Kris_1999 07.05.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Kris_1999 piekna kuchnia jakie płytki masz na podłodze? Dzięki, płytki są Saloni, kupione w Cermagu (chyba we wrocku też jest Cermag). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.05.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 kuleczka - ja mam kuchnię ciemny dąb z równie ciemym blatem, jest ok, nie ma żadnego kurzu, bo nie ma jak się osiąść, codziennie przecież się szykuje jedzenie, a potem sprząta, więc tu obawy nie ma Pozdrawiam W kuchni to nawet nie chodzi o kurz, ale na przykład okruszki. W mojej poprzedniej kuchni po głupim zrobieniu kanapki cały blat był do parokrotnego dokładnego wycierania. Każdy pyłek z mąki, najmniejszy nawet okruszek z daleka widoczny. Teraz mam blat "ciapkowaty" i nie mogę się nachwalić. Wiadomo, ze w kuchni przeciera się blaty parę razy dziennie, ale nie muszę już tego robić z zegarmistrzowską precyzją Niestety zafundowałam sobie ciemne komody w salonie z takimi lekko jakby błyszczącymi powierzchniami Co mnie podkusiło........nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.05.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 kuleczka - ja mam kuchnię ciemny dąb z równie ciemym blatem, jest ok, nie ma żadnego kurzu, bo nie ma jak się osiąść, codziennie przecież się szykuje jedzenie, a potem sprząta, więc tu obawy nie ma Pozdrawiam W kuchni to nawet nie chodzi o kurz, ale na przykład okruszki. W mojej poprzedniej kuchni po głupim zrobieniu kanapki cały blat był do parokrotnego dokładnego wycierania. Każdy pyłek z mąki, najmniejszy nawet okruszek z daleka widoczny. Teraz mam blat "ciapkowaty" i nie mogę się nachwalić. Wiadomo, ze w kuchni przeciera się blaty parę razy dziennie, ale nie muszę już tego robić z zegarmistrzowską precyzją Niestety zafundowałam sobie ciemne komody w salonie z takimi lekko jakby błyszczącymi powierzchniami Co mnie podkusiło........nie wiem Dzięki za podpowiedź. Też myślałam o ciemnych ale to sprzątanie mnie odstrasza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorota11 07.05.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ja miałam dość długo ciemny dąb a teraz mam wanilię. Wkrótce przede mną kolejny wybór frontów i chyba ponownie skuszę się na wanilię. Ale przyznaję szczerze, ze frony się brudzą. Natomiast ciemne kurzyły się, a wiadomo, tłuszcz-kurz jakos na meblach osiada, przynajmniej moich, i ciągle czyściłam te fronty. Aaaa, zeby nie było. Miałam wyciąg, działający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 09.05.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witajcie Co prawda już zamieściliśmy w innym temacie...ale co tam Chwalimy się http://images21.fotosik.pl/259/13871f31c88461c0med.jpg http://images22.fotosik.pl/107/e121a98f4abeffdamed.jpg http://images22.fotosik.pl/107/88685d7880b1d527med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madalena 11.05.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 a ja mam kuchnie dwukolorową - fronty wenge i cantaro beige, blat jasny, wszystkie sprzęty w zabudowie za nic na świecie nie zamieniłabym jej na żadną inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 11.05.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 madalena pokażesz zdjęcia? please!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts