kaśka maciej 03.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 A mi podobają sie Twoje płytki. Mysle ze beda posowały do mojej kuchni Czy mozesz Kasiu zdradzic tajemnicę co to za kolekcja i z jakiej firmy? Mówisz o tych na podłodze, tak? Zmartwię cię To jakiś NO NAME Chiński na dodatek Jedyne co ci mogę powiedzieć, że to gres polerowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renis13 03.11.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Mówisz o tych na podłodze, tak? Zmartwię cię To jakiś NO NAME Chiński na dodatek Jedyne co ci mogę powiedzieć, że to gres polerowany... Tak, o podłogowych. Naprawde ładnie wygladaja. Ostatnio spodobal mi sie gres z Nowej Gali - Marmi Moderni 01 i 02 ale cena jego jest dość wysoka wiec szukam coś tańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.11.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A mi podobają sie Twoje płytki. Mysle ze beda posowały do mojej kuchni Czy mozesz Kasiu zdradzic tajemnicę co to za kolekcja i z jakiej firmy? Mówisz o tych na podłodze, tak? Zmartwię cię To jakiś NO NAME Chiński na dodatek Jedyne co ci mogę powiedzieć, że to gres polerowany... a czy mozna wiedziec jakiego rozmiaru jest ten gres w kuchni-bardzo podobne maja RAKO w rozmiarze 30/60 w 3 kolorach-bardzo fajna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 04.11.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Przyłączam się do pochwał koloru, miodzio! A w tle widzę niezbędny element wyposażenia każdej kuchni (jak dla mnie) - ekspres do kawy - tym bardziej podoba mi się Twoja kuchnia. Sam mam taki i gdybym miał wybierać, to jest to dla mnie najbardziej niezbędny sprzęt w całym domu. Bez kawki rano nie ma dla mnie życia Zagłoba ekspres ekstra,a można go programować,aby włączył się o odpowiedniej godzinie-mój mąż o takim marzy.Ile takie cudo kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Miraśka i renis13, płytki mają rozmiar 30x60. KOszotwały jakieś 60 zł za metr. Oglądaliśmy te z Nowej Gali Piekne, ale to jest tylko podłoga Paradyż o ile pamiętam miał podobne, również niestety drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 04.11.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 mnie ta zielen na scianie tez gryzie w oczy i uwazam ze bardzo trudno dobrac jest pozornie takie same kolory zeby pasowaly odcieniami.... heh mnie też od razu rzucił się ten zielony na oczy. Nie pasuje mało powiedziane...zepsuł całą kuchnie i to całkiem milutką kuchnię .... Cale szczescie to nie wasza kuchnia Wlascicielom sie podoba i to najwazniejsze Ludzie kiedy sie nauczycie, ze o gustach sie nie dyskutuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 04.11.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 mnie ta zielen na scianie tez gryzie w oczy i uwazam ze bardzo trudno dobrac jest pozornie takie same kolory zeby pasowaly odcieniami.... heh mnie też od razu rzucił się ten zielony na oczy. Nie pasuje mało powiedziane...zepsuł całą kuchnie i to całkiem milutką kuchnię .... Cale szczescie to nie wasza kuchnia Wlascicielom sie podoba i to najwazniejsze Ludzie kiedy sie nauczycie, ze o gustach sie nie dyskutuje? hmm chyba napisałam że fajna kuchnia.. dziwne to co napisałeś, bo wydaje mi się, że po to ona znalazła się na forum, aby ją ocenić. Poza tym nikt nie obraził nikogo Każdy pisze tak jak on to widzi i co w tym złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em.pe 04.11.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Kolor ścian zupełnie nie pasuje do koloru płytek i mebli! jak może niepasować, jak jest wszystko zielone Powaliłaś mnie ... Ostry, żarowiasty prawie kolor ściany do bardzo stonowanego, szarawego seledynu mebli. 2 zupełnie niepasujące do siebie odcienie, co z tego, że to zieleń i to zieleń?! Płytki pasują. Co do opinii, że o gustach się nie dyskutuje - po co jest w ogóle to forum? Dlaczego ma tylu użytkowników? Może niech każdy zajmie się swoimi 4 kątami i tym co się jemu podoba, a nie wdaje się w dyskusje o kolorach, aranżacjach, płytkach, zlewach, kominkach, meblach i setkach innych tematów jakie tu "chodzą"? To jest forum DYSKUSYJNE a nie forum wazeliniarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagłoba 04.11.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 kaśka maciej Ja rano mam czas tylko na jedną. Druga to po południu, w pracy albo jeśli już wrócę do domu agata 39 Kosztuje ok. 2 kafli, no ale to już marka z lepszej półki. I ma te wszystkie bajery takie jak właśnie automatyczne włączanie rano, i można ustawić preferowaną temperaturę kawy co do stopna, jeżeli to ma dla Ciebie znaczenie. Smak espresso zależy od temperatury parzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 04.11.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Kasia dzięki za zdjęcia, super to rozwiązanie !!!Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 04.11.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Kuchnia zupełnie przyzwoita ( choć raczej nie w moim stylu ). Nie jest to jednak z całą pewnością kuchnia z kategorii wnętrz na tyle spektakularnych, żeby dla ich prezentacji należało zakładać nowy wątek. I to właśnie posunięcie było moim zdaniem podstawowym błędem jej właściciela. Gdyby zamieścił te zdjęcia w wątku o kuchniach zebrałby zapewne same pozytywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 04.11.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 to i ja pokaze obiecana kuchnie ... wybaczcie balagan ale bylam w trakcie przygotowywania obiadu tak wyglada na codzien: http://img119.imageshack.us/img119/3305/img9207aa7.jpg a tak z pootwieranymi szufladami http://img517.imageshack.us/img517/3923/img9209tg7.jpg http://img517.imageshack.us/img517/7158/img9208bl3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 04.11.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 czy te szuflady to naprawdę takie wygodne??? nadają się do przechowywania kubków, talerzy czy garnków???? jaka jest ich optymalna szerokośc, czy 50 lub 60 jest ok, czy raczej nie zda egzaminu????tak się u was zapatrzyłam na nie, że też je rozważam, ale z braku praktyki obawiam się o funkcjonalnośc...ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 czy te szuflady to naprawdę takie wygodne??? nadają się do przechowywania kubków, talerzy czy garnków???? jaka jest ich optymalna szerokośc, czy 50 lub 60 jest ok, czy raczej nie zda egzaminu???? tak się u was zapatrzyłam na nie, że też je rozważam, ale z braku praktyki obawiam się o funkcjonalnośc... ewaja ci powiem tak: weź z jakiejkolwiek półki wyciągnij coś z tyłu ciężka sprawa trzeba połowę rzeczy wyjąć, a tak odsuwasz i masz wszystko na widoku. Do głębszych szuflad schowasz wszystko!! Garnki, talerze, kubki. Z tym, że ja mam blumy, inaczej by te ciężary oberwały szuflady MOja najwęższa szuflada ma 60cm, a ta najszersza to chyba coś około metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 04.11.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 http://images30.fotosik.pl/291/9766b1f4899350d5.jpgOto moja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.11.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 jak się naoglądam takich pięknych kuchni to się robię chora.. bo nie mogę się doczekać swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 jak się naoglądam takich pięknych kuchni to się robię chora.. bo nie mogę się doczekać swojej jak nas swoją pokażesz to też się pochorujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Poema, bardzo ładna. Najlepszy to masz wzór małych płytek pod okapem, świetnie pomyślane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyliu 04.11.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Poema fajna kuchnia, taka trochę inna, rustykalna,jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 04.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dziękuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts