Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Annnja,

Te płytki to to samo, co na podłodze:

Płytki na podłodze to kamień - Noisette. Producenta niestety nie pamiętam. Płytki występują w kilku klasach/wymiarach. Nasze miały tą samą szerokość (około 30cm) i różne długości. Stąd dość naturalny efekt po ułożeniu.

Kupowaliśmy te płytki w TTW na Jerozolimskich.

Pozdrawiam

P.R.

Gość justyna_m
nasza kuchnia niestety jeszcze bez blatów :(

http://images37.fotosik.pl/39/e16e049f43265123med.jpg

Kuchnia piękna ma swój klimat tylko ten side by side moim zdaniem nie pasuje i wszystko psuje - no ale to moje zdanie.

Zgadzam się w 100% ... taka lodówka to porażka przy takiej kuchni ...

Ja też się nie zgodzę.

Własciciel kuchni napisał, że blaty mają być z czarnego granitu i myślę, że będzie to ze sobą świetnie komponowało.

Doradzam wprowadzenie jakiegoś koloru w dodatkach np: zgaszonej pomarańczy, ceglanego, jakiegoś beżu albo bordo dla ocieplenia tej kuchni.

Kuchnia marzenie.

Tęż czaję się na podobną (Stat z Ikei), ale do tego drewniane blaty.

Mój ideał to kuchnia Jasi z Cybulowego domu.

Pozdrawiam

Dorota

Dziewczyny wyżej mnie ubiegły: :D też uwazam, ze kuchnia Robasa jest ładna i gdy będzie zamieszkana - zdecydowanie zyska jeszcze na urodzie (a sprzęt... na zasadzie kontrastu - dlaczego nie?) (a Jasi kuchnia - też sliczna i jest jeszcze jedna ... taki klimatyczny dom... chyba Latarnika?)

czepiacie się tej lodówki

mnie się podoba (traktuję to jako formę żartu) będę miała "wsiową" kuchnię

murowaną z cegły z drewnianymi blatami ,a stary mocno przeszklony kredens chciałam potraktować srebrnym sprejem :D ot tak dla draki :wink:

tyko po to żeby zwolennikom "metalu i szkła" też mogło się coś spodobać :wink: :D

zrezygnowałam (przyznam że z żalem :( :wink: ) bo byłaby to jedyna "nowoczesna" :wink: rzecz w całej chałupie 8)