Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrzewanie podłogowe wodne - elementy sterowania

Norberto123

Recommended Posts

Witam Wszystkich,

Jestem na etapie ciągniecia kabli na budowie i chciałbym prosić was o poradę - mam możliwość zakupu z zaprzyjaźnionej firmy elementów sterowania podłogowa, ale potrzebuje przygotować listę co będzie potrzeba. Moje pytanie brzmi - jakie elementy potrzebuje, ale osiągnąć taki efekt? Chodzi o termostaty, sterowniki itp.

- ogrzewanie podłogowe wodne parter + piętro 

- sterowanie każdego pokoju osobno

- sterowniki w pokojach nie musza być po wifi, ale chce cały układ spiąć w jeden punkt, który będę mógł sterować zdalnie (w tym każdy pokój)

Prośba o podzielenie się wiedzą,

Dzięki,

3 godziny temu, Norberto123 napisał:

Witam Wszystkich,

Jestem na etapie ciągniecia kabli na budowie i chciałbym prosić was o poradę - mam możliwość zakupu z zaprzyjaźnionej firmy elementów sterowania podłogowa, ale potrzebuje przygotować listę co będzie potrzeba. Moje pytanie brzmi - jakie elementy potrzebuje, ale osiągnąć taki efekt? Chodzi o termostaty, sterowniki itp.

- ogrzewanie podłogowe wodne parter + piętro 

- sterowanie każdego pokoju osobno

- sterowniki w pokojach nie musza być po wifi, ale chce cały układ spiąć w jeden punkt, który będę mógł sterować zdalnie (w tym każdy pokój)

Wejdź na stronę firmy Tech, zapoznaj się z rozwiązaniami. Może byc dowolny inny producent, ale Tech jest polski i moim zdaniem bardzo kompetentny, ma szeroki wybór regulatorów, sterowania podłogówki, również strefowego itp itd. A potem pytaj o przewody.

• Thanks 1