Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wisia !! najgenialniejsza kuchnia. !!!

Nie dosc że totalnie inan od wiekszości oklepanych i do siebie podobnych , to jeszcze taka jak lubie , ttroche rustyk , troche domowa , ciepla , kolorowa , przytulna

Bo prawde mówiac 95% pozostalych to kilka schematów w kółko przerabianych , jakie ma kazdy salon mebli.

A to jest totalnie inne , niepowtarzalna , unikalna

Kopara mi opadla

:o :o :o

Fantastyczna, jak z bajki jakiejś :o

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mi się też nie podoba zupełnie nie w moim stylu.Stylowe pomieszane z nowoczesnym zupełnie mi to nie pasuje

Świetna kuchnia, nie wyglądająca jak gorsza wersja kuchni z prospektu. Jest w niej życie, kilo cebuli walnięte na stół wyglądałoby w niej naturalnie, a nie zakłócałoby wizerunku "na pokaz". Niesztampowa i odważna, bawiąca się formą, prowokująca. Jak widać, budzi emocje i kontrowersje, to też jej zaleta. Chciałabym osiągnąć coś podobnego. 8)

A w kwestii dorastania - dorośnięcie nie zawsze jest zaletą. :wink:

To ja się pochwale swoją kuchnią

http://img372.imageshack.us/img372/7505/1003277yz8.jpg

http://img372.imageshack.us/img372/694/1003278pj2.jpg

Bardzo sympatyczna i funkcjonalna kuchnia :D Widzę tylko jeden dysonans - szafka cargo wyższa od lodówki i szafki wiszącej. Mnie osobiście trochę by to drażniło...

pozwolę sobie wkleić z innego forum - koszt kuchni

nie tylko ja mam taką drogą kuchnię

Lookita napisał:

jak czytam te wyceny,to naprawde....wierze ,ze chyba jednak silniej sie przeziebilem niz jest faktycznie...

moje 7 m.kw. zabudowy -to ceny bez agd i blatu od 16-19 000!!!region mazo....ale za 3700 to ja szafke sobie moge kupic ale nie kuchnie....niezle jaja...

...no wlaśnie... u mnie 18tys za 6,5mb szok!

Wrocławianko,

Masz piękną kuchnię i mam nadzieję, że nie przejmujesz się komentarzami dot. jej ceny. Nawet na zdjęciu widać, że wszystko ma bardzo dobrą jakość, a co za tym idzie bedziesz mogła ją użytkować dowolnie długo :D Zmienisz ją pewnie dopiero wtedy, gdy ci się znudzi, a nie dlatego, że zaczeła się rozpadać...

Ja już dawno przestałam się przejmować rozważaniami gdzie przepłaciłam i że najlepiej to byłoby budować kilka lat temu, gdy ceny działek i materiałów były zgoła inne. Nie wspomnę już o dużej uldze budowlanej, o kórej my możemy sobie tylko pomarzyć... :-?

Myślę, że tak funkcjonalną kuchnię będzie się się super użytkowało - może nawet ja w takiej kuchni polubiłabym gotowanie :wink:

Kiedy się przeprowadzacie? Czy masz wątek o domku, bo ciekawa jestem również reszty.

Wroclawianko ladna kuchnia, ale ja mam pytanie jak otwierasz okno w kuchni?

chyba tylko mozesz je uchylic :roll:

pytam bo przenioslam rury od zlewu pod okno i teraz mnie olsnilo ze jak dam baterie to okna nie otworze. a jak cos "przypieke za mocno" to chyba uchylenie nie wystarczy :lol: :lol: :lol:

i tu się własnie ostatnio mocno zdziwiłam jest to moje niedopatrzenie , chciałm umyc okno a tu guzik :lol: otwiera sie troszkę ,będę uchylać a myć od ogrodu :lol:

pozwolę sobie wkleić z innego forum - koszt kuchni

nie tylko ja mam taką drogą kuchnię

Lookita napisał:

jak czytam te wyceny,to naprawde....wierze ,ze chyba jednak silniej sie przeziebilem niz jest faktycznie...

moje 7 m.kw. zabudowy -to ceny bez agd i blatu od 16-19 000!!!region mazo....ale za 3700 to ja szafke sobie moge kupic ale nie kuchnie....niezle jaja...

...no wlaśnie... u mnie 18tys za 6,5mb szok!

dzięki wielki :wink:

Wrocławianko,

Masz piękną kuchnię i mam nadzieję, że nie przejmujesz się komentarzami dot. jej ceny. Nawet na zdjęciu widać, że wszystko ma bardzo dobrą jakość, a co za tym idzie bedziesz mogła ją użytkować dowolnie długo :D Zmienisz ją pewnie dopiero wtedy, gdy ci się znudzi, a nie dlatego, że zaczeła się rozpadać...

Ja już dawno przestałam się przejmować rozważaniami gdzie przepłaciłam i że najlepiej to byłoby budować kilka lat temu, gdy ceny działek i materiałów były zgoła inne. Nie wspomnę już o dużej uldze budowlanej, o kórej my możemy sobie tylko pomarzyć... :-?

Myślę, że tak funkcjonalną kuchnię będzie się się super użytkowało - może nawet ja w takiej kuchni polubiłabym gotowanie :wink:

Kiedy się przeprowadzacie? Czy masz wątek o domku, bo ciekawa jestem również reszty.

dzieki wielkie :wink:

rzeczywiście kuchnia jest droga ale przeznaczyłam na kuchnię 80 tyś i też sie w tym zmieściłam ,miala być bardzo dobrej jakości , meble , sprzet , kafle itp

resztę wrzucę ale jeszcze mam, w pokojach wszystko pozakrywane , bo się kurzy a chce sie wprowadzić w grudniu

pozdrawiam