pan ciągle tam chodzi... w mojej miejscowości kiedyś mieszkał pan, który udawał konia do tego stopnia sie utozsamiał z tym zwierzęciem, ze później wiązali go w stajni czy jakiejś obórce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 04.01.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 w mojej miejscowości kiedyś mieszkał pan, który udawał konia do tego stopnia sie utozsamiał z tym zwierzęciem, Człowiek - koń? Magicznie, mitologicznie coś tu zabrzmiało. POnieważ jestem pierwszy raz w Nowym Roku - wszystkim Forumowiczom życzę tradycyjnie i z całego serca SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.01.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Człowiek - koń? no tak ... wypuszczany na chwile na wolnośc biegał unoszac wysoko kolana - jak sprinter czy koń /w galopie ?/ potrafił obiec spory teren, kiedy odzyskiwał wolnośc ręce wtedy miał złozone jakby trzymał w nich lejce i rytmicznie nimi potrząsał czasem zartownisie go podpuszczali dostawał papierosa i za to miał np. wbiec na sesje rady miasta czy jakąś oficjalna uroczystość rżąc i kwicząc wzbudzał wśród uczestników nie lada konsternacje ... po takich numerach wiazany był na dłużej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onuszek 05.01.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam:)Właśnie przeglądam forum i znalazłam mila grupę z moich stron;)ja buduje domek pod krosnem:)pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 05.01.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam!!! Ja buduję w Lesku. Pozdrawiam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.01.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam:) Właśnie przeglądam forum i znalazłam mila grupę z moich stron;) ja buduje domek pod krosnem:) pozdrawiam wszystkich witaj "ojcowie" tego watku budowali k. Krosna /Wojtek M- Korczyna i Długi - blisko Krosna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 05.01.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witaj Onuszek Mam Rodzinę w Krośnie, więc tym milej Cię witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 05.01.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 witam Grupę w 2010 roku! zwłaszcza onuszek! witaj! Rzeszów sie powiększa, jednak ja czekam kiedy skończy sie powiększanie naszej metropolii co pół roku i zrealizują mój plan , który sprawę poszerzeń zakończy na kilkadziesiąt lat: wszystkie ościenne gminy włączyć jednorazowo w granice miasta i po kłopocie, jednak co na to urzędnicy UG? u nas na budowie coraz bliżej finisz, kompletujemy ostatnie papiery do odbioru, coraz bardziej wnerwia mnie jeżdżenie i palenie zamiast mieszkania. czas na przeprowadzkę, czekamy na sypialnię, nadal nie wiemy kto dostarczy nam neta i tv- casting trwa trzeba jeszcze zamówić pralkę i lodówkę. no i mam jeszcze jedno pytanie: komu lepiej wynająć mieszkanie? studenci? pracujący?, młode małżeństwo? pozrwawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 06.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no i mam jeszcze jedno pytanie: komu lepiej wynająć mieszkanie? studenci? pracujący?, młode małżeństwo? pozrwawiam wszystkich Młode małżeństwo to raczej najlepsza inwestycja. Wiem po sobie.... :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no i mam jeszcze jedno pytanie: komu lepiej wynająć mieszkanie? studenci? pracujący?, młode małżeństwo? pozrwawiam wszystkich Młode małżeństwo to raczej najlepsza inwestycja. Wiem po sobie.... :D:D:D Wszystko zależy od ludzi. Nam kilka lat temu nikt nie chciał wynająć bo z dzieckiem to zniszczymy mieszkanie, nic bardziej błędnego, bo jak się na dobrych ludzi trafi, czy pracujący czy małzeństwo to dbają o mieszkanie. Jak za dużo zażyczysz sobie od studentów, to bedzie ich tam więcej mieszkać żeby taniej wyszło, pamiętam po sobie no chyba ze Ci to nie przeszkadza. I dużo zależy też od tego jacy są sąsiedzi, czy nie będą sie czepiać, że wiecej osób mieszka niż jest zameldowanych (chodzi o opłaty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.01.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Idą, idą kolędnicy czyli Pogoda na święta ukazała sie płyta "Kolędy z komody Dziadka Pogody" spiewa /głównie/ Władysław Pogoda, 89-letni muzyk i pieśniarz ludowy z Rzeszowszczyzny, grający w zespołach w Kolbuszowej i okolicach, osobowość wśród wiejskich muzykantów - samouków proponuję posłuchac http://www.radio.rzeszow.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=4751:-q-pogoda-na-witaq&catid=288:audio&Itemid=216 kolęd z płyty wydanej przez Polskie Radio Rzeszów - bo to rodzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onuszek 06.01.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dziekuje wszystkim za miłe przywitanie:)u nas właśnie etap docieplania poddasza i czekam na wiosne jak na zbawienie zeby zaczac jakies konkretniejsze roboty;)aha mam pytanie co sadzicie o brazowych parapetach (pcv w kolorze drewna) do białych okien?????? pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onuszek 06.01.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 http://www.suwaczek.pl/cache/f4de316d51.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 06.01.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dziekuje wszystkim za miłe przywitanie:) u nas właśnie etap docieplania poddasza i czekam na wiosne jak na zbawienie zeby zaczac jakies konkretniejsze roboty;) aha mam pytanie co sadzicie o brazowych parapetach (pcv w kolorze drewna) do białych okien?????? pzodrawiam jeśli w kolorze jasnego drewna to będzie ładnie (moim zdaniem, oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 06.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam.Mam pytanie,gzie w Rzeszowie mogę kupić płytki Zebrano Opczno,tzn.kupić,a ew.nadmiar oddać do sklepu?Najlepiej,żeby płytki kupić już,a nie na zamówienie.U mnie w mniejszej miejscowości płytek oddać nie można.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Kamyk, nie wiem czy bez czekania sie da. ale spróbuj w BOZ, tam zawsze płytki przyjmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 07.01.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masllak 07.01.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam wszystkich serdecznie poraz pierwszy, zaczynam pomalutku wykanczanie mieszkania developerskiego, gdzie z doświadczenia najtańsze ceny w Rzeszowie materiałów typu gładzie, farby, panele itp? czy zależy od promocji ijeżdzenia czy ewidentnie w którym z hiper jest czy psb jest taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 07.01.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem rzadkim gościem ale mimo to chciałem wszystkim złożyć życzenia dobrego 2010 roku i wytrwałości w bodowach, które prowadzicie. Z racji wykonywanego zawodu ponadto życzę Wam taniego ciepła. BRZOZA - wszyskiego najlepszego dla ostoji tego forum , która bez przerwy pomaga tym , którzy się zagubili lub nie wiedzą chwilowo co lub jak robić. Dodatkowo dużo zdrowia i mocy wewnętrznej oraz pogody ducha i samych radosnych wiadomości przy śledzeniu wyników naszej " szybkiej drużyny jeżdżącej w lewo " Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona i Daniel 07.01.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Może ktoś z Was się orientuje jak to jest z latarniami, mieszkamy pod Łańcutem i niestety nasza boczna uliczka nie jest oświetlona. Do kogo uderzyć w tej sprawie sołtysa, wójta, energetyki ? Moze ktoś załatwiał już takie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts