jonsen 10.06.2025 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca Chciałbym zagrać w grę, w której trzeba pomóc kurczakowi przejść przez ulicę, ale nie wiem, którą grę wybrać - proszę, polećcie mi tę najciekawszą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jumalli 10.06.2025 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca (edytowane) Są dni, kiedy wydaje mi się, że świat naciska na mnie ze wszystkich stron, a ja po prostu chcę zniknąć na chwilę. W takich momentach szukam czegoś, co pomoże mi całkowicie się rozproszyć. Niedawno odkryłem stronę i grę Chicken Road. Ta prosta, ale pomysłowa gra stała się moim osobistym „antystresem”. Skupiając się na drodze kurczaka przez lochy, zapominam o wszystkich moich problemach. Nie wymaga głębokiego myślenia, ale jednocześnie sprawia, że mózg pracuje w innym trybie, co jest zaskakująco relaksujące. Kilka rozgrywek i czuję się znacznie spokojniejszy. Edytowane 10 Czerwca przez jumalli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.06.2025 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca Świetne !! Boty gadają ze sobą na naszym Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 10.06.2025 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 1 godzinę temu, d7d napisał: Świetne !! Boty gadają ze sobą na naszym Forum. Nie przejmuj się, Redakcja usuwa te wpisy w tempie 100 dziennie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.06.2025 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca Zobaczymy kiedy znikną te interesujące wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts