sklepzeusik1 17.01.2025 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia Mam piec gazowy kondesacyjny. Chciałbym zainstalować dogrzewacz co strzelec(grzałka) W jakim miejscu to najlepiej zainstalować? -Na powrocie instalacji ? -czy jako dodatkowe źródło zainstalować ponprzez sprzeglo hydrauliczne(wtedy grzalka będzie napędzana pompa obiegowa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 17.01.2025 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 4 godziny temu, sklepzeusik1 napisał: Mam piec gazowy kondesacyjny. Chciałbym zainstalować dogrzewacz co strzelec(grzałka) W jakim miejscu to najlepiej zainstalować? -Na powrocie instalacji ? Na zasilaniu, za kotłem. 4 godziny temu, sklepzeusik1 napisał: -czy jako dodatkowe źródło zainstalować ponprzez sprzeglo hydrauliczne(wtedy grzalka będzie napędzana pompa obiegowa ) Możesz wyjasnić, jak grzałka ma być zasilana pompką obiegową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sklepzeusik1 17.01.2025 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia Strzelec z normalnym obiegiem z grzałką podłączony do sprzęgła hydraulicznego z sterownikiem kiedy ma się uruchomi pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts