markoto 17.01.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Wiolasz to gorne szafki z takimi tloczkami co sycza jak sie podnosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 to znaczy że jak syczą to chodzą na gaz? może głupia jestem ale to jakieś wydziwione już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 no to ja chyba też jestem wyjątkiem- u mnie cena agd do kuchni którą zaproponował mój wykonawca w salonie kuchennym to była cena agd z najtańszych możliwych znalezionych w necie + montaż. Opłacało się tak zrobić bo cenowo wyszło na to samo a nie musiałam nawet kiwnąć palcem przy zamówieniu odbiorze czy transporcie. Oczywiście początkowa wycena była wysoka, ale ja przyszłam sobie do Pana z karteczką z cenami z netu i powiedziałam że takie ceny mnie interesują bo inaczej kupuję sama, no i podziałało także czasem jednak da się i w salonie... u jednych podziała, u innych nie. Ja usłyszałam, że nie mogą dać tak niskich bo nic nie zarobią. Acha, za montaż AGD, które kupiłam sama nic nie płaciłam. To już było w cenie kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.01.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Wiolasz nie wydziwnione to sposob na to zeby te podnoszone fronty same sie delikatnie podnosily. Ty im lekko pomagasz a one potem same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 no oki, a opadają jak? to chyba na mój rozumek sama musiałabym już zamykać nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.01.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Dobrze dumasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 17.01.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Rogbog. jakie masz drzwi do spiżarni? czytałam w Twoim dzienniku, że miałaś problem z futryną, ale nie bardzo wiem jak się otwierają- przesuwne, składane?Czy czujesz różnicę temperatury między spiżarnią, a kuchnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.01.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Może 5000/m.b. kuchni? kurcze i mi się też tak zdaje a ja rzeczywiście za całość z tym,i bajerami to ja poproszę o namiary gdzie taką można zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.01.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Rogbog. jakie masz drzwi do spiżarni? czytałam w Twoim dzienniku, że miałaś problem z futryną, ale nie bardzo wiem jak się otwierają- przesuwne, składane? Czy czujesz różnicę temperatury między spiżarnią, a kuchnią? Drzwi są składane, typowe garderobiane Porty (za późno wpadłam na pomysł,zeby zamówić takie jak fronty mebli przy zamawianiu mebli). My w spizarni mamy wyciąg rekuperacji, jak drzwi są zamknięte to jest różnica temperatury,.Nie jest to oczywiście taki chłód żeby przechować coś do jedzenie łatwo psującego się.Do tego mam zamkniętą szafkę w kotłowni. Najważniejsza sprawa-lodówka jak wiesz grzeje na zewnątrz.Dlatego chcemy zakupić małą chłodziarkę. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 17.01.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 a mnie sie podobaja bardzo te mebelki. Kuchnia o podwyższonym standardzie - szuflady na metaboxach, akcesoria firmy BLUM, carga, szafki na podnośnikach gazowych a pozatym kosztuja tylko 5,000zł(cena za ustawienie w litere L). wiec cena przystepna, przynajmniej mi sie tak wydaje te metaboxy to na moj rozum to zwykle szuflady - tyle ze nie na rolkach jak kiedys ... bez pelnego wysuwu i bez samodomykania ... tak mi ostatnio facet od kuchni tlumaczyl ... cena faktycznie powalajaco mala; ale jak ostanio liczylam meble w ikei to mi podobnie wyszlo za meble w postaci litery L ... za te wlasnie: tyle ze tu nie ma praktycznie szafek gornych ... http://img253.imageshack.us/img253/3793/screenzkuchniikeaje7.jpg http://img253.imageshack.us/img253/screenzkuchniikeaje7.jpg/1/w320.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 17.01.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 a mnie sie podobaja bardzo te mebelki. Kuchnia o podwyższonym standardzie - szuflady na metaboxach, akcesoria firmy BLUM, carga, szafki na podnośnikach gazowych a pozatym kosztuja tylko 5,000zł(cena za ustawienie w litere L). wiec cena przystepna, przynajmniej mi sie tak wydaje Oj, za tanio coś.... mnie się wydaje, że to rzeczywiście chyba tylko za m2, albo bez żadnych dodatków, czyli listwy, uchwyty itp itd Lepiej dowiedz się dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 17.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 a mnie sie podobaja bardzo te mebelki. Kuchnia o podwyższonym standardzie - szuflady na metaboxach, akcesoria firmy BLUM, carga, szafki na podnośnikach gazowych a pozatym kosztuja tylko 5,000zł(cena za ustawienie w litere L). wiec cena przystepna, przynajmniej mi sie tak wydaje Oj, za tanio coś.... mnie się wydaje, że to rzeczywiście chyba tylko za m2, albo bez żadnych dodatków, czyli listwy, uchwyty itp itd Lepiej dowiedz się dokładnie... to jest cena za układ w literze L I nie jest cena za metr hehe tylko za całość Ja mam te meble do kuchi i moi rodzice mają, od razu mówię, że są podobne do tych z BRW To są te meble bon a petit Moi rodzice mają miedziano srebrne http://www.allegro.pl/item529240699_meble_kuchenne_miedziano_srebrne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.01.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 To sa meble ktore sobie trzeba samemu zmoontowac, maja typowe elementy wiec jak ktos ma nietypowa kuchnie to nie da rady z tego poskladac. Taka ikea troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 17.01.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 To sa meble ktore sobie trzeba samemu zmoontowac, maja typowe elementy wiec jak ktos ma nietypowa kuchnie to nie da rady z tego poskladac. Taka ikea troche dokładnie ale w sumie sa stabilne i bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.01.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 to jest cena za układ w literze L I nie jest cena za metr hehe tylko za całość Ja mam te meble do kuchi i moi rodzice mają, od razu mówię, że są podobne do tych z BRW To są te meble bon a petit Moi rodzice mają miedziano srebrne http://www.allegro.pl/item529240699_meble_kuchenne_miedziano_srebrne.htm 1. na aukcji nie ma podanego dokladnego wymiaru, wiec po zrobieniu projektu i wycenie nie wiadomo jaka kwota wyjdzie 2. w cenie nie ma blatow ani zadnych listew wykonczeniowych 3. kosz w narozniku jest bialy, wiec szybko sie obczaska 4. podnosnik w klapie, ktory jest pokazany to koszt "az" 8 zl. 5. szuflady sa na metaboxach (dzisiaj to standart), a samodomykajacych czyli tandenboxow tam nie widze 6. no i fotka tych mebli to jest wedlug mnie aranzacja komputerowa, wiec na zywo nie wiadomo jak to wyglada. Proponuje najpierw zrobic Ci wycene, potem idz z nia do chociaz 2 sklepow i potem mow, ze jest tanio, bo tak pozatym, ze napisalas, iz kuchnia jest w litere L nic wiecej nie wiemy, a moze to byc za ta cene wymiar np, 2/2 albo jeszcze inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.01.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 No przecież mycha napisała, że takie ma i jej rodzice mają, więc w czym problem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.01.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 No przecież mycha napisała, że takie ma i jej rodzice mają, więc w czym problem??? Nie neguje tego, ze maja te meble jej rodzice i ona, tylko niech nie pisze, ze to podwyzszony standart, bo tak nie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Ja mam te meble do kuchi i moi rodzice mają, od razu mówię, że są podobne do tych z BRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 17.01.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Bogusiu i o to chodzi!! Kuchnia piękna. (ja też będę miała te fronty) Co do życia w kuchni to się w 100% zgadzam. Kuchnia to serce domu, a jak serce to musi być i dusza (sól pod ręką, łyżki mieszalniki, kwiatki, koszyki z owocami)=ŻYCIE. SUPER ....Powiedz jak sprawdza się zlewozmywak granitowy względem utrzymania w czystości - zacieki, plamy itp? Kupiłam już co prawda, bo u Ciebie bardzo mi się spodobał w kuchni , paczka w drodze, ale doradź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewunia1027 18.01.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 przeciez ja tylko napisalam ze mi sie podoba i ze wydaje mi sie nie droga. oczywiscie meble samemu sie sklada. zestaw jest bz blatu, listwy cokolowej i przyblatowej. a pozatym jak bym sie skusila na te meble to zapewne bym najpierw sie przejechala do tego salonu obejrzec ich inne zestawy i napewno bym nie kupowala w ciemno. a tutaj podaje link do tych mebli http://www.allegro.pl/item524756543_meble_kuchenne_front_wenge_kuchnia_dla_ciebie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts