Rikon 16.07.2024 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca Cześć. Jestem na etapie projektu indywidualnego. Zastanawiam się nad „pominięciem” garażu tak aby można było go w przyszłości dostawić do domu jako konstrukcje lekką (uwzględnienie wyjścia np. z kotłowni) - nie chce z niego rezygnować a wydaje mi się, że to ekonomiczniejsze rozwiązanie. Czy ktoś robił podobnie? Ewentualnie jakie plusy lub minusy przychodzą wam do głowy przy taki rozwiązaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.07.2024 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca minus to papierologia w urzędzie związana z rozbudową i bałagan. plus - odkładasz na później te kilkadziesiąt tysięcy, które nie są absolutnie bezwzględnym wydatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rikon 17.07.2024 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca minus to papierologia w urzędzie związana z rozbudową i bałagan. plus - odkładasz na później te kilkadziesiąt tysięcy, które nie są absolutnie bezwzględnym wydatkiem. Myślałem jeszcze o zrobieniu wiaty na start z bezpośrednim wejściem do np. kotłowni. Poza tym że nie "wsiada się do ciepłego" chyba więcej minusów nie widzę. Składzik zawsze można zrobić osobno jak "domek" ogrodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts