Nefer 02.06.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 niczego nie żałuję,kaca moralnego nie mam.Gdyby chodziło o zangażownie uczuciowe na pewno bym tego nie zrobiła,Zastanawiałam się cały rok jak powinnam postąpić i teraz gdy sytuacja się powtórzyla a moje zmysły zadziałały tak samo, już się przestałam zastanawiać.To zwykła chemia, bez uczuć,jak masaż dla przyjemności.Ale doznania jakie poznalam będą już ze mną na zawsze A mężowe ew. skoki w bok byś teraz zrozumiała i wybaczyła? Tak się zastanawiam, czy człowiek robi się bardziej wyrozumiały w stosunku do innych, jak sobie samemu popuści trochę... Odpowiem - choć nie do mnie. U panów seks to czynność fizjologiczna ( w większości - nikomu nie ubliżając) Jeśli facet siedzi kilka miesięcy na projekcie,wszystkie zakupy sponsoruje forma ( nieograniczony dostęp do alkoholu) i to np. projekt w Turcji ( gdzie młode kobiety są co najmniej PIĘKNE) No to ja Was bardzo przepraszam - ale musi być ze stali , żeby nie skorzystać ( nieważne na ile trzeźwy był.....) A tamtejsze kobiety mają słabość do innego "nationality" w paszporcie. I - tu możecie grzmić- ja takiego gościa rozumiem. Nie rozumiem za to jak idzie z koleżanką na lody, do parku, do kina - spędza z nią czas zamiast ze swoją żoną. To już jest zdrada. Panna na jeden raz to tylko odmiana.... P.S. Nie wierzę, że kobieta może mieć przyjemność z seksu z facetem, do którego NIC nie czuje. To śmieszne.... Nie dlatego, że taka "lojalna" czy "uczuciowa" - tylko dlatego , że tak ma zbudowany mózg. Dlatego to panowie są w stanie wyrwać najgorszego "maszkarona" i się świetnie bawić - kobieta - wątpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 02.06.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 A tamtejsze kobiety mają słabość do innego "nationality" w paszporcie. Nie wierzę, że kobieta może mieć przyjemność z seksu z facetem, do którego NIC nie czuje. To śmieszne.... Te w Turcji to jakiś inny gatunek. Czy chodziło Ci o jakiś rodzaj uczucia do paszportu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.06.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 No właśnie ja zawsze powtarzam że ważną kwestią jest to czym dla kogo jest zdrada? Czy myśleniem, seksem czy zostawieniem rodziny na lodzie dla innej pary... Zresztą (co już napisałem) nawet prof. Lew Starowicz napisał że jednorazowe skoki w bok są zdrowe dla związku ponieważ ograniczają coś tak niebezpiecznego jak rutyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Zresztą (co już napisałem) nawet prof. Lew Starowicz napisał że jednorazowe skoki w bok są zdrowe dla związku ponieważ ograniczają coś tak niebezpiecznego jak rutyna. ale na receptę tego nie wypisuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.06.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Zresztą (co już napisałem) nawet prof. Lew Starowicz napisał że jednorazowe skoki w bok są zdrowe dla związku ponieważ ograniczają coś tak niebezpiecznego jak rutyna. ale na receptę tego nie wypisuje ?? Nie ...bo "stukać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,ale nie o to chodzi jak co komu...wchodzi i wychodzi...?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Zresztą (co już napisałem) nawet prof. Lew Starowicz napisał że jednorazowe skoki w bok są zdrowe dla związku ponieważ ograniczają coś tak niebezpiecznego jak rutyna. ale na receptę tego nie wypisuje ?? Nie ...bo "stukać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,ale nie o to chodzi jak co komu...wchodzi i wychodzi...?" wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.06.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Poczekaj jak jeszcze jednego browarka mocnego obalę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Poczekaj jak jeszcze jednego browarka mocnego obalę... to mi przypomina ze czas leciec do sklepu po jakis drobny zakup na wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.06.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Poczekaj jak jeszcze jednego browarka mocnego obalę... to mi przypomina ze czas leciec do sklepu po jakis drobny zakup na wieczor Oooooo.... własnie najważniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 A tamtejsze kobiety mają słabość do innego "nationality" w paszporcie. Nie wierzę, że kobieta może mieć przyjemność z seksu z facetem, do którego NIC nie czuje. To śmieszne.... Te w Turcji to jakiś inny gatunek. Czy chodziło Ci o jakiś rodzaj uczucia do paszportu? One nie kochają sie z facetem bo chcą z nim BYĆ tylko chcą z nim WYJECHAĆ Tu nie mówimy o PRZYJEMNOŚCI tylko o jasno określonych celach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Kuleczko - nie wolno tak, jak pies ogrodnika - sam nie zje i drugiemu nie da... nie bądź taka.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.06.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Ja już skasowałam mój smiały post, a tu niespodzianka Nefer czuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 a tak swoją drogą zastanawia mnie zależność, lato i zdrada, urlop, rozstanie z bliskimi, luźniejsze hamulce moralne opalone dziewczyny i faceci, nastrojowe wieczory, i ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 zdrada sie obudzila widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.08.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 ano, cza stare tematy odkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a tak swoją drogą zastanawia mnie zależność, lato i zdrada, urlop, rozstanie z bliskimi, luźniejsze hamulce moralne opalone dziewczyny i faceci, nastrojowe wieczory, i ........ i.... te stringi, kuse spódniczki, bicepsy na wierzchu ...ehhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.08.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a tak swoją drogą zastanawia mnie zależność, lato i zdrada, urlop, rozstanie z bliskimi, luźniejsze hamulce moralne opalone dziewczyny i faceci, nastrojowe wieczory, i ........ i.... te stringi, kuse spódniczki, bicepsy na wierzchu ...ehhhhh Dajcie spokoj, letnie upaly wcale nie sprzyjają zdradzie, nikomu sie nic nie chce przez upal,tego roku nawet podawali ze dzieci nie bedzie, ze wzgledu na wykanczajace upaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a tak swoją drogą zastanawia mnie zależność, lato i zdrada, urlop, rozstanie z bliskimi, luźniejsze hamulce moralne opalone dziewczyny i faceci, nastrojowe wieczory, i ........ i.... te stringi, kuse spódniczki, bicepsy na wierzchu ...ehhhhh Dajcie spokoj, letnie upaly wcale nie sprzyjają zdradzie, nikomu sie nic nie chce przez upal,tego roku nawet podawali ze dzieci nie bedzie, ze wzgledu na wykanczajace upaly Agniecha, nie wiem jak Ty, ale ja sobie bardzo chwalę mój urlop pod TYM względem :) Pomimo upałów :) I oczywiście nie chodzi tu o zdradę, bo urlop spędzałam z mężem - tak już 15 rok i nie mogę narzekać, o nie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.08.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a tak swoją drogą zastanawia mnie zależność, lato i zdrada, urlop, rozstanie z bliskimi, luźniejsze hamulce moralne opalone dziewczyny i faceci, nastrojowe wieczory, i ........ i.... te stringi, kuse spódniczki, bicepsy na wierzchu ...ehhhhh Dajcie spokoj, letnie upaly wcale nie sprzyjają zdradzie, nikomu sie nic nie chce przez upal,tego roku nawet podawali ze dzieci nie bedzie, ze wzgledu na wykanczajace upaly Agniecha, nie wiem jak Ty, ale ja sobie bardzo chwalę mój urlop pod TYM względem :) Pomimo upałów :) I oczywiście nie chodzi tu o zdradę, bo urlop spędzałam z mężem - tak już 15 rok i nie mogę narzekać, o nie..... hihihihih No wiesz siedząc na plaży w upalny dzień, zobaczyłam w morzu parę, która wcale nie pływała Nooo ja tez nie narzekam, nie, no ale patrz dzieci jakos nie ma z tego urlopu , a szkoda ( jakies proroki siedzą w tym radyju czy jak? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts