sklepzeusik1 23.02.2025 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego Mam piec zagazujacy na drewno atmos z buforem 800 l oraz 300 l cwu. Chciałbym wpiąć pompe ciepła do instalacji. Która porozchja byłaby lepsza: 1. Wpinam pompe ciepła bezpośrednio do bufora 800l( może to powodować jakieś straty,) 2. Wpinam pompe bezpośrednio i instalacji co(omijam bufor 800l) mam grzejniki więc nie muszę zakladac bufora dla PC bo mam odpowiedni zład wody na grzejnikach. Która propozycja ma największy sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 23.02.2025 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego Wpięcie bezpośrednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sklepzeusik1 23.02.2025 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego Godzinę temu, Ratpaw napisał: Wpięcie bezpośrednie. Godzinę temu, Ratpaw napisał: Wpięcie bezpośrednie. Do gorzejnikow? Omijając bufor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 23.02.2025 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego Tak napisałeś, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts