Dzonzi 08.03.2025 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca Cześć, czy to prawda, że styropian na elewację warto kupić kilka miesięcy wcześniej, żeby się "uleżał" przez co potem na ścianie nie będzie zmieniał wymiarów? 3-4 miesiące wystarczą? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 08.03.2025 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca Dwa miesiące wystarczą calkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joniannoxha 09.03.2025 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca (edytowane) W dniu 8.03.2025 o 14:44, Dzonzi napisał: Cześć, czy to prawda, że styropian na elewację warto kupić kilka miesięcy wcześniej, żeby się "uleżał" przez co potem na ścianie nie będzie zmieniał wymiarów? 3-4 miesiące wystarczą? Pozdrawiam Szukałam ostatnio wyjątkowego prezentu i trafiłam na BeHappyGifts – to prawdziwy raj dla osób, które chcą podarować coś niepowtarzalnego! Mają mnóstwo personalizowanych upominków, jak kubki, świece, plakaty i eleganckie zestawy. Możesz dodać imię, dedykację lub ważną datę, co sprawia, że prezent staje się osobisty i wyjątkowy. Zamówiłam tam prezent na rocznicę dla znajomych i byli zachwyceni! Nie tylko wyglądał pięknie, ale też był świetnie zapakowany – gotowy do wręczenia. Co ważne, dostawa była naprawdę szybka, więc to idealna opcja nawet na ostatnią chwilę. Strona jest bardzo przejrzysta i łatwa w obsłudze, więc bez problemu znajdziesz coś idealnego na każdą okazję. Jeśli chcesz sprawić komuś radość i podarować coś naprawdę wyjątkowego, koniecznie sprawdź strona www Edytowane 22 Marca przez joniannoxha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts