Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam Wszystkich.

No to i ja się pochwalę, jeszcze cieplutkie :D

No pięknie, wykonanie jak na moje oko eleganckie.

Ale żeby się nie rozeschły trzeba je odpowiedni "ochrzcić" 8) .

Pozdr.

Schody bardzo ładne. Tyle, że już nie dla mnie... a za parę lat i dla Was też nie będą... trzeba będzie jakąś komórkę na poziomie gruntu dostawiać...

Schody bardzo ładne. Tyle, że już nie dla mnie... a za parę lat i dla Was też nie będą... trzeba będzie jakąś komórkę na poziomie gruntu dostawiać...

Dzięki Retro. Ja na poddaszu mam tylko 2 sypialnie dla dzieci. Mam dość duzy parter (2 sypialnie, garderoba, łazienka, kuchnia, wc, salon, wiatrołap w sumie 100 m^2) :D

Dzięki Retro. Ja na poddaszu mam tylko 2 sypialnie dla dzieci. Mam dość duzy parter (2 sypialnie, garderoba, łazienka, kuchnia, wc, salon, wiatrołap w sumie 100 m^2) :D

Znaczy przewidujący byli i myśleli. :D I tak 3mać!

Ja właśnie z tego powodu poszedłem w parter, dałem sobie piwnice bez przejścia w razie jakbym chciał "pobyć sam na sam z warsztatem :)".

Jedyne schody wejściowe - 11 stopni luzackich 14,5cm.

Pozdr.

Ja tez gratuluje schodow - piekny kolor i wykonczenie. Choc popieram ze na starosc moglyby byc powodem niejednego gipsu. My tez zrobilismy tak jak Wy czyli nasza sypialnia na dole - zeby na starosc nie lazic po schodach.

My na wakacjach przymierzamy sie do wykonczenia garazu - zobaczymy jak nam to pójdzie.

Pozdrawiam

Ja tez gratuluje schodow - piekny kolor i wykonczenie. Choc popieram ze na starosc moglyby byc powodem niejednego gipsu. My tez zrobilismy tak jak Wy czyli nasza sypialnia na dole - zeby na starosc nie lazic po schodach.

My na wakacjach przymierzamy sie do wykonczenia garazu - zobaczymy jak nam to pójdzie.

Pozdrawiam

A dzieki :)

Ja jeszcze teraz kończe poddasze i też za garaz sie biorę na wiosnę :D

Witam Wszystkich.

No to i ja się pochwalę, jeszcze cieplutkie :D

Baru dziękuje za namiar na stolarza

http://lh3.ggpht.com/_hTpoXlqN1A0/S365Hh_uXtI/AAAAAAAAAKI/C3r7V0luFDE/s640/IMG_0137.JPG

Schody śliczne :lol:

Tak sie składa, ze akurat jak miał je stolarz na warsztacie i byli w trakcie roboty to je oglądałam u niego i nawet bez bejcy jeszcze pieknie wyglądały :lol:

Konisko, ogrodzenie z siatki, chodzi o normalne wykopy, zalanie pod słupki i założenie siatki z 3 stron. Z jednej chyba nie siatka tylko przęsła, brama i furtka.

Sama robocizna a teren niemały.

Czyli na samą robociznę, materiał powierzony ?.

Gdzie to masz i ile mb bieżących, daj jakieś bliższe info na priv, jutro rozeznam sprawę i Ci dam znać (jak skleroza pozwoli nie zapomnieć).

Pozdr.