wiolasz 20.10.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Wisia !! najgenialniejsza kuchnia. !!! Nie dosc że totalnie inan od wiekszości oklepanych i do siebie podobnych , to jeszcze taka jak lubie , ttroche rustyk , troche domowa , ciepla , kolorowa , przytulna Bo prawde mówiac 95% pozostalych to kilka schematów w kółko przerabianych , jakie ma kazdy salon mebli. A to jest totalnie inne , niepowtarzalna , unikalna Kopara mi opadla Fantastyczna, jak z bajki jakiejś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyliu 20.10.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Wisia30 faktycznie ciekawa ta kuchnia, inna, oryginalna choć nie do końca spójna i konsekwentna, ale zawsze to coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 20.10.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hiv 20.10.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 A mnie sie to totalnie nie podoba. Jak u mojej babci... Kuchnia Wrocławianki jest natomiast całkiem ok, choć my planujemy zrobić coś podobnego za mniejsze pieniążki Ale to jeszcze troszkę wody w Wiśle upłynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 21.10.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Nie chwalcie mnie tak, TO NIE MOJA KUCHNIA !!Napisałam to tuż nad zdjęciami. Wzięłam ją ze strony internetowej pracowni stolarskiej, a wkleiłam, bo tak sobie pomyślałam że może się komuś przydać. Namiar na stronkę: http://www.kosicka.pl/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 21.10.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A mnie sie to totalnie nie podoba. Jak u mojej babci... Zgadzam się...jakieś to chore, nie z tej epoki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 21.10.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Nie jest to moja kuchnia, ale postanowiłam ją tu wkleić, może komuś się przyda. http://images39.fotosik.pl/22/c6a46e968bc8c66em.jpg http://images33.fotosik.pl/389/f25706b224c7171am.jpg http://images32.fotosik.pl/383/2233ce8f59f561c9m.jpg mi się też nie podoba zupełnie nie w moim stylu.Stylowe pomieszane z nowoczesnym zupełnie mi to nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 21.10.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Przepraszam, ale musze.....To wyglada jak kuchnia z domku dla lalek.Zapewne bardzo podobalo by mi sie w wieku przedszkolnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 21.10.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 mnie tez nie ....okropne.... jak w cepelii sie czuje..... w ogole polaczenie zieleni z czerwienia przyprawia o mdlosci to kuchnia dla wybitnie ekstremalnie nastawionych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.10.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Wroclawianko ladna kuchnia, ale ja mam pytanie jak otwierasz okno w kuchni? chyba tylko mozesz je uchylic pytam bo przenioslam rury od zlewu pod okno i teraz mnie olsnilo ze jak dam baterie to okna nie otworze. a jak cos "przypieke za mocno" to chyba uchylenie nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 21.10.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 mi się też nie podoba zupełnie nie w moim stylu.Stylowe pomieszane z nowoczesnym zupełnie mi to nie pasuje Ja tu nie widze ani stylu, ani nowoczesnosci...sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 21.10.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 mnie tez nie ....okropne.... jak w cepelii sie czuje..... w ogole polaczenie zieleni z czerwienia przyprawia o mdlosci to kuchnia dla wybitnie ekstremalnie nastawionych ludzi ooo bingo! To jest dobre określenie - CEPELIA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.10.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Przepraszam, ale musze..... To wyglada jak kuchnia z domku dla lalek. Zapewne bardzo podobalo by mi sie w wieku przedszkolnym. Mnie by się na 100% wtedy podobało...ale na szczęście dorosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 22.10.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Świetna kuchnia, nie wyglądająca jak gorsza wersja kuchni z prospektu. Jest w niej życie, kilo cebuli walnięte na stół wyglądałoby w niej naturalnie, a nie zakłócałoby wizerunku "na pokaz". Niesztampowa i odważna, bawiąca się formą, prowokująca. Jak widać, budzi emocje i kontrowersje, to też jej zaleta. Chciałabym osiągnąć coś podobnego. A w kwestii dorastania - dorośnięcie nie zawsze jest zaletą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Anjamen to okno u wroclawianki wyglada na fix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.10.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 To ja się pochwale swoją kuchnią http://img372.imageshack.us/img372/7505/1003277yz8.jpg http://img372.imageshack.us/img372/694/1003278pj2.jpg Bardzo sympatyczna i funkcjonalna kuchnia Widzę tylko jeden dysonans - szafka cargo wyższa od lodówki i szafki wiszącej. Mnie osobiście trochę by to drażniło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.10.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 pozwolę sobie wkleić z innego forum - koszt kuchni nie tylko ja mam taką drogą kuchnię Lookita napisał: jak czytam te wyceny,to naprawde....wierze ,ze chyba jednak silniej sie przeziebilem niz jest faktycznie... moje 7 m.kw. zabudowy -to ceny bez agd i blatu od 16-19 000!!!region mazo....ale za 3700 to ja szafke sobie moge kupic ale nie kuchnie....niezle jaja... ...no wlaśnie... u mnie 18tys za 6,5mb szok! Wrocławianko, Masz piękną kuchnię i mam nadzieję, że nie przejmujesz się komentarzami dot. jej ceny. Nawet na zdjęciu widać, że wszystko ma bardzo dobrą jakość, a co za tym idzie bedziesz mogła ją użytkować dowolnie długo Zmienisz ją pewnie dopiero wtedy, gdy ci się znudzi, a nie dlatego, że zaczeła się rozpadać... Ja już dawno przestałam się przejmować rozważaniami gdzie przepłaciłam i że najlepiej to byłoby budować kilka lat temu, gdy ceny działek i materiałów były zgoła inne. Nie wspomnę już o dużej uldze budowlanej, o kórej my możemy sobie tylko pomarzyć... Myślę, że tak funkcjonalną kuchnię będzie się się super użytkowało - może nawet ja w takiej kuchni polubiłabym gotowanie Kiedy się przeprowadzacie? Czy masz wątek o domku, bo ciekawa jestem również reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 22.10.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Wroclawianko ladna kuchnia, ale ja mam pytanie jak otwierasz okno w kuchni? chyba tylko mozesz je uchylic pytam bo przenioslam rury od zlewu pod okno i teraz mnie olsnilo ze jak dam baterie to okna nie otworze. a jak cos "przypieke za mocno" to chyba uchylenie nie wystarczy i tu się własnie ostatnio mocno zdziwiłam jest to moje niedopatrzenie , chciałm umyc okno a tu guzik otwiera sie troszkę ,będę uchylać a myć od ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 22.10.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 pozwolę sobie wkleić z innego forum - koszt kuchni nie tylko ja mam taką drogą kuchnię Lookita napisał: jak czytam te wyceny,to naprawde....wierze ,ze chyba jednak silniej sie przeziebilem niz jest faktycznie... moje 7 m.kw. zabudowy -to ceny bez agd i blatu od 16-19 000!!!region mazo....ale za 3700 to ja szafke sobie moge kupic ale nie kuchnie....niezle jaja... ...no wlaśnie... u mnie 18tys za 6,5mb szok! dzięki wielki Wrocławianko, Masz piękną kuchnię i mam nadzieję, że nie przejmujesz się komentarzami dot. jej ceny. Nawet na zdjęciu widać, że wszystko ma bardzo dobrą jakość, a co za tym idzie bedziesz mogła ją użytkować dowolnie długo Zmienisz ją pewnie dopiero wtedy, gdy ci się znudzi, a nie dlatego, że zaczeła się rozpadać... Ja już dawno przestałam się przejmować rozważaniami gdzie przepłaciłam i że najlepiej to byłoby budować kilka lat temu, gdy ceny działek i materiałów były zgoła inne. Nie wspomnę już o dużej uldze budowlanej, o kórej my możemy sobie tylko pomarzyć... Myślę, że tak funkcjonalną kuchnię będzie się się super użytkowało - może nawet ja w takiej kuchni polubiłabym gotowanie Kiedy się przeprowadzacie? Czy masz wątek o domku, bo ciekawa jestem również reszty. dzieki wielkie rzeczywiście kuchnia jest droga ale przeznaczyłam na kuchnię 80 tyś i też sie w tym zmieściłam ,miala być bardzo dobrej jakości , meble , sprzet , kafle itp resztę wrzucę ale jeszcze mam, w pokojach wszystko pozakrywane , bo się kurzy a chce sie wprowadzić w grudniu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 22.10.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Anjamen to okno u wroclawianki wyglada na fix ??? nie rozumiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts