nieogarniam 26.10.2024 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października (edytowane) Na pianie i membranach w płynie. Elewacja bedzie dopiero w przyszłym roku. Usłyszałem takie infor ze na zimę lepiej piany w oknach nie docinac i w tym roku nie smarować membranami. rzekomo lepiej przy robieniu elewacji sciac naddatek pianki (uszkodzonej przez zimę) i wtedy nałożyc membranę. Czy ktoś to potwierdzi? docinanc piane i smarować membranami na zimę czy NIE? Edytowane 26 Października przez nieogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 26.10.2024 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października Dotnij dopiero przed tuż przed elewacją, dobrze ci radzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adiš1719517701 26.10.2024 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października Ja bym obrabial od razu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fishingtested 30.10.2024 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października (edytowane) W dniu 26.10.2024 o 19:56, nieogarniam napisał: Na pianie i membranach w płynie. Elewacja bedzie dopiero w przyszłym roku. Usłyszałem takie infor ze na zimę lepiej piany w oknach nie docinac i w tym roku nie smarować membranami. rzekomo lepiej przy robieniu elewacji sciac naddatek pianki (uszkodzonej przez zimę) i wtedy nałożyc membranę. Czy ktoś to potwierdzi? docinanc piane i smarować membranami na zimę czy NIE? @stickman hook Zalecenia dotyczące zimowych pian i membran mogą się różnić w zależności od warunków i producenta. Ogólnie jednak, lepiej jest nie docinać piany zimą, ponieważ może to osłabić izolację. Jeśli chodzi o membrany, warto poczekać do wiosny, aby nałożyć je na poprawnie przygotowaną powierzchnię. Lepiej skupić się na usunięciu uszkodzeń i nałożeniu membrany, gdy warunki będą sprzyjające. Dobrze byłoby potwierdzić te informacje z fachowcem lub producentem. Edytowane 30 Października przez fishingtested Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts