konwakurp 22.06.2024 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca Witam.W temacie wz jestem laikiem, więc stąd tego typu pytania.Mam działkę w mieście około 8000 m2 i chcę uzyskać do niej wz. Rozumiem, że architekt musi zaprojektować do niej zabudowę.Jeśli wdam wniosek, a zaprojektowana zabudowa nie będzie odpowiadać urzędowi, to oni określają zabudowę jakby sami, czy trzeba poprawić zaprojektowaną zabudowę samemu, aż do momentu kiedy będzie im pasować? Czy to nie ma znaczenia jaki projekt zabudowy działki dam ja, tylko oni sami to określą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.06.2024 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca WZ wydaje się jak w okolicy jest już zabudowa. I WZ będzie nawiązywać do istniejącej zabudowy. Wiec jeśli na działce sąsiedniej stoi mały parterowy domek ze skośnym dachem to małe szanse na dostanie WZ na duży piętrowy dom z płaskim dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 26.06.2024 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca Sprawdziłeś czy nie ma tam MPZP? W jakim stadium jest Plan Ogólny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts