Norberto123 01.12.2024 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2024 Witam Wszystkich, Jestem na etapie ciągniecia kabli na budowie i chciałbym prosić was o poradę - mam możliwość zakupu z zaprzyjaźnionej firmy elementów sterowania podłogowa, ale potrzebuje przygotować listę co będzie potrzeba. Moje pytanie brzmi - jakie elementy potrzebuje, ale osiągnąć taki efekt? Chodzi o termostaty, sterowniki itp. - ogrzewanie podłogowe wodne parter + piętro - sterowanie każdego pokoju osobno - sterowniki w pokojach nie musza być po wifi, ale chce cały układ spiąć w jeden punkt, który będę mógł sterować zdalnie (w tym każdy pokój) Prośba o podzielenie się wiedzą, Dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 01.12.2024 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2024 3 godziny temu, Norberto123 napisał: Witam Wszystkich, Jestem na etapie ciągniecia kabli na budowie i chciałbym prosić was o poradę - mam możliwość zakupu z zaprzyjaźnionej firmy elementów sterowania podłogowa, ale potrzebuje przygotować listę co będzie potrzeba. Moje pytanie brzmi - jakie elementy potrzebuje, ale osiągnąć taki efekt? Chodzi o termostaty, sterowniki itp. - ogrzewanie podłogowe wodne parter + piętro - sterowanie każdego pokoju osobno - sterowniki w pokojach nie musza być po wifi, ale chce cały układ spiąć w jeden punkt, który będę mógł sterować zdalnie (w tym każdy pokój) Wejdź na stronę firmy Tech, zapoznaj się z rozwiązaniami. Może byc dowolny inny producent, ale Tech jest polski i moim zdaniem bardzo kompetentny, ma szeroki wybór regulatorów, sterowania podłogówki, również strefowego itp itd. A potem pytaj o przewody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norberto123 01.12.2024 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2024 Dzięki, skorzystam w przypadku ogrzewania totalnie się nie orientuje, jeżeli będę miał jakieś pytania, odświeżę temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts