listek 21.02.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 A skąd wiesz, że teraz jest dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 21.02.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 A skąd wiesz, że teraz jest dobrze? Kontrola wybiórcza, targamy losowo wybranego pacjenta do góry i patrzymy co ma pod spodem i jest albo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 22.02.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 A skąd wiesz, że teraz jest dobrze? Kontrola wybiórcza, targamy losowo wybranego pacjenta do góry i patrzymy co ma pod spodem i jest albo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.02.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam Wszystkich. No to i ja się pochwalę, jeszcze cieplutkie No pięknie, wykonanie jak na moje oko eleganckie. Ale żeby się nie rozeschły trzeba je odpowiedni "ochrzcić" . Pozdr. Schody bardzo ładne. Tyle, że już nie dla mnie... a za parę lat i dla Was też nie będą... trzeba będzie jakąś komórkę na poziomie gruntu dostawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 22.02.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Schody bardzo ładne. Tyle, że już nie dla mnie... a za parę lat i dla Was też nie będą... trzeba będzie jakąś komórkę na poziomie gruntu dostawiać... Dzięki Retro. Ja na poddaszu mam tylko 2 sypialnie dla dzieci. Mam dość duzy parter (2 sypialnie, garderoba, łazienka, kuchnia, wc, salon, wiatrołap w sumie 100 m^2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.02.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Schody bardzo ładne. Tyle, że już nie dla mnie... a za parę lat i dla Was też nie będą... trzeba będzie jakąś komórkę na poziomie gruntu dostawiać... Dzięki Retro. Ja na poddaszu mam tylko 2 sypialnie dla dzieci. Mam dość duzy parter (2 sypialnie, garderoba, łazienka, kuchnia, wc, salon, wiatrołap w sumie 100 m^2) Znaczy przewidujący byli i myśleli. I tak 3mać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 22.02.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Znaczy przewidujący byli i myśleli. I tak 3mać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 22.02.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Schody bardzo ładne. Tyle, że już nie dla mnie... a za parę lat i dla Was też nie będą... trzeba będzie jakąś komórkę na poziomie gruntu dostawiać... Ja właśnie z tego powodu poszedłem w parter, dałem sobie piwnice bez przejścia w razie jakbym chciał "pobyć sam na sam z warsztatem :)". Jedyne schody wejściowe - 11 stopni luzackich 14,5cm. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 22.02.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ja tez gratuluje schodow - piekny kolor i wykonczenie. Choc popieram ze na starosc moglyby byc powodem niejednego gipsu. My tez zrobilismy tak jak Wy czyli nasza sypialnia na dole - zeby na starosc nie lazic po schodach.My na wakacjach przymierzamy sie do wykonczenia garazu - zobaczymy jak nam to pójdzie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 22.02.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ja tez gratuluje schodow - piekny kolor i wykonczenie. Choc popieram ze na starosc moglyby byc powodem niejednego gipsu. My tez zrobilismy tak jak Wy czyli nasza sypialnia na dole - zeby na starosc nie lazic po schodach. My na wakacjach przymierzamy sie do wykonczenia garazu - zobaczymy jak nam to pójdzie. Pozdrawiam A dzieki Ja jeszcze teraz kończe poddasze i też za garaz sie biorę na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam Wszystkich. No to i ja się pochwalę, jeszcze cieplutkie Baru dziękuje za namiar na stolarza http://lh3.ggpht.com/_hTpoXlqN1A0/S365Hh_uXtI/AAAAAAAAAKI/C3r7V0luFDE/s640/IMG_0137.JPG Schody śliczne Tak sie składa, ze akurat jak miał je stolarz na warsztacie i byli w trakcie roboty to je oglądałam u niego i nawet bez bejcy jeszcze pieknie wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hej Mam pytanie: możecie kogoś polecić do zrobienia ogrodzenia? Chodzi mi o robociznę a nie materiały. Ktoś ma sprawdzoną ekipę? Ponawiam, bo dla mnie to bardzo ważne. Macie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 22.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Schody śliczne Tak sie składa, ze akurat jak miał je stolarz na warsztacie i byli w trakcie roboty to je oglądałam u niego i nawet bez bejcy jeszcze pieknie wyglądały Akurat złożył je przed moim przyjazdem Niestey nie mam nikogo do wykonania ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 22.02.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Niestey nie mam nikogo do wykonania ogrodzenia Jakiego typu ogrodzenie Cię interesuje, może miałbym ludzi... Ja przed tym etapem (planuje w czerwcu robić) ale mam już jakieś rozeznanie, no chyba że sam będe działał... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Konisko, ogrodzenie z siatki, chodzi o normalne wykopy, zalanie pod słupki i założenie siatki z 3 stron. Z jednej chyba nie siatka tylko przęsła, brama i furtka.Sama robocizna a teren niemały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 22.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Konisko, ogrodzenie z siatki, chodzi o normalne wykopy, zalanie pod słupki i założenie siatki z 3 stron. Z jednej chyba nie siatka tylko przęsła, brama i furtka. Sama robocizna a teren niemały. Czyli na samą robociznę, materiał powierzony ?. Gdzie to masz i ile mb bieżących, daj jakieś bliższe info na priv, jutro rozeznam sprawę i Ci dam znać (jak skleroza pozwoli nie zapomnieć). Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaslen 24.02.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam wszystkich ! Czy moglibyście polecić sprawdzonego elektryka z Rzeszowa lub okolic Tyczyna? Z góry dziekuje PozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.02.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Trochę daleko, bo bym Ci pomógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam wszystkich ! Czy moglibyście polecić sprawdzonego elektryka z Rzeszowa lub okolic Tyczyna? Z góry dziekuje Pozdrawiam Kasia Kasia, podrzucę namiar wieczorem, oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaslen 24.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Wiola, Dzięki wielkie za namiary!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts