Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ohohohohooho - a moze spojrz na ton wypowiedzi co niektorych zwolennikow tuska

dziwne ze do tej pory nie zobaczyles czegos nie tak w tonie niektorych zwolennikow jego, czy moze dlatego ze ich nie tykasz bo glosuja jak ty?

Spoglądam i widzę, ale niezdrowego napięcia i burczenia na innych jest tam mniej niż w obozie LK :lol:

ohohohohooho - a moze spojrz na ton wypowiedzi co niektorych zwolennikow tuska

dziwne ze do tej pory nie zobaczyles czegos nie tak w tonie niektorych zwolennikow jego, czy moze dlatego ze ich nie tykasz bo glosuja jak ty?

Spoglądam i widzę, ale niezdrowego napięcia i burczenia na innych jest tam mniej niż w obozie LK :lol:

a ja na odwrot :lol:

a ja sie przyznaje do burczenia ale nie z powodu ze ktos glosuje na tuska tylko z powodu wycinania moich zdan i wykorzystywania niepelnosprawnych aby wyrazic dezaprobate do moich pogladow

jabko bmialo byc o zaletach konkurentow no ale odbje pileczke

2. bedzie lizal d.... niemcom a ci i tak nas w d... miec beda

3. co do wygladu rzecz wzgledna , ale za to napewno mowi gorzej :lol: a prezident czysto po polskiemy gadac powinien i to bardzo wazne jest, od wygladu wazniejsze

4. ostatnio sie za solidarnoscia bardzo opowiadal

5. co on twardego ma to ja nie wnikam :lol: ale nerwy nie jednokrotnie podczas debat mu puszczaly ( moze nie ogladales przed I tura) iskry z oczu lecialy a i zazenowanie na twarzy jego mozna bylo niejednokrotnie zauwazyc z powodu braku umiejetnosci odpowiadania na pytania - szczegolnie przytaczam tu ostatnia debate przed 1 glosowaniem

6. no wlasnie fizycznie robil wiec pojecia nie ma o pracy umyslowej

7. nie ma fakt, ale za to zone na okladce elle ma :wink:

8. leppera tez nie lubie ale na niego nie glosuje

P.S. jasno to on nigdy nie mowil :wink:

na razie tyle :wink:

Nic nie wyciąłem w sensie skracania więc nie widzę za bardzo oparcia dla zarzutów nieobiektywnosci albo manipulowania wypowiedzią - takie miałem odczucie po przeczytaniu i się z nim podzieliłem,ot co.

a no, jabko sie czepial wyglada kaczki to mu odbilam pilke z wada wymowy

a co do tego niepelnosprawni maja to nie wiem

Tak wogole moze sie czepiam bo ogolnie jestem przewrazliwiona na punkcie niepelnosprawnosci do czego mam swoje powody

ogolnie - niech wygra lepszy i ten ktorego wybiora ludzie

ja i tak na kaczke glos oddam :p

Chwile człowieka nie było i już sie porobiło.

Mam propozycję:

Moze wybierzecie mnie. Jest przystojny, mówię wyraźnie, pracowałem fizycznie, nie jestem gejem, mam 184cm wzrostu, posiadam dyplom Politechniki, nie lubie Rydzyka i Leppera, i ogólnie jestem śliczny, higieniczny a do tego sympatyczny a do tego boski w łóżku.

A największą mojazaletą jest skromność.

Misiaczki drogie i Tusk i Kaczor mają doradców i stosują triki socjotechniczne w takim samym stopniu.

Oboje wyciągają po cichu brudy i jest to normalne przecie nie będą chłopaki mówić w debacie LK-"Tusk jest super" a Tuska na to "nie nie to Kaczka jest super"

Co do wyglądu bo niektórzy pisali że głupki patrzą na wygląd a nie na program:

Ludzie wygląd jest ważny czy tego chcecie czy nie. Był ważny przy waszych mężach i żonach bo taka jest natura.

Wymowa też aczkolwiek mniej niż wygląd a małe niedoskonałości czasem stają się charakterystyczne dla danej osoby i wręcz pomagają.

Dzisiaj przeglądałem Neesweeka chyba i :

Tuska ma psa a Kaczor Kota (kto tu jest wojownikiem a kto fałszywy)

Tusk lubi oscypki (twardy góral) a Kaczka kurczaki (lepper?)

I tu jedna wada: Tusk Whisky a LK czerwone wino (tu Tusk ma minusa bo ja kocham czerwone wino)

A Agnieszki 1 sie nie czepiajcie. Ja napisałem o wyglądzie to i ona o głosie. A oboje wiemy ze to "cieńkie" argumenty i piszemy je ot tak sobie. Takie małe złośliwości

1. faktycznie dotacje w 2003r. były wyższe ale przecież kaczor powiedział dlaczego i to jest fakt z którym trudno dyskutować. ..

I nikt nie dyskutuje.

Waltz powiedziała ze są mniejsze i hospicjum napisało do PO list. Są mniejsze ?? Są! Sam przyznajesz.

Kaczor powiedział że zmieniło się prawo i git.

Prosty konstruktywny dialog

Oboje mieli rację i nikt nie kłamał.

Ale mi chodzi SKĄD porównywanie Waltz do Kurskiego.

Czy Kurski powiedział prawdę a Tusk się wytłumaczył ??

Nie. Kurski zachował siępodobnie jak Goebels "Pluj, pluj, pluj...nawet jeśli to nieprawda to coś z tego plucia pozostanie"

Czysta Leperiada i kosmici w chlewkach.

Gość gregmena

heheehheh zrobimy numer wyśle wypowiedzi jabco :lol: do sztabu Tuska i kaczucha i do paru gazet

heheheh może będzie ubaw.... może ktoś od tuska pokaże że oni tez umieją przepraszać i przeproszą za swój elektorat...

ale będzie ubaw

może w kwestii urody wybierzmy kota donalda

dobra jabko :p ja tez wymienie kilka choc nie wszystkie pwody dlaczego glosuje na kaczynskiego:

1. bedzie prezydentem wspolpracujacym z rzadem a tego wg mnie polsce potrzeba, pozatym jest czlowiekiem silnym charakterem i nie da sobie "w kasze dmuchac"

2. nie pozwoli na rozszerzanie sie homoseksualizmu w polsce nie ograniczajac przy tym ludziom innej orientacji ,praw czlowieka i praw obywatela RP

3. bedzie gwarantem walki z bezrobociem - mozna mu miwerzyc chocby dlatego ze juz kiedys podjął współpracę z biurem interwencji komitetu obrony robotników.

4. odpowiada konkretnie na pytania a wiec jest czlowiekiem konkretnym do tego stabilnym ze swymi pogladami

5. nie ma związków z grupami biznesowymi, silnymi ośrodkami medialnymi a wiec korupcja mu nie grozi a i zwalczal ja bedzie

6. pelnil w zyciu wiele rol -wszystkie szceble na uczelni - od stazysty po profesora; dzialacz opozycji demokratycznej;przewodniczacy dwoch komisji sejmowych, senator, dzialacz solidarnosci;posel, minister stanu ds. bezp.,minister sprawiedliwosci, prezydent wawki - to dalo mu ogromne doswiadczenie i wiedze, co widac w wypowiedziach debatowych

7. nie jest mu obojetny los dzieci glodujacych w polsce

8. ma liczne kontakty miedzynarodowe

9.bedzie dazyl do umocnienia pozycji polski w unii e.

10. bedzie dazyl do zapobiegania niedozywieniu dzieci - projekt ustawy

11.bedzie dazyl do współpracy ze wschodnimi sąsiadami

12. bedzie utrzymywal bliskie stosunki ze stolica apostolska - jest czlowiekiem wierzacym

i inne takie :lol:

....

To się nazywa podatność na działania reklamowo-marketingowe :wink: :D . Oj w bajki wierzycie koleżanko :wink:

Pozdrawiam

Gość gregmena

MAM pytanie do zwoleników TUSKA jak wam zasady moralne pozwolą głosowac na Tuska, przed kilkoma minutami Tusk przyznał się ze kłamał, ze dziadek był w wermachcie.... to nie ważne że był, w ogóle nie chodzi o dziadka, ale o fakt że kilka dni kłamał w oczy!!!!!!!!!!!!! Mówi ze nie wiedział a jednocześnie dał dziennikarzom wspomnienia dziadka które ma od zawsze i tam jest że służył w armii niemieckiej!!!!!!!!! Dzis tusk przeprasza Kaczke i kurskiego..... PRAWDA zawsze zwyciezy. miec pamiętniki dziadka i mówic o niewiedzy, kłamac kilka dni zamiast powiedziec prawde, nie mogę w to uwierzyć, on juz dziś powinien zrezygnowac ze startowania.... tak uczciwie postyapił cimoszewicz!!!

patrzcie na wypowiedzi zwolenników powyżej, jakże one same pasują do tuska że zwolennicy platformy sa "targani gniewem", tyle agresji a on ma byc przeciwnikiem, to jego ciągłe zaciskanie pięści!!!!!!!!

jak dziennikarka powiedziała gdy Tusk przegra wybory nie będzie koalicji z PIS, i PO zapewne wtedy stworzy wspólną opozycje z SLD, olejniczakiem, millerem, jaskiernią czyli włąśnie z ludzmi do których PO i TUSK ma najbliżej programowo......... poprostu aferały ciągną do agentów.......

znowu będzie kolejny prezydent kłamca i jak ma być dobrze????? tylko że TUSK swoją agresją nie pozwoli nam na budowę normalnego państwa