wroclawianka 16.10.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Noo, chyba tak, wg mnie to o 20 tyś zł za dużo (sensie całości).. a jaki masz sprzęt w kuchni: piekarnik, zmywarka, lodówka.. Piekarnik i mikrofala TEKA zmywarka siemens lodówka liebhera ( bez zamrażalnika ) okap faber matrix zlew franke z kamienia indukcja mastercok 79 cm zamrażalka whirpool tak nie do końca o 20 tyś za dużo , bo jak robiłam wycenę w jakimś salonie to te same meble ale boki i tył była okleina , blat jakiś lakierowany mdf ( chyba bo nie pamiętam już teraz ) bez sprzętu wyliczyła mi na 23500 tyś zł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.10.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 wroclawianko tandenbox do szuflady to koszt 180 zl 1 sztuki, cargo w chromie 60 cm szerokie (podaje cene najszerszego) to koszt 210 zl, wiec wydaje mi sie, ze po prostu nie szukalas nigdzie indziej, a facet to wykorzystal i Cie wykasowal. Pracuje w branzy meblowej, a konkretnie w dziale kuchnie na wymiar od 8 lat i cen nie mamy najnizszych, a jednak Twoja jest zabojcza. No ale teraz to sie mozesz tylko cieszyc, bo kuchnia naprawde jest ladna, a nie ma co rozmawiac o kosztach. Gdybysmy zgadaly sie wczesniej to moglabym Ci zrobic wycene, bo jestem z okolic Wroclawia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 16.10.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 wroclawianko tandenbox do szuflady to koszt 180 zl 1 sztuki, cargo w chromie 60 cm szerokie (podaje cene najszerszego) to koszt 210 zl, wiec wydaje mi sie, ze po prostu nie szukalas nigdzie indziej, a facet to wykorzystal i Cie wykasowal. Pracuje w branzy meblowej, a konkretnie w dziale kuchnie na wymiar od 8 lat i cen nie mamy najnizszych, a jednak Twoja jest zabojcza. No ale teraz to sie mozesz tylko cieszyc, bo kuchnia naprawde jest ladna, a nie ma co rozmawiac o kosztach. Gdybysmy zgadaly sie wczesniej to moglabym Ci zrobic wycene, bo jestem z okolic Wroclawia. Pozdrawiam. To ,że tak mnie policzył to po części moja wina ,byłam tylko w jednym salonie na wycenie i więcej nie chciało mi się chodzić ,ponieważ wycena była podobna do jego wyceny dałam spokój ale w momencie ,kiedy zamawiałam szafy u niego i policzył mi za szafy 17 tyś zł ( 2 duże szafy ) to zaczęłam szukać i co się okazało ,że koszt tych samych szaf w innych różnych firmach ,był prawie o połowę mniejszy . Ponieważ jest to zanojomy to przez myśl mi nie przeszło ,że może mnie policzyć drożej ale jednak ... ale z kuchni jestem zadowolona a ceny , które podajesz za osprzęt to chyba jakieś najgorszego gatunku , ja kupowałam przez kolegę z hetticha i widziałam katalog cen i był znacznie wyższy nisz podajesz ale nie piszcie mi już o kosztach , temat zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyliu 16.10.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Masz rację, najlepiej zamknąć temat bo człowieka inaczej może coś trafić, tylko chyba będziesz musiała zweryfikować znajomości.. Jedno pocieszenie to kuchnię masz fajną i na lata, teraz musi się zamortyzować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.10.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ene tandenboxa podalam blum, a on jest cenowo podobny do hetticha, a cargo w chromie60 cm szerokie wysokie 70 cm to juz firma rejs nasza Polska. A co do znajomych to jesli chodzi o kase wtedy znajomy skasuje podwojnie, bo pewien jest, ze i tak kupisz i przyszlas do niego z polecenia. No ale tak jak napisalas juz wiecej nic nie pisze o kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 60 tys. za kuchnię?? Jesuuuu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 17.10.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 w dodatku tendencyjną kuchnię... za takie pieniądze to już chciałabym coś oryginalnego. kuchnia fajna, ale wygląda jak co druga albo jeszcze więcej wklejana tutaj. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 17.10.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ene tandenboxa podalam blum, a on jest cenowo podobny do hetticha, a cargo w chromie60 cm szerokie wysokie 70 cm to juz firma rejs nasza Polska. A co do znajomych to jesli chodzi o kase wtedy znajomy skasuje podwojnie, bo pewien jest, ze i tak kupisz i przyszlas do niego z polecenia. No ale tak jak napisalas juz wiecej nic nie pisze o kosztach. masz rację juz sobie powiedziałam ,że nigdy nic nie zrobie u znajomych przekonałam sie na własnej skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 17.10.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 w dodatku tendencyjną kuchnię... za takie pieniądze to już chciałabym coś oryginalnego. kuchnia fajna, ale wygląda jak co druga albo jeszcze więcej wklejana tutaj. pozdrawiam. być może ale inne mi sie nie podobają mam taka kuchnie jak sobie wymarzyłam , jak bym chciała inna to bym zrobiła pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.10.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Jak się chwalić, to na całego zgodnie z tematem wątku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 17.10.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 może to nie w tym temacie, ale moje pytanie też dotyczy kuchni jak wyprowadzaliście wentylację okapu kuchennego na zewnątrz? nie mam komina przy kuchni, to mam przebić "dziurę" na zewnątrz domu i podłączyć do niej okap? Witam:) Ponieważ szczycimy się budową tego samego projektu to może powiem jak to u nas rozwiązano? Poprowadzono wentylację z kuchni i spiżarni na zewnątrz, potem wzdłuż ściany do góry, przebili się na strych i tam wyprowadzili wentylację na zewnątrz. To jest z jakąś tam turbiną, która wygląda jak jakiś sprzęt szpiegowski na naszym dachu i wyciąga powietrze raz dwa:) Niestety Mg projekt przy projektowaniu Benedykta nie przewidział wentylacji w domu;)Nieźle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 17.10.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 noto wiedziałem o co spytać z ta cena bo widzę ze temat sie rozwinął, alegdyby to była moja kuchnia to bym sie bardzo zdenerwował i miał serdecznie dość budowy jak bym usłyszał ze przepłaciłem...Moja kuchnia ma być gotowa na grudzień...cena 10k i zastanawiałem sie czy aby nie cena z kosmosu, ale czytając te posty to chyba norma w tych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 18.10.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 lodówka liebhera ( bez zamrażalnika ) zamrażalka whirpool Wrocławianko, oba te sprzęty stoją przy piekarniku? Czy są jakoś specjalnie izolowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 19.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 lodówka liebhera ( bez zamrażalnika ) zamrażalka whirpool Wrocławianko, oba te sprzęty stoją przy piekarniku? Czy są jakoś specjalnie izolowane? nie znam się na tym :wink:ale w większości kuchni tak stoi obok siebie mam nadzieję ,że nie będzie problemu , piekarnika używam sporadycznie więcej mikrofale pozwolę sobie wkleić z innego forum - koszt kuchni nie tylko ja mam taką drogą kuchnię Lookita napisał: jak czytam te wyceny,to naprawde....wierze ,ze chyba jednak silniej sie przeziebilem niz jest faktycznie... moje 7 m.kw. zabudowy -to ceny bez agd i blatu od 16-19 000!!!region mazo....ale za 3700 to ja szafke sobie moge kupic ale nie kuchnie....niezle jaja... ...no wlaśnie... u mnie 18tys za 6,5mb szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 20.10.2008 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ceny są takie, ile w stanie jesteśmy dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 20.10.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 seweryn80, jaki masz okap w kuchni? jestes z niego zadowlony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 20.10.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Nie jest to moja kuchnia, ale postanowiłam ją tu wkleić, może komuś się przyda.http://images39.fotosik.pl/22/c6a46e968bc8c66em.jpghttp://images33.fotosik.pl/389/f25706b224c7171am.jpghttp://images32.fotosik.pl/383/2233ce8f59f561c9m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 20.10.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Baardzo Kolorowa i baardzo orginalna Calkowicie wyroznia sie na tle pozostalych . Brawo za odwage i nietuzinkowosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka.Cyganka 20.10.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Wisia !! najgenialniejsza kuchnia. !!!Nie dosc że totalnie inan od wiekszości oklepanych i do siebie podobnych , to jeszcze taka jak lubie , ttroche rustyk , troche domowa , ciepla , kolorowa , przytulnaBo prawde mówiac 95% pozostalych to kilka schematów w kółko przerabianych , jakie ma kazdy salon mebli. A to jest totalnie inne , niepowtarzalna , unikalnaKopara mi opadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka.Cyganka 20.10.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Wisia !! najgenialniejsza kuchnia. !!!Nie dosc że totalnie inan od wiekszości oklepanych i do siebie podobnych , to jeszcze taka jak lubie , ttroche rustyk , troche domowa , ciepla , kolorowa , przytulnaBo prawde mówiac 95% pozostalych to kilka schematów w kółko przerabianych , jakie ma kazdy salon mebli. A to jest totalnie inne , niepowtarzalna , unikalnaKopara mi opadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts