altager 22.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Firmy z którymi prowadzę negocjacje w zakresie budowy schodów to: http://www.stolpol.pl/ http://www.markol.pl/ http://www.mera.pl/ Pozdrawiam A gdzież Cię tak gania po całej Polsce za tymi schodami? Firmy owszem wyglądają profesjonalnie, ale czy pokonując takie odległości to się jeszcze opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 22.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 I jeszcze raz zapytam o schody - dobre, ładne i niedrogie - gdzie szukać? żeby nie marnowac czasu? A może, podobnie jak wcześniej geodetów, nikt nie używa schodów Dobre i ładne, NAVIGO w Płoni. Tanie... no cóż "Abu, abu... Abu czysta gęba, abu pełny badziuch..." No właśnie, jak się dobrze zachęci, to się człowiek doczeka i odpowiedzi i odrobiny humoru na dobry dzień Oferta NAVIGO po wstępnym oglądzie i ... jeden model mi się spodobał - pozostaje sprawdzić "how many" Mam dzisiaj dobry dzień czego i wszystkim tutaj życzę Co tam model. Ja pojechałem po całości. Wymyśliłem sobie,że ma być tak a tak i tak mieli zrobić. Zresztą kammaje też robił u nich i też zadał im "bobu" Dali radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek73 22.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 czy macie jakiegoś dobrego doradce od kredytów budowlanych- konsolidacyjnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 23.03.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Firmy z którymi prowadzę negocjacje w zakresie budowy schodów to: http://www.stolpol.pl/ http://www.markol.pl/ http://www.mera.pl/ Pozdrawiam A gdzież Cię tak gania po całej Polsce za tymi schodami? Firmy owszem wyglądają profesjonalnie, ale czy pokonując takie odległości to się jeszcze opłaca? Firmy wystawiały się na targach budowlanych na Struga w tym i ubiegłym roku. Wszystkie dokonały pomiaru na budowie i przedstawiły wycenę Taki rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 23.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ok, tak na pewno będzie prościej. Czy mogę w takim razie prosić o info ile płaciliście za całość zabudowy g-k pozdrawiam, Ok. Po tynkach i posadzkach, przyjechało do mnie dwóch fachowców. Zmierzyli, zważyli popatrzyli... Gładzie, kafle w całym domu, kartony , sufity, biały montaż itd... Powiedzieli tyle i tyle. Ja powiedziałem tyle i tyle. Uścisnęliśmy sobie dłoń. Ustaliliśmy harmonogram prac i płac i po sprawie. Generalnie wyszło taniej, niż jak by do każdej z tych prac brać inną firmę. Tyle. Jeśli chodzi o cenę, to wszystko zależy od zakresu prac. Jak weźmiesz kogoś do kartonów, a kogoś innego do gładzi, a jeszcze kogoś do malowania, to każdy z nich będzie zwalał na poprzedniego,że coś spartolił... Więc najlepiej, niech każdy robi cały zakres prac, a ty płać za efekt końcowy. Nawet nie wiesz ile prac w wykończeniówce się nakłada. W przeciwieństwie do pierwszego etapu. Nie da się wykończeniówki robić całkiem po kolei, w/g planu. Nie oprawisz drzwi, jak ich nie kupisz, a nie zamontujesz drzwi, jak nie pomalujesz ścian, a nie pomalujesz ścian, jak nie zrobisz gładzi itd.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 23.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wiec ja juz znalazlam i zamowilam. Slupki po 7 zl razem z transportem. Slupki sosnowe 2,5 m o srednicy 8-14 cm. Jak ktos chce namiary to dam. Czy mogę prosić o namiar na tego dostawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 23.03.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dzięki za radę , ale ja potrzebuję jako słupki ogrodzeniowe. Znalazłam po 5 zł/szt. Transport 50 zł. Chyba taniej nie będzie. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Można prosić o namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noag 23.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dzięki za radę , ale ja potrzebuję jako słupki ogrodzeniowe. Znalazłam po 5 zł/szt. Transport 50 zł. Chyba taniej nie będzie. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Można prosić o namiar ? Witam, jeżeli podzielisz się namiarami to będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 24.03.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 To ja też poproszę...Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 24.03.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 To ja też poproszę...Dziękuję noag Witam, jeżeli podzielisz się namiarami to będę wdzięczny No to czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Altager pw Cześć Teska Widzę, że nadal jesteś na forum aktywna. Ja wpadłam po długiej nieobecności - Parę lat minęło od budowy..........wspomnienia od czasu do czasu....juz mij a5 lat jak mieszkam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.03.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Altager pw Cześć Teska Widzę, że nadal jesteś na forum aktywna. Ja wpadłam po długiej nieobecności - Parę lat minęło od budowy..........wspomnienia od czasu do czasu....juz mij a5 lat jak mieszkam.. Toć u mnie przecież też 5 lat minie 11 kwietnia! Kurcze fajne to były czasy - czasy budowy.......duża ulga budowlana.......potem skok Vatu na 22%...szalone czasy. A teraz ogródeczek, roślinki.........no i chyba czas by pomyśleć o odświeżeniu ścian, może nowy kolorek a może i elewację przemalować (odświeżyć)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 24.03.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzięki za radę , ale ja potrzebuję jako słupki ogrodzeniowe. Znalazłam po 5 zł/szt. Transport 50 zł. Chyba taniej nie będzie. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Można prosić o namiar ? Witam, jeżeli podzielisz się namiarami to będę wdzięczny Hejka, kupowałam z ogłoszenie w Kontakcie, ale od tego czasu minęło kilkanaście miesięcy, więc nie wiem, czy aktualne. Nr tel. 0790407082. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 24.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kto kupowal dachowke Robena i gdzie ?Jaki model wybraliscie (kolor mnie wazny) ?Fachmani zadowoleni z dachowki czy marudzili ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 25.03.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzięki za radę , ale ja potrzebuję jako słupki ogrodzeniowe. Znalazłam po 5 zł/szt. Transport 50 zł. Chyba taniej nie będzie. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Można prosić o namiar ? Witam, jeżeli podzielisz się namiarami to będę wdzięczny Hejka, kupowałam z ogłoszenie w Kontakcie, ale od tego czasu minęło kilkanaście miesięcy, więc nie wiem, czy aktualne. Nr tel. 0790407082. Pozdrowionka Aleksandra Dzięki, dzwoniłem, aktualne. Dzisiejsza cena, to 6zł za słupek o dł. 250cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żółwik 25.03.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kto kupowal dachowke Robena i gdzie ? Jaki model wybraliscie (kolor mnie wazny) ? Fachmani zadowoleni z dachowki czy marudzili ? Fantom Roben, monza +, gdzie nie powiem, żeby nie robić reklamy, bo dali ciała dwukrotnie z moimi zamówieniami i jeszcze bezczelnie kłamali w żywe oczy. Potem miałem drobne kłopoty ze zwrotem kasy za niezrealizowaną część zamówienia. Fachmani dali sobie radę i nie płakali podczas i po montażu. Ale też nie rzucali czapkami na wiwat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 25.03.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kto kupowal dachowke Robena i gdzie ? Jaki model wybraliscie (kolor mnie wazny) ? Fachmani zadowoleni z dachowki czy marudzili ? Fantom spróbuj w Extra dachu na ul. Krakowskiej, dają rabaty, szczególnie jeśli Twoja ekipa jest od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noag 25.03.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzięki za radę , ale ja potrzebuję jako słupki ogrodzeniowe. Znalazłam po 5 zł/szt. Transport 50 zł. Chyba taniej nie będzie. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Można prosić o namiar ? Witam, jeżeli podzielisz się namiarami to będę wdzięczny Hejka, kupowałam z ogłoszenie w Kontakcie, ale od tego czasu minęło kilkanaście miesięcy, więc nie wiem, czy aktualne. Nr tel. 0790407082. Pozdrowionka Aleksandra Dzięki, dzwoniłem, aktualne. Dzisiejsza cena, to 6zł za słupek o dł. 250cm. Dzięki za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynula 25.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 czy ktoś z Was budował lub obecnie buduje M 29 z muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 26.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam Czy orientuje się ktoś może jaki jest koszt wybudowania sieci wodociągowej - koszt 1m Dane techniczne wodociągu:495m - PCV 110130m - DE-40PE3szt. Hydranty DN80 Dodatkowo ile wynosi koszt przyłącza wodnego o długości 3m - 32PE wraz ze studzienką wodomierzową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts