Aleksandra M05a 12.08.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam, potrzebuję 6 szt. rusztowania (np. ramki warszawskie) szer. 150-160 cm. Czy wiecie, gdzie można kupić taniej niż po 87 zł/szt. (Castorama)? Znalazłam na Allegro po 43-48 zł/szt., ale transport do Szczecina wynosi 180 zł. A może ktoś zna kogoś, kto chce kupić rusztowanie i partycypowałby z nami w kosztach transportu?____________PozdrowionkaAleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.08.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witamy. Mam ogromną prośbę do forumowiczów. Potrzebuję namiarów (oczywiście na priv) na firmę/stolarza, który projektuje kuchnie i którego możecie polecić. Oczek zerknij na priv A ja też dostanę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszon 12.08.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Szydas, a ja byłabym wdzięczna gdybyś zdradził mi jakiego koloru i z jakiej firmy jest Twoja płytka klinkierowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 12.08.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 trochę mnie nie było, ale chyba nikt nie odpowiedzial na mój apel o stolarza co mi piękne drzwi zrobi....więc ponawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.08.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Szydas, a ja byłabym wdzięczna gdybyś zdradził mi jakiego koloru i z jakiej firmy jest Twoja płytka klinkierowa. eeee.... tak z zaskoczenia.... to był ten, no.... yyyyy..... znaczy..... a, już pamiętam - stroeher sherry, do dostania w euroklinkierze. ale fachowiec trochę narzekał na nierówne wymiary.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 12.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Co dalej robić z energią???? podpisaliśmy umowę o przyłączenie do sieci coś koło października 2007 r. Dostaliśmy informację, że trzeba będzie rozbudować transformator, ale pracę zostaną zrealizowane. Skrzynki na działce jeszcze nie mamy. Chcemy ruszać z budową wrzesień/październik. Uzyskaliśmy zgodę na prąd budowlany; dostaliśmy warunki przyłączenia i umowę. W warunkach zostało napisane: II. RODZAJ POŁĄCZENIA Z SIECIĄ ORAZ ZAKRES NIEZBĘDNYCH ZMIAN W ZAKRESIE DOTYCZĄCYM URZĄDZEŃ ODBIORCY: Prowizoryczne zasilenie placu budowy należy wykonać z istniejącego złącza ZK-4p przy stacji transformatorowej ...., po rozbudowie o dodatkowe zabezpieczenia. Przygotować miejsce do zainstalowania układu pomiarowego w wyposażyć w zabezpieczenie przedlicznikowe przystosowane do plombowania. W przypadku gdy trasa projektowanego kabla stanowiącego własność odbiorcy przebiegać będzie po obcym terenie należy dołączyć plan trasy. Wykonać wlz. Może ktoś przełoży mi to na polski i da wskazówki jak to dalej załatwić. Mamy jeszcze trochę czasu do rozpoczęcia budowy, ale wolę wcześniej dograć niektóre rzeczy i m.in. ten prąd. Z umowy wynika, że: 1. mam wykonać instalację odbiorczą w tym przygotować miejsce do zabudowy liczników energii elektrycznej; 2. wykonać komplet pomiarów instalacji odbiorczej (przez osobę z uprawnieniami) 3. zabudować układ pomiarowy; 4. opracować i uzgodnić w ENEA schemat jednokreskowy. Jak to załatwialiście i czy mogę liczyć na namiary na jakiegoś elektryka, który nie zedrze ze mnie skóry. No i na jakie koszty się nastawić. Do stacji transformtorowej mam coś koło 120 metrów. Z góry dzięki za wszelkie wskazówki. A tak poza tym umowę o budowę domu podpisaliśmy i czekamy na PnB. Teraz telefony do Starostwa będą chyba co kilka dni. Pozdrawiamy Kasia, Radek i Jaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 13.08.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Radek0-zajrzyj na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 13.08.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam,czytając ostatnie wątki o drogach coś mi się przypomniało...Pewnie dla większości temat znany ale dla tych którzy nie są świadomi planów inwestycyjnych miasta może to być przydatna informacja...http://www.obejscie-zachodnie.szczecin.pl/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 13.08.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 też śledzę ten temat , ale kasy brak na realizację... cała Polska buduje drogi na Euro 2012 a na Szczecin brakuje. Szkoda, bo byłby niezły skrót nad morze i lepszy przejazd na prawobrzeże.... Nie bardzo wiem, w którym miejscu jest to przejście za Wołczkowem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 13.08.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Tez pilnuje tego tematu juz od wielu lat - ale szanse chyba sa nikle. Co do przejscia miedzy Wolczkowem a Dobra to jest to mniej weicej w polowie drogi - tam gdzie taki strumtk przeplywa pod droga - jakies 500m przed tablica Dobra. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 13.08.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Nie bardzo wiem, w którym miejscu jest to przejście za Wołczkowem.... Wydaje mi się, że to będzie w pobliżu drogi polnej Redlica-Wołczkowo, która biegnie obok oczyszczalni i dalej do drogi za Wołczkowem. Widać ją dobrze na zdjęciach satelitarnych. Niestety parę domów będzie miało nieciekawe sąsiedztwo a powstają nowe...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 13.08.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Kolo tego strumyczka chyba faktycznie w obie strony ida takie drogi polne. Na mapce cos widac http://www.obejscie-zachodnie.szczecin.pl/index2.htm ale nei za bardzo. Widac mniej wiecej skale odleglosci od Wolczkowa i Dobrej. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DiW 13.08.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 dzień dobry wszystkim, poszukuje firmy do wykonania ogrodzenia częściowo z siatki, częściowo słupki plus deski razem około 130 mb....haczyk jest taki, że w tym musze zrobić około 30 mb murku oporowego celem stabilizacji skarpy i dlatego szukam fachowców którzy umieją to zrobić i mają sprzętktokolwiek wie..widział...lub umie to zrobic będzie bardzi mile widzianypozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 13.08.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Hm.... mnie interesuje ten odcinek miedzy mierzynem a wolczkowem. Wynika z tego ze bede z okien widziala autostrade . Od mierzyna droga ma przebiegac (z tego co wywidzialam na mapce) miedzy bezrzeczem a redlica(stara) w strone wolczkowa. Dokladnie przed wioska Redlica od strony bezrzecza. Zaraz za takim laskiem. Potem na Wolczkowo. W linii prostej od mojego domu to 1 km. Pytanie czy zbuduja ta droge na gorce czy za gorka:). Mam taki ladny horyzont. Ciekawe czy beda sie po nim przesuwaly tiry . http://images24.fotosik.pl/258/43271f8d4cd30a3c.jpg dokladnie na linii horyzonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 13.08.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 i mam nadzieje ze droga bedzie za ta kupka drzew.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.08.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 kasa już jest na tę obwodnicę Delf szwagier to jak sobie wypije to dopiero rozrywkowy jest ale ekipa bardzo porządna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 13.08.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 To kiedy oni zaczna ja budowac? I od ktorej strony rusza? Tzn pod tymi dwoma pytaniami kryje sie jedno konkretne : Kiedy mozna sie spodziewac koparek na horyzoncie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 13.08.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Mam prosbe. Wiem, ze juz o tym pisaliscie bo sama czytalam ale za cholerke nie moge znalexc. Potrzebuje 90 szt slupkow do ogrodzenia. Pisaliscie o jakims lesnicym . Mozecie mi podac na ktorj stronie to bylo lub jeszcze raz : gdzie najtaniej dostane slupki. A moze ktos chce si pozbyc swoich za grosze..? Pleasee!!!! Pilne. Musze kupic w poniedzialek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 13.08.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 jeśli mozna to ja też potrzebuję namiary na leśniczego (na słupki do ogrodzenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 13.08.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 jak narazie znalazlam slupki sosnowe 2,5 m wysokie o srednicy 8-14 cm za 7 zl razem z transportem. Pewnie nie znajde taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts