d7d 10.11.2024 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Niedziela o 00:00 2 godziny temu, Kaizen napisał: Nie, ale gwarantuję wielokrotnie niższą, niż cena zakupu zimą w drogiej strefie. Strasznie odkrywczy jesteś. Zimą taryfa droższa jest droższa niż taryfa droższa latem? Nie wiedziałem. Może być taka hipotetyczna sytuacja, że zakup w taniej taryfie będzie tańszy niż sprzedaż z własnej produkcji? Jeżeli nie gwarantujesz to nie pisz 0% od 0,00 PLN. Jeżeli cena odkupu będzie wyższa niż 0,0 PLN/kWh to przyznasz się do błędu lub do naciągania "faktów" ? Skoro napisałeś o odkupie 0,0 PLN / kWh to podaj przykłady (daty) odkupu po 0,00 PLN / kWh. Nawet gdy była by taka sytuacja (0,0 PLN / kWh) to zawsze opłaca się montować bifacial jeżeli jest w tej samej cenie co monofacial. Mam rację czy masz inne zdanie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serenity40 10.11.2024 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Niedziela o 08:30 11 godzin temu, d7d napisał: Przekonaj dewelopera, że jedynie poprawne rozwiązanie to system z mikrofalownikami lub z optymalizatorami. To co zamontował nie jest technicznie właściwe i powoduje duże straty (chociaż nie aż tak duże ale zawsze w porównaniu z sąsiadami). Kto zakładał instalację PV u sąsiadów? Ten sam deweloper? U mnie i sąsiada po lewej inny a u 2 sąsiadów po prawej inny. I takie same sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty1986 12.11.2024 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 07:59 Na zdjęciach są 2 łańcuchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serenity40 12.11.2024 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 17:21 Mam jeszcze pytanie. Jakiej firmy polecacie mikroinwertery na mój dach. Chciałbym mniej więcej znać cenę za panel (bo chyba są różnych mocy) aby nie przepłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty1986 13.11.2024 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 godzin temu Są tylko 2 firmy... Najpierw dokładnie ile masz paneli w jakim kierunku (najlepiej zrób zdjęcie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts