Amtla 11.12.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Robas007 Czekam na zdjęcia z blatami - z pewnością będzie jeszcze ładniej Bardzo ładne jest to połączenie kształtu wykończenia mebli i listwy przysufitowej A może jeszcze ujęcie z całą wyspą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robas007 11.12.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 blaty mają być z czarnego granitu, myślę, że do końca roku się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 12.12.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 piękne te Wasze kuchie, !!!ale mi jakoś nabardziej podobają się te ciemne z jasnymi blatami-tzn. najbardziej pasuja do naszego wyobrazenia, a teraz pytanie do Pawlaczyńskiego...- jaki to kamień nad kuchenką masz położony?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 12.12.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Annnja, Te płytki to to samo, co na podłodze: Płytki na podłodze to kamień - Noisette. Producenta niestety nie pamiętam. Płytki występują w kilku klasach/wymiarach. Nasze miały tą samą szerokość (około 30cm) i różne długości. Stąd dość naturalny efekt po ułożeniu. Kupowaliśmy te płytki w TTW na Jerozolimskich. Pozdrawiam P.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.12.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 nasza kuchnia niestety jeszcze bez blatów http://images37.fotosik.pl/39/e16e049f43265123med.jpg Kuchnia piękna ma swój klimat tylko ten side by side moim zdaniem nie pasuje i wszystko psuje - no ale to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Robas007, powiedz mi jaki masz kolor na ścianie w kuchni? Kuchnia śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.12.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kuchnia bardzo ladna, w moim stylu! Tylko z caloscia nie gra mi lodowka, w ogole w takim stylu odeszlabym od inoxu i postawila na antracyt. Ale to jest moj gust, a kuchnia Wasza i Wam ma sie podobac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 12.12.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Moja kuchnia na razie tylko zaprojektowana, montaż przed świętami.Myślicie, ze będzie funkcjonalna? http://fotki.be-3.info/projekty/image/595/kuchnia_zam1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 12.12.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 hmmm... myślę, ze będzie funkcjonalna i ...piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.12.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 http://www.jtprojekt.com.pl/porady/ergonomia_w_kuchni.docTroche dużo tego, ale mysle, że warto przeczytać, może zmienisz kolejność zaplanowanych sprzętów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.12.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jolasia będzie śliczniusia nawet trochę do mojej podobna Powiedz jak duża jest wyspa i jaka jest odległość od wyspy do ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.12.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jolasia myślęże jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.12.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 nasza kuchnia niestety jeszcze bez blatów http://images37.fotosik.pl/39/e16e049f43265123med.jpg Kuchnia piękna ma swój klimat tylko ten side by side moim zdaniem nie pasuje i wszystko psuje - no ale to moje zdanie. Zgadzam się w 100% ... taka lodówka to porażka przy takiej kuchni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.12.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A ja się nie zgodzę, przyjrzyjcie się kuchni z serialu "Niania" ten sam klimat a lodówka jak najbardziej pasuje Zwykła pojedyńcza lodówka nic by nie zmieniła, a ja osobiscie ubielbiam lodówki side by side Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 12.12.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ja też się nie zgodzę. Własciciel kuchni napisał, że blaty mają być z czarnego granitu i myślę, że będzie to ze sobą świetnie komponowało.Doradzam wprowadzenie jakiegoś koloru w dodatkach np: zgaszonej pomarańczy, ceglanego, jakiegoś beżu albo bordo dla ocieplenia tej kuchni. Kuchnia marzenie.Tęż czaję się na podobną (Stat z Ikei), ale do tego drewniane blaty.Mój ideał to kuchnia Jasi z Cybulowego domu. Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dziewczyny wyżej mnie ubiegły: też uwazam, ze kuchnia Robasa jest ładna i gdy będzie zamieszkana - zdecydowanie zyska jeszcze na urodzie (a sprzęt... na zasadzie kontrastu - dlaczego nie?) (a Jasi kuchnia - też sliczna i jest jeszcze jedna ... taki klimatyczny dom... chyba Latarnika?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 12.12.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 czepiacie się tej lodówki mnie się podoba (traktuję to jako formę żartu) będę miała "wsiową" kuchnię murowaną z cegły z drewnianymi blatami ,a stary mocno przeszklony kredens chciałam potraktować srebrnym sprejem ot tak dla draki tyko po to żeby zwolennikom "metalu i szkła" też mogło się coś spodobać zrezygnowałam (przyznam że z żalem ) bo byłaby to jedyna "nowoczesna" rzecz w całej chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 13.12.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Lodówka jest bardzo ładna, a nie tak dawno jeszcze ( znam z opowiadań mojej babci) we "wsiowych" kuchniach (i nie tylko) nie bylo lodówek, nie było zlewozmywaków ba nawet nie było żarówek i przeróżnych różności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 13.12.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 no rzeczywiscie troszeczke sie gryzie na pierwszy rzut oka, ale ma byc wygodna i na dodatek po miesiacu sie calowicie opatrzy i bedzie pasowac jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.12.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Ja się nie czepiam tylko wstawiłabym lodówkę w zabudowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts