Pytaniepodloga 01.10.2024 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października Dzień dobry. Chciałabym miec jednolitą podłogę w całym mieszkaniu bez dylatacji Problematyczny jest salon+ jadalnia + kuchnia (2.04, 2.05, 2.06 to jedna powierzchnia). Łącznie około 45 M2 nierównych kształtów, ogrzewanie podłogowe. Powiedziano mi,że na takiej powierzchni nie ma możliwości położenia paneli bez dylatacji, chyba,że panele winylowe. Chciałabym zapytać czy tak faktycznie jest lub jakie rozwiązanie byłoby najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.10.2024 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października Może podłoga z betonu lub żywicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 08.10.2024 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października W dniu 1.10.2024 o 21:01, Pytaniepodloga napisał: Powiedziano mi,że na takiej powierzchni nie ma możliwości położenia paneli bez dylatacji, chyba,że panele winylowe. O jakiej dylatacji mowa przy kładzeniu paneli? Ja położyłem panele na całym piętrze - z przejściem przez drzwi (tj. jednolicie) - łazienka i pralnie, czyli jakieś 60-70 m2. Przy ścianach zostawić miejsca na grubość panelu i ta-dam. Nie wiem o co Ci chodzi z tą dylatacją kolego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts