Bartek97 31.07.2024 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca Cześć, jestem na etapie rozciągania przewodów na budowie i potrzebowałbym porady gdzie i jakie przewody doprowadzić w przypadku: 1) 2 łączniki schodowe potrójne (trzy przyciski) dla 3 odrębnych lamp 2) 3 łączniki schodowe podwójne (2 przyciski) dla 2 odrębnych lamp Chyba, że można to w jakiś „lepszy” i łatwiejszy sposób rozwiązać to jestem otwarty na wszystkie propozycje. Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 31.07.2024 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca Zapytam tak z innej beczki, kto będzie robił Ci elektrykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek97 31.07.2024 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 7 minut temu, henrykow napisał: Zapytam tak z innej beczki, kto będzie robił Ci elektrykę? Normalnie będę miał elektryka, ale zanim się przed nim ewentualnie wygłupię wolę zapytać czy moja „wizja” jest możliwa w ogóle do zrealizowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 31.07.2024 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2 godziny temu, Bartek97 napisał: Chyba, że można to w jakiś „lepszy” i łatwiejszy sposób rozwiązać to jestem otwarty na wszystkie propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 31.07.2024 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca Godzinę temu, Bartek97 napisał: Normalnie będę miał elektryka, ale zanim się przed nim ewentualnie wygłupię wolę zapytać czy moja „wizja” jest możliwa w ogóle do zrealizowania To lepiej nic nie rób bo przyjdzie elektryk i zrobi po swojemu a twoja robota pójdzie do kosza no i strata ewentualna materiału. Co jest możliwe a co nie to już elektryk Ci powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 01.08.2024 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia (edytowane) 12 godzin temu, Bartek97 napisał: Cześć, jestem na etapie rozciągania przewodów na budowie i potrzebowałbym porady gdzie i jakie przewody doprowadzić w przypadku: 1) 2 łączniki schodowe potrójne (trzy przyciski) dla 3 odrębnych lamp 2) 3 łączniki schodowe podwójne (2 przyciski) dla 2 odrębnych lamp Chyba, że można to w jakiś „lepszy” i łatwiejszy sposób rozwiązać to jestem otwarty na wszystkie propozycje. Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi. Jeżeli będziesz miał elektryka to nie próbuj go uczyć wiadomościami uzyskanymi z forum 1. do pierwszego i drugiego z włączników schodowych doprowadzasz odpowiednio L oraz N idący przez 3 lampy. Pomiędzy włącznikami prowadzisz 6 żył. 2 to samo jak w punkcie pierwszym tylko 2 lampy i pomiędzy włącznikami 4 żyły. Edytowane 1 Sierpnia przez Mareks77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty1986 02.08.2024 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia Łącznik potrójny schodowy i grafika i masz schemat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts