tomno 16.01.2024 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia Tomno, Wygląda na coś na tyle prostego, że nawet ja mam szansę ogarnąć, ale nie z samego opisu. Przydałby się prosty schemat, może nawet jakieś fotki jak co z czym, jeśli to mozliwe. Mówisz i masz Na schemacie (nie jestem pewien, czy symbole właściwe) podłączenie nawiewu. Na wywiewie brak potencjometru 20K , tylko połączony GND Obydwa silniki połączone na tym jednym podwójnym potencjometrze stereo. https://allegro.pl/oferta/potencjometr-50k-wieloobrotowy-precyzyjny-3590s-13614099464 https://allegro.pl/oferta/potencjometr-precyzyjny-20k-20kohm-64w-3296w-x5szt-13297053823 https://allegro.pl/oferta/galka-z-przekladnia-potencjometru-rdk-iii-6-35-mm-14317710503 [ATTACH=CONFIG]467776[/ATTACH] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaretka1223 04.04.2024 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Po przeglądnięciu tematu postanowiłem zbudować własny rekuperator ze względu na ograniczoną przestrzeń. Mógłby mi ktoś wysłać program do doboru wymienników KLINDENBURG? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomno 04.04.2024 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia (edytowane) Po przeglądnięciu tematu postanowiłem zbudować własny rekuperator ze względu na ograniczoną przestrzeń. Mógłby mi ktoś wysłać program do doboru wymienników KLINDENBURG? [email protected] Z tego co wiem to oni (Klingenburg) już od jakiegoś czasu nie produkują wymienników, więc po co ci program? Gdybyś był zainteresowany to mam do sprzedania używany wymiennik od nich. Edytowane 4 Kwietnia przez tomno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaretka1223 04.04.2024 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Na ich stronie dalej jest katalog wymienników przeciwprądowych, więc chyba dalej produkują. A co do wymiennika to chciałem program, aby posprawdzać spadki ciśnienia w zależności od wersji i w sumie gabarytowo jaki duży jest mi potrzebny (myślę że nawet jak będzie musiał być innej firmy to parametry będą i tak podobne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomno 04.04.2024 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Na ich stronie dalej jest katalog wymienników przeciwprądowych, więc chyba dalej produkują. A co do wymiennika to chciałem program, aby posprawdzać spadki ciśnienia w zależności od wersji i w sumie gabarytowo jaki duży jest mi potrzebny (myślę że nawet jak będzie musiał być innej firmy to parametry będą i tak podobne) Wieczorem jak będę przy komputerze, to zobaczę, bo gdzieś mam. Jak znajdę to wyślę. Nie wiem czy ten program będzie miał wiele wspólnego z innymi wymiennikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts