forum_user 02.02.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Hej witam wszystkich czekających na wiosnę . Czy słyszał ktoś o firmie EKO-OKNA ... nie słyszałem o firmie ale ... wszystkich czekających na wiosne chce poinformowac, ze dziś jest dzień świstaka jesli ktoś ma okazje dzis wyciagnąc z norki swistaka to moze sobie powrózyć ile tygodni potrwa jeszcze zima wróżby sprawdzaja sie mniej wiecej w granicach 50 % ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masllak 02.02.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Mam pytanie ma ktoś godnego polecenia fachmana do robienia kuchni , szaf pod zabudowę z Rzeszowa lub okolic najlepiej dobry fachman a nie drogi:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 02.02.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Mam pytanie ma ktoś godnego polecenia fachmana do robienia kuchni , szaf pod zabudowę z Rzeszowa lub okolic najlepiej dobry fachman a nie drogi:) Pozdrawiam Ja mam (robił mi kuchnię, szfkę do łązienki i bedzie jeszcze robił zabudowe wiatrołapu). Może najtańszy nie jest (średni), ale robi bardzo dokładnie. Gorzej z terminami. Numer mogę wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 02.02.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 witaj Grupo! no to już po przeprowadzce!!! mieszkamy, jest ciplutko, nawet zacieplutko, musieliśmy wczoraj skręcić ogrzewanie bo po południu jak wróciliśmy to w salonie było 28 stopni no cóż uczymy się nowego domku pozdrawiam wszystkich! byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.02.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Bogus, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.02.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 serdecznie gratuluję Bogus ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfffx 02.02.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam serdecznie Forumowiczów Wreszcie nauczyłem sie wklejać fotki, to pochwalę się widokiem z przyszłego salonu http://lh3.ggpht.com/_OLWqrWaOCpw/S2gy94WPa_I/AAAAAAAAAFg/5GodvxP0834/P1050798.jpg I teraz cieszyć się czy m.........ć bo śniegu strasznie dużo do odgarniecia na drodze Pabblo32 Znajomek sprzedaje okna tej firmy, jak będzie Cię interesowało sprawdzenie ceny to kontakt moge podesłać na prv. Mi wycenił 13 okien, na jakimś kommerlingu obustronny kolor, 3szyby z montażem niecałe 10tyś. brzoza Przy takiej pogodzie to chyba trudno będzie jakaś norke znaleźć a wiosna napewno by się juz przydała. Bogus33 Gratuluje przeprowadzki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 02.02.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Boguś gratuluje przeprowadzki mfffx - witam sąsiada z tej samej gminy zza pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 03.02.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 witam Grupę! dziękuję wszystkim za gratulacje! za oknem pogoda że nie ma o czym mówić ani pisać. baliśmy się jak syn przyjmie nowe okoliczności przyrody; okazało sie że zaaklimatyzował sie super, duzo lepiej niż żona. najbardziej podoba mu się codzienne wyjście po obiedzie na sanki- choć dziś raczej nic z tego nie będzie. a teraz odświeżamy mieszkanko- i pójdzie między ludzi jak to się mówi... no i byle do wiosny , bo czeka nas jeszcze trochę pracy w ogrodzie i wokół domu, ale to celowo, wszak coś trzeba zrobić z mięśniem piwnym pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikaKo 03.02.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mam pytanie czy ktoś z grupy podkarpackiej orientuje się jak długo czeka się w praktyce na wz w gminie Kolbuszowa?? Niestety nie wiem czy w odpowiednim miejscu załączam pytanie ale jetem "raczkująca " na forum w więc proszę o wyrozumiałość. z góry dziękuję za wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.02.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Hej Mam pytanie, czy w tych małych gminach, przy dużych snieżycach i zawiejach nie mają obowiązku odśnieżać dróg? W słoneczne dni jeżdżą po 3 razy dziennie a dziś ani jedego pługotraktora nie było.. A moze oni pracują tylko co drugi dzień i do 13-tej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 03.02.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Wilasz - mają obowiązek. Z tym że kończą się fundusze. Nam wójt wstrzymał odśnieżanie - ale dostał tyle telefonów, że swoją decyzję musiał zweryfikować. I teraz przynajmniej raz dziennie - przy większych opadach "coś" przejeżdża. Teraz była to koparka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 CzescMam nadzieje, ze dziś coś przejedzie. Wczoraj mąż samochód w Tyczynie zostawił a do domu w te śniegi i wiatry szedł na piechotę z dzieckiem na barana. Na naszej drodze śniegu po uda, tak zawiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.02.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ech, te zadania gmin ...narzucili im sporo zadań i dali na to pieniądze ale gminy kombinuja tak: mamy wyłapywać bezpańskie pieski i je utrzymywać w klatkach i karmić ?trzeba zatrudnic takiego hycla, który by te pieski hmmmtem tego jakoś pozbyła pieniązki da sie na zatrudnienie żony radnego mamy wystawiac kolorowe pojemniki na śmieci ?hmmm, tem tego pojemniki sie schowa przed ludźmi, a radnemu za to utwardzi sie droge pod samiuśki dom ... mamy odsiezac ?hmmm, tem tego puści sie pług z lemieszem podniesionym w góre albo i nie za to sołtysowi coś skapnie, zeby głosował z całą rodzina na Pana Wójta i nie kombinował nic za plecami itd. witaj nikaKo nie wiem jak to sie odbywa w Kolbuszowej ale zadzwoń do gminy i zapytaj ...powinni cos odpowiedzieć ... a w Rzeszowie zawalił sie dach nad hala Makro http://www.pressmedia.com.pl/sn/index.php?option=com_content&task=view&id=14816&Itemid=40od cięzaru śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 04.02.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Hej Mam pytanie, czy w tych małych gminach, przy dużych snieżycach i zawiejach nie mają obowiązku odśnieżać dróg? W słoneczne dni jeżdżą po 3 razy dziennie a dziś ani jedego pługotraktora nie było.. A moze oni pracują tylko co drugi dzień i do 13-tej ? U nas odśnieżają nawet w niedziele i nawet naszą boczną drogę,która nawet asfaltu nie posiada..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Hej Mam pytanie, czy w tych małych gminach, przy dużych snieżycach i zawiejach nie mają obowiązku odśnieżać dróg? W słoneczne dni jeżdżą po 3 razy dziennie a dziś ani jedego pługotraktora nie było.. A moze oni pracują tylko co drugi dzień i do 13-tej ? U nas odśnieżają nawet w niedziele i nawet naszą boczną drogę,która nawet asfaltu nie posiada..... To chyba nie ta sama gmina [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 04.02.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No raczej :) Ale śnieg taki sam :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 taaa ale ludzie rządzący inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.02.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 a'propos rządzenia ... rządzący Przemyślem przygarneli wałęsającego sie misia /a właściwie Misię, bo to miś - to dziewczynka/ będzie nosiła imię "Przemysia" i dobrze bedzie temu misiu w Przemyślu i tak właśnie trzeba rządzić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 04.02.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 WitamMoże macie jakieś biuro rachunkowe godne polecenia, chodzi nam o rozliczenie Vatu za materiały budowlane, będziemy wdzięczni za jakiś namiarPozdrawiam Justin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts