Jasia 06.11.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 nasza kuchnia meble stat, blat drewniany dębowy - ikea rzecz jasna http://images45.fotosik.pl/22/1afb94f92dfe6e2c.jpg http://images36.fotosik.pl/22/7b1d90f07eee2edb.jpg http://images35.fotosik.pl/22/38a2f9476ee5b4fb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Jasia, moje zdanie już znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 06.11.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Fajny zestaw - stół i krzesła. A na stole leży zegar dworcowy - taki jak chciałabym miec ... O ile pamiętam, to taki zegar był ostatnio w Iysk-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 06.11.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Jasia - śliczną masz kuchnie, jedynie lodówka jakoś nie do końca mi pasuje do reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.11.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wiolasz, lubię Twoje zdanie dzięki, Damimax, lodówka wolnostojąca jest tymczasowo - docelowo będzie w wysokiej szafce przy drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wiolasz, lubię Twoje zdanie dzięki, Damimax, lodówka wolnostojąca jest tymczasowo - docelowo będzie w wysokiej szafce przy drzwiach Uffff...to dobrze, bo już się wystraszyłam. Śliczniusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Jasia, kuchnia jest cudowna, choć to nie mój styl. Cały dom w ogóle mi się podoba, bo cie po cichu podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.11.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 nie, no luzik Edmar70 i wielkie dzięki! Kaśka maciej, to samo mogłabym powiedzieć o Twojej kuchni bardzo mi miło, że Ci się u nas podoba i nie przejmuj się podglądaniem, w końcu u nas ciągle bigbrader jest - ale pracuję nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 06.11.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Fajny zestaw - stół i krzesła. A na stole leży zegar dworcowy - taki jak chciałabym miec ... O ile pamiętam, to taki zegar był ostatnio w Iysk-u. Dokładnie ten z jysk - sama kupiłam go do przedpokoju (i ten właśnie zegar zdecydował, że lustro, szafka itp muszą być czarne ). Normalnie za 49 zeta, w promocji za 35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_kasiek 06.11.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Jasia ! Przepiękna kuchnia!! Ja też chciałam taką ale okazało się że mam tak niesamowicie niewymiarową kuchnię, że żadnym sposobem nie dało by się sensownie poupychać tych mebelków. Pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.11.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dzięki A_kasiek! miło mi i jak sobie poradziłaś? niewymiarowe meble na zamówienie? u mnie też było dość ciężko, bo na każdej ścianie jakiś element utrudniający - drzwi do kuchni, drzwi do salonu, okno - ale udało się i jest to dość wygodne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.11.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 inwestorka z czego bedziesz miala robione te jasne fronty ? fajna kuchnia mysle ze moja bedzie w podobnym stylu z tym ze chyba zamiast szarego uzyje wisni Fronty trochę różnią się kolorem od projektu ,ale jest ładnie Jeszcze nie skończona http://images40.fotosik.pl/27/5d021cc83cc296ab.jpg Piękna kuchnia, chętnie zobaczę w całości, po złożeniu Mebelki bardzo podobne do tych z HtH, możesz zdradzić, kto ci je robił? Bardzo mi się tez podoba podłoga, kolorystycznie fajnie dobrana, co to za płytki? I jeszcze do kompletu pozachwycam się oknami. Ja rózniez będę miała w kuchni narożne, tylko inaczej dzielone. Jaka jest nazwa twojego koloru okien? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 06.11.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Jasia piękna ta twoja kuchnia. Niby nie w moim stylu ale zwraca na siebie uwagę. Ślicznie prezentuje się ten blat do białych mebelków, a kolor ścian idealny. Gratuluję pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 06.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Jasia piękna ta twoja kuchnia. Niby nie w moim stylu ale zwraca na siebie uwagę. Ślicznie prezentuje się ten blat do białych mebelków, a kolor ścian idealny. Gratuluję pomysłu. podpisuje się pod poprzedniczką oboma łapami ściany, zn. kolor, mnie zauroczyły - do białych mebli extra, wydobyło ich urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.11.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ja też się podpisuję na tak..Kuchnia Jasi jest piękna i elegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiasz83 06.11.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 nasza kuchnia meble stat, blat drewniany dębowy - ikea rzecz jasna http://images45.fotosik.pl/22/1afb94f92dfe6e2c.jpg http://images36.fotosik.pl/22/7b1d90f07eee2edb.jpg http://images35.fotosik.pl/22/38a2f9476ee5b4fb.jpg piękny kolor ścian można wiedzieć jaka to farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 06.11.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 nie, no luzik Edmar70 i wielkie dzięki! Kaśka maciej, to samo mogłabym powiedzieć o Twojej kuchni bardzo mi miło, że Ci się u nas podoba i nie przejmuj się podglądaniem, w końcu u nas ciągle bigbrader jest - ale pracuję nad tym Jasia jak będziesz pisac tak małymi literami to ja wzrok sobie popsuję - musiałam skopiowac do worda i powiększyć, miej litośc A kuchnia piekna, ale już ci pisalam o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 06.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 inwestorka masz boskie okno w kuchni ... meble tez zapowiadaja sie ciekawie - fronty maja super kolor - czekamy na zdjecia calosci Dzięki u Was też coraz ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 nie, no luzik Edmar70 i wielkie dzięki! Kaśka maciej, to samo mogłabym powiedzieć o Twojej kuchni bardzo mi miło, że Ci się u nas podoba i nie przejmuj się podglądaniem, w końcu u nas ciągle bigbrader jest - ale pracuję nad tym Jasia jak będziesz pisac tak małymi literami to ja wzrok sobie popsuję - musiałam skopiowac do worda i powiększyć, miej litośc A kuchnia piekna, ale już ci pisalam o tym Renka, weź sobie na "cytuj" i przeczytasz normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_kasiek 06.11.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dzięki A_kasiek! miło mi i jak sobie poradziłaś? niewymiarowe meble na zamówienie? u mnie też było dość ciężko, bo na każdej ścianie jakiś element utrudniający - drzwi do kuchni, drzwi do salonu, okno - ale udało się i jest to dość wygodne rozwiązanie zdjęcia mojej kuchni są na stronie 25 tegoż forum, meble na zamówienie były robione . Moja kuchnia jest maleńka i to w bloku póki co, alee........ jak się kiedyś domu dorobię to będe miała taką kuchnie jak Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts