Bonzai 15.09.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 W projekcie mam grzejniki firmy Purmo. Jakie macie doświadczenie z tymi grzejnikami, przy okazji gdzie można je kupić w dobrej cenie - Poznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczek 15.09.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Purmo? Dobre ale drogie. Taniej je kupisz internecie: np. http://www.pasaz.instalsystem.pl. Ja poważnie zastanawim się nad grzejnikami schafer. Sa o 30 proc. tansze od purmo. Nie wiem czy rownie dobre. Co o nich sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 15.09.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 weźcie pod uwagę grzejniki Stelrad...... ja jestem zadowolony... anawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.09.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 W projekcie mam grzejniki firmy Purmo. Jakie macie doświadczenie z tymi grzejnikami, przy okazji gdzie można je kupić w dobrej cenie - Poznań. My mamy od dwoch lat purmo. Troche wybulilismy to prawda, ale nie chcielismy eksperymentowac. Poki co jestesmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 15.09.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Purmo są dobre i tanie. Trzeba kupować samemu a nie przez hydraulika. Dostałem 35% rabatu od cen katalogowych.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 16.09.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Purmo są dobre i tanie. Trzeba kupować samemu a nie przez hydraulika. Dostałem 35% rabatu od cen katalogowych. Pozdrawiam Kiedy i gdzie je kupowałeś? My też zaraz staniemy przed takim wyzwaniem! Podziel się namiarami! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kret 16.09.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 purmo jak najbardziej OK - użytkuję już rok, co do ceny to rabaty na poziomie 30% od katalogu to norma - dawali w każdym sklepie, stanęło na 34 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.09.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Kiedy i gdzie je kupowałeś? My też zaraz staniemy przed takim wyzwaniem! Podziel się namiarami! Dzięki! Jesli w Warszawie to szukaj malego sklepu Hydrocentrum-bis. Chyba Stara milosna, w kazdym razie przy glownej trasie na Terespol po polnocnej stronie. Daja tam duze rabaty nawret ponizej cen katalogowych. Kupilam tam cala kotlownie grzejniki i pare jeszcze innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 16.09.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Dzięki JoShi!A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 16.09.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Purmo są dobre i tanie. Trzeba kupować samemu a nie przez hydraulika. Dostałem 35% rabatu od cen katalogowych. Pozdrawiam Kiedy i gdzie je kupowałeś? My też zaraz staniemy przed takim wyzwaniem! Podziel się namiarami! Dzięki! Kupowałem 2 lata temu więc dosyć dawno i sprawa nie aktualna ale napiszę jak to się odbyło. Zadzwoniłem do przedstawiciela handlowego Purmo i on wskazał mi hurtownie gdzie można tanio kupić. Potem on zadzwonił do hurtowni i uprzedził że będzie taki klient. Więc po grzejniki pojechałem już niejako z polecenia . Dzieki temu że byłem z polecenia to na inne rzeczy przy okazji też wytargowałem spore rabaty. Na zawory termostatyczne i głowice Heimeier'a też dostałem 35% Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.09.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 U mnie po 4 latach na Purmo pojawiła się rdza.Dlatego teraz zakłdam Radsony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 17.09.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Też zardzewieją. Prędzej czy później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.09.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Ale nasz Boguś nie zardzewieje nigdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 17.09.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 17.09.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Dzięki Ci Mały za docenienie mojej bezwzględnej zalety. Będę końcem miesiąca w Juracie w Bryzie. Zapraszam na duuuuże piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 18.09.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 a ja proponuję też takie http://www2.bimsplus.com.pl/produkty/grupa/320.html ładny odcień białego i dobra jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przem 18.09.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 A może Brugman, zbliżone wzorem do purmo i jakość też przyzwoita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinIKS 19.09.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 a ja proponuję też takie http://www2.bimsplus.com.pl/produkty/grupa/320.html ładny odcień białego i dobra jakość Też polecam CosmoNovę. Tańsze od Purmo, według mnie ładniejsze i tańsze. Kupowałem z rabatem 41% od cen katalogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 19.09.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Ja mam grzejniki Stelrad. Kupowałem grzejniki 3 lata temu i Purmo było bardzo drogie. Nie było mowy o takich rabatach jak na Stelrad. Po tym czsie jestem z tych grzejników zadowolony i teraz nie miałbym takich rozterek jak przed laty jeśli nie Purmo to Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokerzysta 19.09.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ja proponujęhttp://www.idmar.com.pl/mam drugi sezon i polecamgwarancja 5 lat serwis super miałem przyjemnopśc korzystaćwizuerunek zblizony do purmo a cena o niebo niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts