greg98 29.08.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 greg czytaj uwaznie jeszcze raz NEN leje propan do naziemmnych, przez licznik rozlicza w cenie 5.49 brutto za m3 co dzialac na 3.9 bo tyle litrów wchodzi na m3 tp wychodzi 1.4brutto za litr cieczy, Nie bylo napisane w umowie ze to promocja. Gaspol jest w chwili obecnej 1.4zł brutto drozszy od NEN No, u mnie w umowie też nie napisali, że cena jest promocyjna. Po prostu w umowie był zapis, że cena jest taka, a taka- wynikała z ustaleń między mną, a przedstawicielem i wiadomo było, że to cena obliczona na zwabienie klienta. Ty jesteś w takiej samej sytuacji co ja wtedy, więc chyba słusznie wyciągam wniosek, że to cena poniżej rynkowej Daj znać za rok, jak dostaniesz nowe ceny, to się porównamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 29.08.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Chłopaki fajnie wam idzie reklama NENA, ale poważnie zainteresowani bądźcie realistami cenę 1,40 brutto gwarantowaną na rok lub jedno napełnienie daje prawie każda firma, która działa na rynku, NEN też nie gwarantuje na kilka lat cen gazu, jest to firma, która "raczkuje" w branży, widziałem że są użytkownicy którzy wypisują jacy są super zadowoleni, jak może być ktoś zadowolony, skoro jeszcze nia zaczął się sezon grzewczy, przycież ta firma ma dopiero na rynku kilka zbiorników, logistyka pewnie słabo dopracowana i żeby Ci reklamujący, super zadowoleni nie obudzili się na święta z pustym zbiornikiem gazu, który firma dowiezie im w połwie stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Pozywiom uwidim mat1: nie wiem z kad u Ciebie takie nastawienie anty ?? czy zal cie troszke sciska ze przepłacasz?? to o co ci chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 30.08.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Pablo, chodzi o to ze wprowadzacie ludzi w błąd, a każdy na tym forum oczekuje obiektywnej opini, żeby wybrać co dla niego najlepsze, w wy tu użądzacie czyską kampanie reklamową, a nie o to tu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ty mat1: jaka kampanie reklamowa co ty mi tu pierdoely opowiadasz ja pisze o tym ze dwie firmy podeszły do tematu zalozenia mi butli w profesjonalny sposób i rozsadnie cenoworeszta to albo czasu nie miala zeby oddzwonic albo cena z kosmosu albo mala butelka ich nie interesuje aklbo albo ..... załozenie 2000zł wiec uwazaj prosze co piszesz odnosnie wprowadzania w bład ludzi jak ktos mnie zapyta kogo polecam to powiem Progaz jak masz kase i NEN jak jej wolisz nie inwestowac w gaz z góry a co bedzie kolego za rok to radze Ci isc do wrózki Leokadi... ona Ci napewno powie jaka bedzie cena pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 30.08.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 @Beata 32 Do mnie z tego całego nenu nikt się nawet nie odezwał,a też chciałam ich sprawdzić,ale oni chyba nie obsługują Sląska.Tylko z tego co gdzieś przeczytałam to oni dostarczają propan-butan :roll NIKT do Ciebie się nie odezwał bo to sezon urlopowy - zresztą od 24H nie odbierasz priva ode mnie. Co do Paliwa to propan. Co do agitki to @Pablo 1979 jest poprostu nowym klientem N.EN. I małe sprostowanie dla Ciebie reprezentuje dolnośląskie a nie Poznań. Zainteresowanych zapraszam do swojego ogłoszenia albo na priv. Ze względu na charakter tego postu Czyli -wymiana doświadczeń - nie będę się wypowiadał w nim ,chyba że ktoś będzie pisał ewidentnie nieprawdę o ofercie firmy która reprezentuję. pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 30.08.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Chłopaki fajnie wam idzie reklama NENA, ale poważnie zainteresowani bądźcie realistami cenę 1,40 brutto gwarantowaną na rok lub jedno napełnienie daje prawie każda firma, która działa na rynku, NEN też nie gwarantuje na kilka lat cen gazu, jest to firma, która "raczkuje" w branży, widziałem że są użytkownicy którzy wypisują jacy są super zadowoleni, jak może być ktoś zadowolony, skoro jeszcze nia zaczął się sezon grzewczy, przycież ta firma ma dopiero na rynku kilka zbiorników, logistyka pewnie słabo dopracowana i żeby Ci reklamujący, super zadowoleni nie obudzili się na święta z pustym zbiornikiem gazu, który firma dowiezie im w połwie stycznia Już po kilku postach w moim ogłoszeniu - letko pachniałeś konkurencją - a teraz to już dość przykry zapaszek. pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata 32 30.08.2005 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 NIKT do Ciebie się nie odezwał bo to sezon urlopowy - zresztą od 24H nie odbierasz priva ode mnieNiestety to zdanie dobrze o Tobie i firmie N.EN nie świadczy.Tłumaczenie śię sezonem urlopowym tak naprawdę konkretnego Klienta nie będzie interesowało,bo jest przecież konkurencia.Mam prawo sobie pomyśleć,że jakby mi gazu brakowało to też tłumaczenie mogłoby być takie,że jest sezon urlopowy i proszę czekać może tydzień,a może dwa tygodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 30.08.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Redrum, chodziło mi tylko o to zadowolenie Klientów, tylko na tą chwilę nie wiem z czego są zadowoleni, chyba też żyją sezonem urlopowym , a co będzie jak kierowca cysterny wyskoczy na urlop możesz powiedzieć ile zbiorników macie już w Polsce, to chyba żadna tajemnica, ogólnie rozpatruje dwie firmy, ale jakoś wy na tą chwilę mnie nie przekonaliści, ale wszystko moze się zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 31.08.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 .Mam prawo sobie pomyśleć,że jakby mi gazu brakowało to też tłumaczenie mogłoby być takie,że jest sezon urlopowy i proszę czekać może tydzień,a może dwa tygodnie? Masz Prawo sobie pomyśleć Co Tylko sobie życzysz. Co do dostaw gazu - jest to nie możliwe - wystarczy znać naszą ofertę. Co do sezonu - jeżeli 20.08 to była Twoja jedyna próba kontaktu ze mną na forum to nie mam sobie nic do zarzucenia - Byłem na urlopie i ogłoszenie na forum to moja własna i niejako półprywatna inicjatywa. Zresztą telefon miałem włączony wystarczyło spróbować . pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 31.08.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 , a co będzie jak kierowca cysterny wyskoczy na urlop możesz powiedzieć ile zbiorników macie już w Polsce, to chyba żadna tajemnica, ogólnie rozpatruje dwie firmy, ale jakoś wy na tą chwilę mnie nie przekonaliści, ale wszystko moze się zmienić @mat1 już mocno próbowałeś zniwelować moje starania w moim ogłoszeniu - reklamując Tam inne firmy i podważając jakość mojej oferty - jak napisałem to innemu juserowi - sytuacja taka jest wyjątkowo nie etyczna. Jeżeli aż wszystko może się zmienić to wyślij na priv namiary na Siebie - napewno ktoś z Twojego regionu się niezwłocznie odezwie. Co do Urlopu Kierowcy -powtórzę zdanie do @Beata 32 - nie jest to możliwe - wystarczy znać ofertę i dodam że dostawy są realizowanie bez udziału przedstawiciela . Czyli nawet jak wyjadę na 6 miechów na urlop lub porwą mnie Marsjanie Tobie gazu nie zabraknie i jeszcze dodam że Także Twojej głowy nie zaprząta ilość gazu w zbiorniku - wystarczy znać ofertę. Redrum, chodziło mi tylko o to zadowolenie Klientów, tylko na tą chwilę nie wiem z czego są zadowoleni, chyba też żyją sezonem urlopowym I też wcześniej już o tym pisałeś widziałem że są użytkownicy którzy wypisują jacy są super zadowoleni, jak może być ktoś zadowolony, skoro jeszcze nia zaczął się sezon grzewczy - Czy gaz zużywasz tylko do do CO czy także do CWU ? a co z przemysłem czy też czekaja na sezon grzewczy? pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek67 02.09.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 W innym wątku pisałem że chyba zdecyduję się na DRAGONGAZ ale wczoraj rozmawiałem z przedstawicielem NEN-u i faktycznie są konkurencyjni - cena gazu 1,40 PLN - pozostałe usługi też w normie, zostały mi tylko PROGAS i BP i będę wiedział wszystko ( mam taką nadzieję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts