Kris_1999 07.05.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Kris_1999 piekna kuchnia jakie płytki masz na podłodze? Dzięki, płytki są Saloni, kupione w Cermagu (chyba we wrocku też jest Cermag). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.05.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 kuleczka - ja mam kuchnię ciemny dąb z równie ciemym blatem, jest ok, nie ma żadnego kurzu, bo nie ma jak się osiąść, codziennie przecież się szykuje jedzenie, a potem sprząta, więc tu obawy nie ma Pozdrawiam W kuchni to nawet nie chodzi o kurz, ale na przykład okruszki. W mojej poprzedniej kuchni po głupim zrobieniu kanapki cały blat był do parokrotnego dokładnego wycierania. Każdy pyłek z mąki, najmniejszy nawet okruszek z daleka widoczny. Teraz mam blat "ciapkowaty" i nie mogę się nachwalić. Wiadomo, ze w kuchni przeciera się blaty parę razy dziennie, ale nie muszę już tego robić z zegarmistrzowską precyzją Niestety zafundowałam sobie ciemne komody w salonie z takimi lekko jakby błyszczącymi powierzchniami Co mnie podkusiło........nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.05.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 kuleczka - ja mam kuchnię ciemny dąb z równie ciemym blatem, jest ok, nie ma żadnego kurzu, bo nie ma jak się osiąść, codziennie przecież się szykuje jedzenie, a potem sprząta, więc tu obawy nie ma Pozdrawiam W kuchni to nawet nie chodzi o kurz, ale na przykład okruszki. W mojej poprzedniej kuchni po głupim zrobieniu kanapki cały blat był do parokrotnego dokładnego wycierania. Każdy pyłek z mąki, najmniejszy nawet okruszek z daleka widoczny. Teraz mam blat "ciapkowaty" i nie mogę się nachwalić. Wiadomo, ze w kuchni przeciera się blaty parę razy dziennie, ale nie muszę już tego robić z zegarmistrzowską precyzją Niestety zafundowałam sobie ciemne komody w salonie z takimi lekko jakby błyszczącymi powierzchniami Co mnie podkusiło........nie wiem Dzięki za podpowiedź. Też myślałam o ciemnych ale to sprzątanie mnie odstrasza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorota11 07.05.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ja miałam dość długo ciemny dąb a teraz mam wanilię. Wkrótce przede mną kolejny wybór frontów i chyba ponownie skuszę się na wanilię. Ale przyznaję szczerze, ze frony się brudzą. Natomiast ciemne kurzyły się, a wiadomo, tłuszcz-kurz jakos na meblach osiada, przynajmniej moich, i ciągle czyściłam te fronty. Aaaa, zeby nie było. Miałam wyciąg, działający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 09.05.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witajcie Co prawda już zamieściliśmy w innym temacie...ale co tam Chwalimy się http://images21.fotosik.pl/259/13871f31c88461c0med.jpg http://images22.fotosik.pl/107/e121a98f4abeffdamed.jpg http://images22.fotosik.pl/107/88685d7880b1d527med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madalena 11.05.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 a ja mam kuchnie dwukolorową - fronty wenge i cantaro beige, blat jasny, wszystkie sprzęty w zabudowie za nic na świecie nie zamieniłabym jej na żadną inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 11.05.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 madalena pokażesz zdjęcia? please!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.