marzenka.o 12.05.2017 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 W Pieninach jest bardzo spokojnie. Też bym wybrała ten kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gemos 16.07.2017 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 W polskich górach ciężko znaleźć noclegi w tej cenie... polecam pare kilometrw od zakopca Stasikówkę przeuroczy ludzie i nocleg nawet 40 zł za pokój dla 2 dorosłych i dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 01.08.2017 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 A mi się zawsze udaje znaleźć nocleg w sensownej cenie. Choć czasami trzeba się bardziej naszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goska923 04.09.2017 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Ja też, dokładnie w Karkonosze i atakuję Śnieżkę uwielbiam te góry. Jest w nich jakaś tajemnica, a jednocześnie są dużo bardziej przyjazne, niż Tatry, które budzą we mnie niewyjaśnioną grozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 06.09.2017 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Ja za tydzień jadę w Tatry i przerażają mnie prognozy pogody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinge 06.10.2017 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Uwielbiam góry. Jeżdżę co roku na wakacje tam a jak się udaje to jeszcze drugi raz na jesień na weekend przynajmniej. Osobiście polecam Bieszczady, okolice Piwnicznej. Tylko w głąb, z dala od dużych miast. Małe miejscowości oferują piękne widoki, czyste powietrze i spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyncWheentyv5 13.09.2018 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 (edytowane) Witam serdecznie. Co prawda jest już po sezonie wakacyjnym, jednakowoż myślę, że to najlepszy moment na zagraniczne wakacje. Lecz nie ulega wątpliwości, najważniejsze jest bezpieczeństwo. Czy myślicie, że na przykład takie sugestie jak na ] są rzetelnym rozwiązaniem? Edytowane 16 Lutego 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 13.09.2018 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Pytasz poważnie?To z troski o ciebie i twoje bezpieczeństwo. Ten temat jest pełen zbanowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulina.Lewandowski 04.02.2021 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 (edytowane) My co roku wracamy w to samo miejsce :spam:w Tyliczu. Cudowni wlaściciele, Pani Maria wita nas jak rodzinę już i co roku na nas czeka Czasem jesteśmy nawet 2x w roku. W zimie - na narty bo do stoku zaledwie kilka metrów a w lecie na wycieczki po górach i rowery. A lokalizacja super bo blisko do Krynicy, Zakopanego, Nowego Sącza, Słowacji... jest co zwiedzać A i w samym pensjonacie jest co robić. Już nie wspomnę o tym, że jak ktoś planuje wakacje z dziećmi w górach to nie ma lepszego miejsca Mają ogromny ogród z placem zabaw, salę zabaw dla dzieci, billard, pingpong, piłkarzyki, siłownię, konsolę do gier, a i nawet sauna i basen są Edytowane 4 Lutego 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolexik8 16.02.2021 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 (edytowane) Ja uważam, że wakacje w polskich górach to super pomysł. Kawał świetnego wypoczynku! -------------------------------------------------------- Edytowane 16 Lutego 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojcikowy 20.02.2021 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Miałem rezerwować jakiś wypad w góry, ale boję się że znów wszystko pozamykają. Co myślicie? Jest sens ryzykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzeniania 20.01.2023 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 (edytowane) Ja ze swojej strony polecam Szczyrk Byłam zobaczyłam, zdobyłam i jestem happy i chcę więcej gór :) Masz piękne widoki wkoło pełno szczytów do zdobycia, atrakcje dla małych i dużych Totalny reset. zawsze ciekawiło mnie jak Oni w wzimę tam jeżdżą po tych górach z górki i pod górkę i jak Oni tam budują te domy gdzie trzeba tak wysoko wjechać. Edytowane 20 Stycznia 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 20.01.2023 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 w górach najważniejszy jest strój (ubranie, buty), wyposażenie ( raki! ew. kije, mapa papierowa!), zestaw na czarną godzinę ( picie słodkie, czekolada), komórka (numery GOPR/TOPR, aplikacje meteo) z powerbankiem, oraz właściwe - niezawodne towarzystwo. Zawsze - polisa ubezpieczeniowa i rozsądek (mierz siły na zamiary). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Pijowczyk 26.01.2023 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Przede wszystkim w góry ja np. zima za bardzo nie chodzę. Chyba, że jakieś małe szczyty typu Klimczok itd. to okay, ale i tak trzeba mieć raczki, bieliznę termoaktywną itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Telefoniada1 22.02.2023 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 (edytowane) Rok temu bylismy w hotelu w Zakopanem bardzo fajny hotel,fajna obsluga i blisko rozne atrakcje. Edytowane 22 Lutego 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gontia 09.03.2023 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Fajnie jest w rejonie Kudowy. Na pewno polecam tam zobaczyć Błędne Skały i skoczyć do Skalnego Miasta w Czechach.A po drodze my mieliśmy jeszcze twierdzę Kłodzką i kopalnię złota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 22.07.2024 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca Człowiek sie cały czas uczy. Poznań w górach. Pogratulowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts