povagowani 05.02.2025 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego Witam , mam dylemat, przymierzam się do wykonania izolacji termicznej stropu teriva , w lokalnej hurtowni zaproponowali mi styropian firmy POLSTYR EPS 100 lambda 030 , czy ktoś miał styczność z tym producentem styropianu ,warto czy nie warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 05.02.2025 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego Pod podłogę to spokojnie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
povagowani 05.02.2025 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego Jak to zrozumieć ? Przecież To będzie poddasze nieużytkowe więc w mojej ocenie to jest ważna izolacja termiczna , przez strop ucieka najwięcej ciepła z budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 05.02.2025 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego Nada sie bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
povagowani 05.02.2025 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego A wiesz coś na temat tego producenta ? Bo wiadomo nie od dziś że papier wszystko przyjmiei lambdę itp można napisać na opakowaniu jaka się chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 05.02.2025 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego Nie znam tego producenta, ale rzadko fałszuje się lambdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
povagowani 05.02.2025 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego Ogólnie to rzadko producenci styropianów podają wagę , ciekawe dlaczego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
povagowani 06.02.2025 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego A czy na podłogę lepiej kłaść styropian z wypustką - frezem czy lepiej taki normalny tzn bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 06.02.2025 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego Kłaść szczelnie, czyli albo z frezem albo zapianować szczeliny albo kłasc dwie warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
povagowani 06.02.2025 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego Zawsze trzeba kłaść bezczelnie lecz nie zawsze tak wychodzi Tak czy siak i tak będą kładzione dwie warstwy frez niby fajny ale słyszałem iz te frezy nie zawsze dobrze są spasowane przez producenta planowanie to jak dla mnie jest obowiązkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts