Dawcio__ 16.01.2025 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia Witam! Co sądzicie o powłokach AMK ? wygląda to fajnie i na stronie firmy niby jest dużo informacji, ale chciałbym spytać o opinie kogoś kto może miał już okazje pracować z tym materiałem, Jakie macie wrażenia ? Polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 16.01.2025 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia Sądzimy, że jesteś spamerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawcio__ 17.01.2025 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia czemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 17.01.2025 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia Bo masz małą ilość postów na koncie i wpsominasz w krótkim poscie konkretny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawcio__ 28.01.2025 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia No bo jak pytałem znajomych to nikt nie kupował tego jeszcze, jeden polecił mi zapytać tutaj. założyłem konto i spytałem. za pierwszym razem nikt mi nie odpowiedział, więc powtórzyłem pytanie bo chce znać opinie innych na temat tego materiału. Czy to coś złego że spytałem krótko i konkretnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.01.2025 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia W dniu 16.01.2025 o 13:37, Dawcio__ napisał: ale chciałbym spytać o opinie kogoś kto może miał już okazje pracować z tym materiałem, Jakie macie wrażenia ? Polecacie ? Pytasz o wrażenia inwestorów czy firmy montujące takie powłoki? Cegły udawać nie może bo ma jednolity wygląd na danym elemencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawcio__ 28.01.2025 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia Właściwie to zależy mi na czyjejkolwiek opinii, czy to będzie wykonawca, czy inwestor, może być też zdanie kogoś kto montował to u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts