aLien01 21.09.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Chodzi mi i zwykłe kamienie które są pozaokrąglane o frakcji około 0,3 a nie łupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 21.09.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Dzieki za informacje co do odrolnienia działki.Pamietacie jakie to są koszta.Ile skasował geodeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roxi10 21.09.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witam, czy ktoś z Was kopał studnię na swojej działce ? Czy możecie polecić kogoś znającego się na rzeczy ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 21.09.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Q-Bis - zgadza się, z tego co wiem odrolnienie gleb niskiej klasy jest niejako "automatyczne", natomiast gleby lepsze (ja mam np. III klasy) wymaga zgody i do 500 m2 jest bezpłatne, taką mam wiedzę od architekta, który mi odralniał 497 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaTomek 21.09.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 szczukot- jakie materiały stosujesz ze tak tanio Cię wynosi glikolowy? Jaki będziesz miał rekuperator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 21.09.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 cześćSzukam namiarów na gruz np z cegieł rozbiórkowych do utwardzenia drogi. Ile może kosztować tona? z góry dzięki za infopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERJA 21.09.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Drodzy przyszli sąsiedzi z okolic Dobrej, sprawdzcie czy to nie Wasze. Ja już sprawdziłem, ale jak pamietam była inna nalepka. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7454110fc1e4f96b.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 22.09.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Co do glikolowego, to mniej wiecej tak bedzie : rura niebieska jakies 400 zl, jej polozenie jakies 400 zl, glikol 400 zl, nagrzewnica 1100 zl, pompa 200 zl. Reku bede mial NedAir Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 22.09.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Co do tego Izohanu w lesie : nie widziale takiego z taka naklejka - jakis nietypowy. Ja mailem normalnie biale naklejki. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaTomek 22.09.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 szczukot- jakiej średnicy będzie ta rura niebieska i jakiej długości? Masz na to projekt? Nagrzewnica jest przystosowana do rekuperatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 22.09.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Do tego nie trzeba zadnego projektu. Bez przesady. Ja osobicie zrobilem 150 m rury fi32. W srednich warunkach to moze byc nawet jakies 3 kW do uzyskania. Struga powietrza lecaca do reku tego nie wykorzysta nawet.Ale ogolnie zapraszam na watek na ten temat :http://forum.muratordom.pl/showthread.php?153301-GWC-wodny-quot-tymi-r%C4%99cami-quot-robiony Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
studio45 22.09.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Hej , proszę o informację ile kosztowała Was wektorowa mapka do celów projektowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaTomek 22.09.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 My za mapkę płaciliśmy 700zł. Geodeta z Dobrej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 23.09.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Mam do Was pytanko - podłączenie wody na budowę (studzienka wodomierzowa z polimerobetonu) + kanalizacji z załatwieniem wszystkich papierków w Goleniowie, w cenie jest przecisk pod rurę w drodze o długości 5 metrów (tą drogą jeździ jeden sąsiad więc rozkopać jej nie mogę a nie ma innego dojazdu) w cenie łącznej 7.100 zł za materiał i robociznę to rozsądna cena? To oferta od polecanego przez Was Pana Jacka Praconia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 23.09.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Slawek_K, ja za studzienkę polimerobetonową zapłaciłem 4000 (w cenie koszt studzienki, niebieskich rurek, podstawki pod licznik itp itd., koparki i robocizna). Jeżeli w swojej cenie masz dodatkowo wymagany przepust i być może studzienkę rewizyjną do kanalizy i podłączenie rury kanalizacyjnej do systemu to bym się nie zastanawiał. Cena jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
studio45 23.09.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 A moze ktos poleci geodete z okolic Stargardu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo69 23.09.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witam, czy ktoś z Was kopał studnię na swojej działce ? Czy możecie polecić kogoś znającego się na rzeczy ?Pozdrawiam Mi wierciła studnię na 30m firma z Gorzowa. Bardzo sprawnie i solidnie. Taniej niż w szczecinie. Mają porządną maszynę i nie biorą kasy za ślepe odwierty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 25.09.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Alien nie wiem, czy jeszcze szukasz kamyków, ale jeśli tak, to my kupujemy w Rajkowie.Ceny są zróżnicowane w zależności od wielkości, kolorów...Najtańsze były chyba po 0,43 zł za kg, są takie po 2,80 zł za kg i jeszcze droższe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 26.09.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 ja pytanko w temacie stolarki okiennej i drzwiowej, ostatnio bylo walkowane odnosnie firm itp. itd., ja bym chcial Was zapytac o to jakie sa teraz srednie terminy realizacji na standardowa stolarke... kiedys pamietam czekalo sie nawet dwanascie tygodni na drzwi z Porty. Wiadomo, ze wszystko zalezy od producenta i wybranego modelu, ale chyba jakas srednia moglibyscie mi podac? Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo69 26.09.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 ja pytanko w temacie stolarki okiennej i drzwiowej, ostatnio bylo walkowane odnosnie firm itp. itd., ja bym chcial Was zapytac o to jakie sa teraz srednie terminy realizacji na standardowa stolarke... kiedys pamietam czekalo sie nawet dwanascie tygodni na drzwi z Porty. Wiadomo, ze wszystko zalezy od producenta i wybranego modelu, ale chyba jakas srednia moglibyscie mi podac? Dzieki! Termin realizacji zależy też od pory roku . Teraz większość firm na drzwi ma okres 3-5 tygodni ale najbardziej popularne modele mają na stanie. N okna terminy podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts