Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zbiornik na propan.Kto lepszy Gaspol,Progas,Shell,BP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czekam na odpowiedź użytkowników.Jakie mają doświadzenia z tymi Firmami.

Wszystkie te firmy mają praktycznie ten sam produkt,ale różnice polegają

w zapisach w umowie siostra maiła zbiornik z shella i straciła praktycznie całą kaucje bo nie odebrała pewnej ilości gazu zapisanej w umowie,a kaucja poszła na zwrot za instalację bo nie wywiązała się z warunków promocji.Poszukaj firmy która nie ma limitów odbioru gazu lub śmiesznych promocji jak się nie wywiążesz to bulisz za całą instalację.

Zadzwoń sobie do tych firm i popytaj kto nie wymaga limitów odbioru gazu,bo diabeł tkwi w szczegółach :evil:

w zapisach w umowie siostra maiła zbiornik z shella i straciła praktycznie całą kaucje bo nie odebrała pewnej ilości gazu zapisanej w umowie,a kaucja poszła na zwrot za instalację bo nie wywiązała się z warunków promocji.

Ja też mam zapisane 2000 litrów. Ale zużyłem tylko 1500. I co zabiorą mi kaucję ? Zbiornik już był po poprzednim właścicielu.

??

Ja też mam zapisane 2000 litrów. Ale zużyłem tylko 1500. I co zabiorą mi kaucję ? Zbiornik już był po poprzednim właścicielu.

??

Jak masz zbiornik po poprzednim właścicielu to chyba powinieneś podpisać nową umowę.

Opcja max polega na tym ze ja wskazuje miejsce gdzie ma byc zbiornik i kocioł a reszta mnie nie interesuje.

Dostawca załatwia wszelkie formalnosci i montaże instalacji wewnetrznej i zewnętrznej.

Z tego co wiem to są jakieś odległości obowiązujące przy montażu zbiornika i wymagania odnośnie kotłowni.Myślę,że chyba nie ma problemu z opcją max jeśli spełnione są tylko wymagania co odległości

i kotłowni.