Lgrzechu 01.09.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam, nadszedł czas na regipsy i ocieplenie poddasza wełną ... i tu problem jak zawsze ... Dach pokryty dachówka ceramiczną, krokwie 18cm, folia paro przepuszczalna Zamierzałem zakupić wełne Rockwool TOPROCK grubość 18cm pomiędzy krokwie i 5cm SUPERROCK pod płytę gips karton. Czy pomiędzy folią paro przepuszczalna a wełną powinna zostać pustka minimum 3cm czy nie ma być? Czy może w ogóle wybrać inną wełnę ? PS. wiolasz dzięki za namiary Pozdrawiam Wełnę bierz z Rockwoola, jeśli inna to tylko mineralna nie szklana. Folia o wysokiej paroprzepuszczalności może leżeć na wełnie, ważne aby pomiedzy blachą/dachówka ( powyżej folii ) była pustka wentylacyjna min. 2cm, optymalnie 3cm. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 01.09.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam, macie jakąś sprawdzoną bardzo dokładna ekipę do podbitki dachowej, okolice Łańcuta.Planuję PCV Gamrata, zalezy mi aby załatwili sprawę przed zimą. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoner 02.09.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Witam wszystkich,gdzie w rzeszowie lub okolicy dostanę i moge obejrzec podbitke z PCV,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.09.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Witam wszystkich, gdzie w rzeszowie lub okolicy dostanę i moge obejrzec podbitke z PCV, pozdrawiam Na pewno jest na trasie Rzeszów-Łańcut, własciwie to Łańcut, firma Gamrat czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 03.09.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Na pewno jest na trasie Rzeszów-Łańcut, własciwie to Łańcut, firma Gamrat czy jakoś tak. Dokładnie podbitka produkcji Gamrat sprzedaje firma Gamart w Łańcucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masllak 06.09.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam ma ktoś godnego polecenia parkieciarza Rzeszów/ okolice najprawdopodobniej będe układal parkiet gotowy. Z góry dziekuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 06.09.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Polecam firmę Markus- Marek Kędzior. Robili u mnie ocieplenie ale wiem, ze wykończenia też robią. Jeśli tak samo robią jak moją elewację, to ekpia boska: konkretnie, dokładnie, od rana do późnego popołudnia, czysto, to najważniejsze. Nawet okna i parapety mi umyli :D tel. 602 22 33 90 A z nami sie umowil, ogladnal i mial wycenic i........... nie odbiera od nas tel, olał nas po prostu...Zadzwonilem z zony tel, odebral... W związku z tym poszukujemy nadal ekipy do elewacji.... pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hjoanna 06.09.2010 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 w GŁUCHOWIE KOŁO ŁAŃCUTA E4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.09.2010 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Może nie spodobałeś mu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 07.09.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Może nie spodobałeś mu się może , mogłem zone wyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.09.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Fakt, to ja rozmawiałam o kwotach i takich tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 09.09.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witam !Coś się porobiło z organizacja strony wiec nie wiem czy doleci moj spam.Mam do odsprzedania okolo 17m2 deski - dąb czerwony, szerokość chyba 54mm, długości różne od 200-2000mm, grubość 19mm,w paczkach zafoliowane fabrycznie.Jak ktos zainteresowany to prosze na priv.Deska od Barana.Pozdr.konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 09.09.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK GMINA BOBOWA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba piać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal1983 11.09.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Panowie i Panie gdzie na Podkarpaciu najtaniej drut żebrowany dostane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 16.09.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam, nadal szukam dobrej ekipy do podbitki dachowej ( pcv Gamrat ), rusztowania są już rozstawione bo robią tynki, wystarczy 2-ch chetnych ludzi potrafiacych myślec przy robocie, okolice Łańcuta. Temat pilny, dajcie jakieś namiary na sprawdzone ekipy. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario257 16.09.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam!Szukam ekipy do stanu surowego otwartego z okolic Łańcuta?Jestem nowy i licze na waszą pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_K 17.09.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Dzień Dobry. Chciałem się przywitać z grupą.Jestem z Łańcuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 17.09.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 witaj, ja za ok rok będę mogła tak o sobie powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 17.09.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość basik1258 21.09.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witam wszystkich z tej strony nowa ,mam pytanie czy ktoś z naszego regionu buduje lub zbudował już Guliwer 2 ? jeśli tak to prosze na priv informacje bardzo bym chciał porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts