mistalova 18.02.2025 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 13:56 Wentylacja ma pracować 24/7, przez 365 dni w roku. Koniec, kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 18.02.2025 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 14:14 Hmmm. No ja się nie zgadzam. JAk robiłem reku to też mi się tak wydawało. Prakyka pokazuje, że to bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 20.02.2025 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano wczoraj o 08:14 A mój nos pokazuje, że ma chodzić cały czas. "Zużyte" powietrze to nie tylko CO2 i wilgoć. Praktycznie wszystkie materiały (ściany, meble, generalnie wszystkie materiały) emitują jakieś zapachy i związki chemiczne, więc trzeba te powietrze na okrągło wymieniać. Oczywiście to tylko moje zdanie, a każdy ma prawo używać WM jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.02.2025 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano wczoraj o 09:07 Różne elementy generują różne zapachy itp. Ale nadal nie ma sensu wentylowac ich non-stop, szczegółnie jak nikogo ne ema w domu przez dłuższy czas. To moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts