Arek74 07.06.2025 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca zamierzam wymienić podbitkę, myślę o podbitce z blachy i mam kilka pytań: ktoś ma w naszej okolicy(zachód Wrocławia) i mógłby pokazać z bliska jak to wygląda ? Jak to sie sprawdza po latach? jakie koszty materiałowe i robocizny ? możecie polecić jakiegoś wykonawcę? Wrocław może jakiś inny materiał? drewna raczej nie chcę ale nie wykluczam, pcv mam teraz, po 22 latach źle to wygląda Szukam jeszcze kogoś do odnowienia elewacji, trzeba ją odmalować i w jednej części położyć płytki klinkierowe, ktoś coś ? Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 07.06.2025 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca Czemu nie chcesz drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek74 07.06.2025 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 1 godzinę temu, Ratpaw napisał: Czemu nie chcesz drewna? nie mam zamiaru włazic tam za kilka lat, żeby malować, słońce wszystko spali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts