sroka 19.02.2003 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 On 2003-02-13 08:13, gruszo wrote: rewizja a ten co sprawdza rewizjoner A może Rewizor? Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilk 19.02.2003 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Krajżaga- piła tarczowaSirzb- piła z kabłąkiem PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 20.02.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Skrzynka uciosowa - korytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 20.02.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 A oto te słowa: szalunek (-owanie) * FORMÓŁKA zbrojenie * DRUCIANKA, szlichta oblicówka (szalówka) * ELKA ELEWATORKA szambo * dŻAKUZI, INCHALATOR króciec (krótki odcinek rury) *RULONIK bateria (kran) * ŻRÓDEŁKO czopuch (połączenie kotła z kominem) posadzka (podłoga) * POZIOMKA wylewka (rurka, element baterii)* rewizja (otwór kontrolny w kominie)* SADZAWKA stopnica (element poziomy stopnia schodu) * BIEGACZKA wole oko (rodzaj okna) * ZALOTKA kocioł * PIEKIEŁKO peszel (rura osłonowa)* OCHRANIACZKA, BODYGARD PRZEPRASZAM JEŚLI COŚ SIĘ OD KOGOŚ JUŻ POWTÓRZYŁO NIE ZAPAMIĘTAŁAM ALOHA NAGRODA! PROSIMY O ADRES [ Ta wiadomość była edytowana przez: Redakcja dnia 2003-05-09 14:28 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 20.02.2003 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Wypełnianie druku PIT - pitoleniePozdrawiamP.S.Chyba po nikim nie powtarzam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilk 20.02.2003 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Z natury rzeczy panie w US siedzą na VAT-ach i grzebią w PIT-ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 21.02.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Jak już dyskusja zeszła na tematy związane z czasem pracy, naunęło mi się pytanie z życia wzięte:Jak byś postąpił(a), będąc pracodawcą, jeżeli pracownik w czasie pracy dłubie w zębach. Chcę tutaj zaznaczyć,że nie jest to czynność przypadkowa, ponieważ na dłubanie w zębach poświęca znaczną część czasu pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 22.02.2003 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 Sanipro,jesli jest to Twoj pracownik ,kup paczke dentystycznych wykalaczek,lusterko i wytnij z gazety reklame gabinetu stomatologicznego. Podaruj mu ten prezent z komentarzem,ze juz przyzwyczailes sie do tego niesmacznego widoku, prawie polubiles.Tylko dlaczego musisz sam podziwiac to dlubanie? Niech on tez sie zachwyci,lusterko mu w tym pomoze. Gdyby jednak dlubanie okazalo sie malo skuteczne to moze da szanse dentyscie,ten tez lubi dlubac w zebach, z lepszym skutkiem. Swoja droga ,nigdy nie slyszalam o takiej dewiacji:smile::smile: To jakies schizo-paranoidalne dlubactwo o podlozu endogennym.:smile:,do czubkow z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 23.02.2003 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Dzięki skorpionka za poparcie.Nie jest to mój pracownik. Jest to mój kolega stomatolog. Od wielu lat powtarzam mu, że nie powinien tego robić w godzinach pracy, bo jak tak dalej będzie robił, to go zwolnią i marnie skończy. W odpowiedzi słyszę, że inni dentyści robią to samo.Niedługo będą jego urodziny. Prezent ma jak w banku: paczka dentystycznych wykałaczek i lusterko. Dodam do tego nitkę i pół litra.Będzie miał czym usta przepłukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 23.02.2003 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 SANIPRO!!!!TY POTWORZEEEEEE!:smile::smile::smile::smile: JESTES PIERWSZYM CZLOWIEKIEM NA TYM PADOLE,KTOREMU UDALO SIE WPUSCIC MNIE W MALINY.GRATULACJE!!!!!! Gdybym umiala,wkleilabym w tym miejscu PALME PIERWSZENSTWA. POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 23.02.2003 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Kij z wodą - poziomica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 24.02.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 On 2003-02-23 18:07, skorpionka wrote: SANIPRO!!!!TY POTWORZEEEEEE Razy przyjmuję z pokorą. Chętnie nadstawiłbym drugi policzek, ale tak naprawdę nie wiem jak powinno się postępować ze skorpionkami. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Myślę, że kolega będzie zadowolony z prezentu. Z pozdrowieniami S-O [ Ta Wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2003-02-24 14:58 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 24.02.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Nazwa nie jest przeze mnie wymyślona. Pomimo tego, że jest coraz rzadziej używana, niektóre ekipy budowlane świetnie wiedą o co chodzi.rzygacze to nazwa takich elementówarchitektury którymi jest odprowadzana woda (deszczówka).Przykładowy rzygacz na zdjęciu:http://fototok.art.pl/photo.php?p=5247 [ Ta Wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2003-02-24 15:32 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAN 24.02.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Dwóch pasażerów w przedziale. W pewnej chwili jeden obrzygał drugiego. Obrzygany oburzony : - Pan..., pan..., pan jesteś świnia. Rzygacz trochę pijanym tonem: - Ktoo, ja..., ty spójrz na siebie obrzygańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 24.02.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Sanipro,PRZEPRASZAM,nie przypuszczalam ze w moim tekscie doszukasz sie obrazliwych dla siebie tresci.Nie mialam zamiaru nadac mu znaczenia pejoratywnego,wprost przeciwnie.Byc moze moje poczucie humoru jest zbyt specyficzne i nie zawsze odbierane jest zgodnie z moja intencja.Nie wzielam poprawki ze slowa pisane i artykulowane,brzmia inaczej ,a rozesmiane mordki tez nie zawsze nadaja wlasciwe znaczenie slowom.Twoj nadstawiony drugi policzek jest dla mnie mocno zenujacy,poniewaz ten pierszy wcale nie byl potraktowany bolesnie.Przepraszam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 24.02.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Tym razem to ja przeholowałem. Może, to jest wynikiemtego, że rzadko używam śmieszków. Używając słowa policzek powinienem się uśmiechnąć, czego nie zrobiłem. Nie zmienia to mojej decyzji dotyczącej prezentu. Świadomie zadałem pytanie, któe nie było jednoznaczne. Myślę jednak, że powinnniśmy zakończyć naszą dyskusję, ponieważ możemy ją przenieść do innego Działu.Przepraszam Skorpionkę, za brak w moich wypowiedziach jednoznaczności, a Inne Osoby za teksty nie adekwatne do zadanego tematu.P.s. Skorpionka!Bardzo sobie cenię Twoje poczucie humoru. http://www.republika.pl/goraca30/Emotygg/usta.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 24.02.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Do dzialu skarg i zazalen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 25.02.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 STOLARZ - kornikCOŚ(drobne narzędzie ) - ajzol _________________DJ [ Ta wiadomość była edytowana przez: Danajot dnia 2003-02-25 11:32 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viator01 27.02.2003 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 szalunek - deskoformaszlichta - wygładkaszambo - zbiornik odchodowybateria - wodokrętkaczopuch - piecowłaczkaposadzka - podłogobetwylewka - wodolewkarewizja - kominoknostopnica - stawaczka schodowakocioł - ciepłodajpeszel - rurochron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 27.02.2003 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 FORUMMURARZ - Forumowicz Muratora oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts