rrmi 17.08.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 matko , co Wam chodzi po glowie to nie jest przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila2004 18.08.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 W temacie zdrada słyszałam kiedyś piękne wytłumaczenie różnicy pomiędzy zdradą wykonaną przez męża a zdradą dokonaną przez żonę. " Bo wiesz synku, jak ja zdradzę matkę - to jakbym napluł za okno na ulicę, ale jakby matka mnie zdradziła - to jakby ktoś z ulicy napluł mi do domu." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.08.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Podobnie facet tłumaczył żonie znaczenie słowa "konsternacja".Mówi: jak na przykład przychodzisz do domu i zobaczysz mnie z obcą kobietą w łóżku, to stan w którym się znajdziesz to jest właśnie konsternacja.Zaraz, zaraz - mówi żona - to tak jak na przykład ty przychodzisz do domu i zastajesz mnie z obcym facetem w łóżku, to stan ... - tu mąż jej przerywa i mówi: Nie, to byłoby czyste kur...stwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.09.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ..trzeba uważać... Sana Klaric i jej mąż Adnan, używający na czacie pseudonimów "Sweetie" i "Prince of Joy", spędzali godziny przed komputerem, zwierzając się ze swoich małżeńskich problemów. W końcu postanowili się umówić się na kawę i kontynuować rozmowę w cztery oczy. Czar prysł, gdy oboje zorientowali się kim był ich rozmówca. Obecnie para mieszkająca w Zenicy w Bośni i Hercegowinie rozwodzi się, oskarżając nawzajem o niewierność. - Byłam głęboko zakochana. To było niesamowite. Wyglądało na to, że oboje wpakowaliśmy się w równie nieszczęśliwe małżeństwo. Wszystko się potwierdziło, tylko szkoda, że w tak przewrotny sposób - powiedziała Sana. Adnan również nie potrafi pogodzić się z prawdą. - Nie mogę uwierzyć, że Sweetie, która pisała tak piękne rzeczy, to ta sama kobieta, z którą żyję od wielu lat i od której przez cały ten czas nie usłyszałem ani jednego miłego słowa. >>> Rozwodzą się, bo rozmawiali ze sobą na czacie :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.09.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ale numer Moi przyjaciele, małżeństwo z kilkunastoletnim stażem, często sobie tak żartują...... "żono, jakaś ty piękna, mądra i tak seksownie dzisiaj wyglądasz......żebyś ty jeszcze obca była" Ten sam tekst oczywiście funkcjonuje w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts