Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok a nawet dwa od zdrady

jareko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W temacie zdrada słyszałam kiedyś piękne wytłumaczenie różnicy pomiędzy zdradą wykonaną przez męża a zdradą dokonaną przez żonę.

" Bo wiesz synku, jak ja zdradzę matkę - to jakbym napluł za okno na ulicę, ale jakby matka mnie zdradziła - to jakby ktoś z ulicy napluł mi do domu." :D

Podobnie facet tłumaczył żonie znaczenie słowa "konsternacja".

Mówi: jak na przykład przychodzisz do domu i zobaczysz mnie z obcą kobietą w łóżku, to stan w którym się znajdziesz to jest właśnie konsternacja.

Zaraz, zaraz - mówi żona - to tak jak na przykład ty przychodzisz do domu i zastajesz mnie z obcym facetem w łóżku, to stan ... - tu mąż jej przerywa i mówi: Nie, to byłoby czyste kur...stwo!

• 1 month później...

..trzeba uważać... ;)

Sana Klaric i jej mąż Adnan, używający na czacie pseudonimów "Sweetie" i "Prince of Joy", spędzali godziny przed komputerem, zwierzając się ze swoich małżeńskich problemów. W końcu postanowili się umówić się na kawę i kontynuować rozmowę w cztery oczy. Czar prysł, gdy oboje zorientowali się kim był ich rozmówca.

Obecnie para mieszkająca w Zenicy w Bośni i Hercegowinie rozwodzi się, oskarżając nawzajem o niewierność.

- Byłam głęboko zakochana. To było niesamowite. Wyglądało na to, że oboje wpakowaliśmy się w równie nieszczęśliwe małżeństwo. Wszystko się potwierdziło, tylko szkoda, że w tak przewrotny sposób - powiedziała Sana.

Adnan również nie potrafi pogodzić się z prawdą. - Nie mogę uwierzyć, że Sweetie, która pisała tak piękne rzeczy, to ta sama kobieta, z którą żyję od wielu lat i od której przez cały ten czas nie usłyszałem ani jednego miłego słowa.

>>> Rozwodzą się, bo rozmawiali ze sobą na czacie

:lol: :lol: :lol: :lol: