Anielica 11.12.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ja do anielicy... napisz proszę, z czego masz blat w kuchni (granit? kolor?) i co nad blatem? plytki czy szkło? Mój blat to granit - ale kolor to juz trudniejszy temat, generalnie to jest taki mix brązu, beżu, piasku i mnóstwa złotych drobinek (przepięknie się toto błyszczy w słońcu). Jestem z niego baaardzo zadowolona bo super się to sprząta i jest bardzo praktyczne. Postaram się wkleić jakies lepsze zdjęcie "zbliżeniowe" coby lepiej było widać , mam nadzieję. Płytki nad blatem to takie wielkie cosie 30x60cm albo jakos podobnie, kupiłam w Liroy bo mi sie spodobały i pasowały do reszty. I tyle tajemnicy. pozdrawiam, Anielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.12.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Aneta, po raz kolejny zachwycam się serenissimą. Co zdjęcie to płytki piękniejsze. dzięki, uwielbiam moją podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariposa mariposa 11.12.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Mam małe pytanko, co to za plytki są na ścianie w kuchni? Pięknie pasują chętnie zgapię Piękna kuchnia! dziękuję a proszę zgapiać płytki to Travena Beige Paradyża o wym. 32,5*65,1 cm pozdrawiam , b. Dziękuję bardzo:) aż nie mogę w to uwierzyć bo te same płytki kupiłam do łazienki jak mogłam ich nie rozpoznać ale to znak, że na pewno nie wybralabym innych! jak narazie są jeszcze w kartonach, w poniedziałek wchodzi płytkarz do lazienki:) Czyli jak mam Travene w łazience no to w kuchni już tak nie bardzo.... :/ najchętniej cały dom bym wyłożyła tymi płytkami ;p pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariposa mariposa 11.12.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Mam małe pytanko, co to za plytki są na ścianie w kuchni? Pięknie pasują chętnie zgapię Piękna kuchnia! dziękuję a proszę zgapiać płytki to Travena Beige Paradyża o wym. 32,5*65,1 cm pozdrawiam , b. Dziękuję bardzo:) aż nie mogę w to uwierzyć bo te same płytki kupiłam do łazienki jak mogłam ich nie rozpoznać ale to znak, że na pewno nie wybralabym innych! jak narazie są jeszcze w kartonach, w poniedziałek wchodzi płytkarz do lazienki:) Czyli jak mam Travene w łazience no to w kuchni już tak nie bardzo.... :/ najchętniej cały dom bym wyłożyła tymi płytkami ;p pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuance 11.12.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Zdjecie mojej kuchni jeszcze nie zamieszkalej.http://images35.fotosik.pl/89/62479fd00456c3c5med.jpg Bardzo ładna kuchnia ,a jak masz zamontowany okap?w szafce? i jeszcze jedno pytanko odnośnie zlewu-jedno czy dwukomorowy? Łajna kuchnia, a możesz powiedzieć dorothy co to kran? Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 11.12.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Zdjecie mojej kuchni jeszcze nie zamieszkalej.http://images35.fotosik.pl/89/62479fd00456c3c5med.jpg kurcze, tak spojrzałam na to zdjęcie i przez chwilę zastanawiałam się, czy to przypadkiem nie moja podobna kolorystyka i układ sprzętów http://farm3.static.flickr.com/2583/3988189310_0007753185.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 11.12.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 minimalizm w pieknym wydaniu-to lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariposa mariposa 11.12.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Zdjecie mojej kuchni jeszcze nie zamieszkalej.http://images35.fotosik.pl/89/62479fd00456c3c5med.jpg Emma piękna kuchnia a czy płytki które masz pomiedzy szafkami dolnymi i górnymi to Travena z Paradyża? a płytki podłogowe z jakiej sa firmy/kolekcji? Właśnie szukam odpowiednich plytek, będę miala białą kuchnie - tafla wysoki połysk z BRW i blat w kolorze wenge. Jakie płytki byście doradzili? jasne czy ciemne? Marzy mi sie szkło hartowane ale... szklarz załamał mnie ceną:/ 1000 zl /m2 a ja mam ok 3m długości blatu... więc cena ho ho ho zdecydowanie za wysoka. Postawie na plyteczki Proszę doradźcie mi... będę 'dźwięczna' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 11.12.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 u mnie płytki to gres superbiały z leroy merlin - tanioi ładnie, a efekt bardzo podobny u mnie szyba była wyceniona na ~1500zł, płytki z robocizna to jakies 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikabomba 11.12.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 moja kuchnia wygląda tak: http://lh6.ggpht.com/_StqvW9QGq2s/SyKBDJ43nlI/AAAAAAAACDQ/MVngD8UgP7c/s640/IMGP6477.JPG http://lh4.ggpht.com/_StqvW9QGq2s/SyKBGH0xpSI/AAAAAAAACDU/YkOc9nlaNvw/s640/IMGP6486.JPG dla mnie jest jakby nieskończona bo chciałabym jeszcze zagospodarować ścianę z grzejnikiem, ale w ogóle nie mam pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 12.12.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzikabomba a gdzie jest lodówka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.12.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzikabombaa gdzie jest lodówka ?? Zabudowana obok piekarnika, wciśnięta pod okno. Dzikabombo, może rozważysz zdjęcie firanek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 12.12.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 wydawało mi sie ze tam jest cargo firanka faktycznie nie dodaje uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.12.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzikabombaa gdzie jest lodówka ?? Zabudowana obok piekarnika, wciśnięta pod okno. Dzikabombo, może rozważysz zdjęcie firanek??? to jakiej ona jest wielości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.12.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 pod oknem powinien być stół z krzesłami albo szafki w kształcie litery "C" , piękna kwadratowa kuchnia szkoda że nie miałaś pomysłu na "wyspę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.12.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzikabombaa gdzie jest lodówka ?? Zabudowana obok piekarnika, wciśnięta pod okno. Dzikabombo, może rozważysz zdjęcie firanek??? to jakiej ona jest wielości Paty, to moje zdanie, że lodówka jest w zabudowie pod oknem ... Takie było pierwsze wrażenie, ale kiedy przyjrzałam sie bliżej temu słupkowi, to widzę, że górna część jest węższa niż dolna, więc to chyba jednaj nie jest lodówka? Nie mam pomysłu... A może tam jest jeszcze jedna zabudowana ściana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 12.12.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 przyjrzyjcie sie na prawy dolny róg fotki (coś jakby rant meblla w kolorze mebli kuchennych) - to może być lodówka... http://lh4.ggpht.com/_StqvW9QGq2s/SyKBGH0xpSI/AAAAAAAACDU/YkOc9nlaNvw/s640/IMGP6486.JPG Pozdrawiam...PS.Jakiś detektyw poszukiwany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Wg mnie to szafka typu cargo. Lodówka mialaby uchwyt na pewno po którejś ze stron a nie na środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 12.12.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 No to pora wreszcie na moją kuchnię!!! http://wgrajfoto.pl/pokaz/img1209/p10008345d19.jpg kurcze, coś mi nie idzie wklejanie zdjęć... postaram się nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikabomba 12.12.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 powiem szczerze że jak przeczytałam Wasze posty to miałam super ubaw. Już Wam odpowiadam. W szafce wciśnietej w ścianę faktycznie znajduje się kosz cargo, a lodówka stoi tu: http://lh4.ggpht.com/_StqvW9QGq2s/SyPdTnZ-7cI/AAAAAAAACEY/Xrs3L24aAzg/s640/IMGP6528.JPG i właśnie w tym jest szkopuł, jak ktoś z Was trafnie zauważył, pod grzejnikiem fajnie wyglądałby stolik albo pociągnięte dalej szafki np. do następnej ściany (oczywiście wówczas zamiast wciśniętego cargo powinna być szafka narożna) ale niestety mąż stwierdził że w życiu nie da grzejnika zabudować bo "uwięzimy" tym samym ciepło a mnie aż mierzi żeby coś z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts