forum_user 24.01.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 niestety puchar Polski wędruje do Jastrzębia minimalna porazka /13:15 w piatym secie/ Jastrzębski miał dziś będącego w zyciowej formie Rosjanina Pawła Abramowa którego atomowe zagrywki i ścięcia były nie do powstrzymania mimo to - chwała zwycięzonym p.s. opał wszystkim schodzi przy tym mrozie w tempie eksresowym podejrzewam, ze jak tylko mróz troche odpuści, zacznie sie gorączkowe ogólnopolskie szukanie suchego drewna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 25.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Tak a propos zimna.... Ma ktoś na zbyciu, ewentualnie chce się pozbyć resztki wełny mineralnej ?Potrzebuję niepełnej rolki wełny o grubości 5 cm...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.01.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 wszystcy pozamarzali ...? ale jaja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 26.01.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 No prawie, jak wróciliśmy w niedzielę do domciu, to trochu zimno było - jakieś 16 st. brrrr, ale jak zaczęliśmy palić w kominku to trochę puściło. Szkoda, że chłopaki przegrali, ale tanio skóry nie sprzedali. Poza tym jak zwykle, można było przyczepić się do niektórych sędziowskich decyzji Mnie jednak najbardziej drażniły komentarze dziennikarzy sportowych Polsatu sport - w ich gadaniu wyszło na to, że Jastrzębie to mistrzowie nad mistrzami, wszystko super im szło, żadnych przestojów nie mieli, a to Rzeszów tylko taki kiepski - tylko skąd wynik 3:2 ???????????????? Nie wiem ale jakoś jestem przeczulona na traktowanie podkarpacia jako "ukrainy" i zakątka, który należy wpiąć w Naturę 2000 i i nim zapomnieć - czyli totalnego za...a. Ale może to faktycznie tylko moje przeczulenie Pozdrawiam zamrożonych i odmarzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ... Nie wiem ale jakoś jestem przeczulona na traktowanie podkarpacia jako "ukrainy" i zakątka, który należy wpiąć w Naturę 2000 i i nim zapomnieć - czyli totalnego za...a. Ale może to faktycznie tylko moje przeczulenie Pozdrawiam zamrożonych i odmarzających obawiam sie, ze ci, którzy lekceważąco wyrazaja sie o podkarpaciu, wogóle tu nie byli ... a zmiany jakie tu nastapiły, szokują /oceniaja to przyjezdni którzy nie byli tu 20 - 30 lat .../ Resovia Assseco ma druzyne bardzo ciekawą /gra urozmajcona, pełna polotu/ lecz zawodnicy mieli byc juz prawo byc zmęczeni seria meczów /kilka ponad dwugodzinnych, pieciosetowych / a mi mięsko przymarzło do siekiery, które rąbałem dla kota ... kotu chyba język przymarzł do tego miesa ... koniec swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a mi mięsko przymarzło do siekiery, które rąbałem dla kota ... kotu chyba język przymarzł do tego miesa ... koniec swiata Brzoza, daj spokój nie jest tak źle. I tak jest to jeden z cieplejszych rejonów kraju. Ponad 20 lat mieszkałam na podlasiu, gdzie -20 nie było tragedią, samochody odpalaja nadal przy -30 i jakos ludzie żyją. Do pracy też chodzą a zwierzaki na czas posiłku wpuszcza się do domu. Przy takiej temperaturze nawet dzieciaki wiedziały, ze nie ma tragedii i do szkoły te 3 km piechotą dojść trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.01.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 26.01.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 wiolasz Ponad 20 lat mieszkałam na podlasiu, No patrz, a jak tylko niecałe 3 lata i udało mi się załapać na jedną z bardziej śnieżnych zim na Podlasiu Chyba, że Ty z tego całkiem dalekiego Podlasia, aż pod Rosyjską granicą Pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Cholecia wie, z czym tam graniczy, chyba z Białorusią Ale do granicy 20 km, tylko ze ja sie trzymałam tej polskiej strony Jak coś ma sie na codzień, to jest to niezauważalne. Śmieszy mnie to, jak ludzie gadają, jakie to straszne czasy teraz, katastrofa panie, koniec świata. A trzeba było sie pieców kaflowych z domu pozbywać, żeby ładnie w kuchni było? to teraz cierp jeden z drugim, jak prądu nie ma i zimno w domu. Ale modnie za to. Pamietam z czasów liceum, jak sie na podwórzu odśnieżało tylko ścieżki do garażu i do domu, aż w końcu po kilku porządnych śnieżycach boki ścieżek ze śniegu były wyższe niż człowiek. To dopiero igloo było, a jakie wojny na śnieżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgal1 26.01.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam, czy ktoś wie coś na temat firmy PATBUD Dariusza Myśliwca, czy warto z nimi nawiązywać współpracę. Bardzo proszę o informację może być priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 26.01.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 witam Grupę! no to zima na całego, mam nadzieję że będzie plus tych mrozów w postaci wymrożenia wirusów, robactwa, itp. . minus taki że wczoraj nowy akumulator musiałem kupić codziennie muszę przepalać w naszym domku; nie jest tak źle, przyjeżdżam, 13-14 stopni, 3-4 godziny palenia i robi się 17, i tak co dzień... najgorsze jest to że brakuje nam kilku rzeczy i nie mamy czasu pojechać czegoś wybrać. więc byle do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.01.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 cisnienie spadło gwałtownie o ponad 40 hPa /dokładnie 44 od wczoraj !/ zaczyna sie sniezyca i wieje ale jak wieje !!!! oczuwalna temp. przy aktualnie - 10 *C jest wiec niższa zima trzyma sie nieźle - o budowaniu nie ma mowy instalacje ludziom zamarzają rzeki zamarzają i tworza sie zatory lodowe /grożąc podtopieniami ... :-?/ byle do wiosny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 28.01.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 witam Grupę! no faktycznie brzoza, pi@#$# jak w kieleckiem dalej przepalamy, zamówiliśmy firmę przeprowadzkową, więc : "byle do wiosny!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.01.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 29.01.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 witam Grupę! zamówiliśmy firmę przeprowadzkową, więc : "byle do wiosny!" joj...ja tez juz tak chce ))) ale w jednym masz racje : "BYLE DO WIOSNY" zima wyciaga ze mnie cala energie i jakos ta adrenalika powstala w wyniku tworzenia przygasa... ;( moze zaczne szukac slonca (niekoniecznie na niebie ) i maly quiz moze w zwiazku z ogolnym brakiem zyciodajnego ciepla : "gdzie mozna znalezc slonce-zar-optymizm-frajde...cokolwiek cieplego(bary mleczne- wykluczamy itp. ...piszmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 witam Grupę! zamówiliśmy firmę przeprowadzkową, więc : "byle do wiosny!" joj...ja tez juz tak chce ))) ale w jednym masz racje : "BYLE DO WIOSNY" zima wyciaga ze mnie cala energie i jakos ta adrenalika powstala w wyniku tworzenia przygasa... ;( moze zaczne szukac slonca (niekoniecznie na niebie ) i maly quiz moze w zwiazku z ogolnym brakiem zyciodajnego ciepla : "gdzie mozna znalezc slonce-zar-optymizm-frajde...cokolwiek cieplego(bary mleczne- wykluczamy itp. ...piszmy ? Zar przy kominku, słońce w południe w niepochmurny dzień, optymizm trzeba mieć wrodzony a frajdę stworzyć samemu np na sankach. A wszystko razem to na wczasach w ciepłych krajach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 29.01.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 eee tam ...mamy zar w piecu ...(kominek dopiero dojdzie...chyba ..).. slonce - FAKTYCZNIE jest ...ino jakosik zimniutkie panocku wczasy owszem tez beda ale jak sie wprowadzimy ...do tej pory : SZLABAN na wyjazdy sumujac niby wiem gdzie to cieplo ale ...ale ale... wiecej pomyslow (wskazane niepospolite) prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 eee tam ...mamy zar w piecu ...(kominek dopiero dojdzie...chyba ..).. slonce - FAKTYCZNIE jest ...ino jakosik zimniutkie panocku wczasy owszem tez beda ale jak sie wprowadzimy ...do tej pory : SZLABAN na wyjazdy sumujac niby wiem gdzie to cieplo ale ...ale ale... wiecej pomyslow (wskazane niepospolite) prosze Nie wiem czy niepospolity (moim zdaniem na pewno normalny): seks Masz wszystko i jeszcze wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 29.01.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A ja tak z innej beczki.Gdzie sie w Rzeszowie zzałatwia odbiór domu? I co trzeba - musze sprawdzic czy wszystko mam.Dokupilismy 3 m p drewna ma starczyc do wiosny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 29.01.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 @wiolasz...tu chyle czola... najfajnieszy sposob na cieplo,doladowanie energii i kosmos frajdy.. W O W .. o oswiecona goro Olimpu..dziekuje ..i oby wszystkie odpowiedzi byly tak proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts