GREG.M 08.06.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3402143.html Po przeczytaniu tego newsa, pomyślałem, że chyba coś tu jest nie tak... Jak kobieta może zgwałcić faceta? Przecież, do zgwałcenia musiał mu się za przeproszeniem "naprężyć", a skoro się naprężył to znaczy, że facetowi sprawiało to przyjemność, a skoro sprawiało przyjemność to znaczy, że gwałtu nie było ! A kobietę skazali za gwałt, czegoś tu nie kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.06.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Może. Owo "naprężenie" miało miejsce we śnie, wiec było mimowolne. Facet został więc wykorzystany... Taka prawda. Dziwna, ale jednak... Chyba każdemu zdarzyło się mieć sny erotyczne, prawda? Wyobraź więc sobie, że śni cię się piękna, seksowna kobieta, która prowokuje cię i kusi w końcu doprowadzając do stosunku. wszystko pięknie, ale kiedy otwierasz oczy okazuje się, że leży koło ciebie obrzydliwie brzydka sąsiadka, której nie znosisz i której na jawie nie dotknąłbys nawet miotłą ... Tez mogłaby się tłumaczyć, że byłeś "naprężony" co oznacza że chciałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jezeli spal to moze nieswiadomie sie hm..."naprezył" jak to nazwales co nie znaczy ze chciał Ja jestem za rownouprawnieniem i dopuszczam fakt ze facet moze nie chciec ( tiaaa wiem ze 99 Panow na 100 bylo by zachwyconych takim "gwaltem" ale bidula trafila widocznie na tego 1 na stu ) i nie wiem co w tym dziwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Może. Owo "naprężenie" miało miejsce we śnie, wiec było mimowolne. Facet został więc wykorzystany... Taka prawda. Dziwna, ale jednak... Chyba każdemu zdarzyło się mieć sny erotyczne, prawda? Wyobraź więc sobie, że śni cię się piękna, seksowna kobieta, która prowokuje cię i kusi w końcu doprowadzając do stosunku. wszystko pięknie, ale kiedy otwierasz oczy okazuje się, że leży koło ciebie obrzydliwie brzydka sąsiadka, której nie znosisz i której na jawie nie dotknąłbys nawet miotłą ... Tez mogłaby się tłumaczyć, że byłeś "naprężony" co oznacza że chciałeś ewentualnie odwrotnie - nie dyskryminujmy - snisz o pasqudnej sasiadce bo podswiadomie cie kreci a budzisz sie a tam pieknosc z Vogue - tez mozesz sie poczuc wykorzystany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.06.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ewentualnie odwrotnie - nie dyskryminujmy - snisz o pasqudnej sasiadce bo podswiadomie cie kreci a budzisz sie a tam pieknosc z Vogue - tez mozesz sie poczuc wykorzystany taaaa, jasne Już widzę to rozczarowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 08.06.2006 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jezeli spal to moze nieswiadomie sie hm..."naprezył" jak to nazwales co nie znaczy ze chciał Ja jestem za rownouprawnieniem i dopuszczam fakt ze facet moze nie chciec ( tiaaa wiem ze 99 Panow na 100 bylo by zachwyconych takim "gwaltem" ale bidula trafila widocznie na tego 1 na stu ) i nie wiem co w tym dziwnego? Powiedziałbym raczej, że 1 na 1000000 zgłosiłby coś takiego jako gwałt... No chyba, że jakiś "psychiczny"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.06.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No ale... może się zdarzyć, że przytrafi się taka sytuacja facetowi z wyboru i przekonania MONOGAMIŚCIE (też 1 na milion ). NO i biedak taki nie może żyć ze swiadomością, że zdradził żonę/ dziewczynę itp klops Lub Kobieta wykorzystuje seksualnie geja, tak "dla zabawy" On ma wielkie psychiczne opory przed seksem z kobietą ale...no napręża się, bo ciało to tylko ciało. nie zawsze współpracuje z rozumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Powiedziałbym raczej, że 1 na 1000000 zgłosiłby coś takiego jako gwałt... .... byc moze co nie zmienia faktu ze ja osobiscie uwazam za bardzo krzywdzace dla Panów załozenie ze zawsze i wszedzie i z jakakolwiek kobieta (ew. jakakolwiek piekna kobieta ) maja ochote na sex . Bo mysle ze tak nie jest (a jeszcze inna kwestia miec ochote w myslach - w ramach fantazji a miec ochote zrobic to faktycznie) Powiem brutalnie - np. to ze kobiecie na widok jakiegos faceta "zrobi sie mokro" (co mozna przyrownac do meskiego "naprezenia sie" ) to nie znaczy u licha ze to bez zadnych dyskusji oznacza - chocmy uprawiac seks . I to wiekszosc osob rozumie (i akceptuje - zarowno kobiet jak i mezczyzn) A dlaczego tak trudno zrozumiec sytuacje na odwrot? Ze pomimo podniecenia facet nie chce isc z tą jakas konkretna kobieta do łózka? Jakos nie wierze ze zawsze i bezwzglednie chcecie - i ze kryterium pojsc/ nie pojsc opiera sie tylko i wylacznie na fakcie czy kobietka jest sexowna blondynka czy brzydka szara myszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.06.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 czasami nawt im ładniejsza kobieta tym gorzej. większy stres, bo wiele panów to "erotomani gawędziarze" a w praktyce...marniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.06.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Może Chciałbyś pewnie być tak budzony przez żone co ? ) Facet spał a więc nie miał pełnej kontroli nad sobą. Czyli został wykorzystany ? Został ... Kobitka miała pecha, pewnie trafiła na geja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 08.06.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ja bym jej procesu nie wytoczył za coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.06.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 http://img233.imageshack.us/img233/5502/bratowa3si.jpg Anpi - ja w sumie też nie, a co tam, człowiek musi mieć dobre serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 08.06.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A tak na marginesie - Jarek to strasznie medialny gość, najpierw buty, potem hymn, teraz to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.06.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Może Chciałbyś pewnie być tak budzony przez żone co ? ) znam takiego, który baaaaardzo takie pobudki lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.06.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No i to oznacza, że to jest normalny, 100%, facio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 08.06.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Chłopaki kochane nie róbcie z nas jakichś mutantów niewyżytych seksualnie co to im wszystko jedno z kim gdzie i jak. Bez przesady to nie jest tak że facetowi wszystko jedno i tylko o tym mysli weźta się też dziewczeta zastanówcie co gadacie. Skąd te dane 1 na 100 czy jeden na 1000000 Czy takie macie pojęcie ? Kto tak sprawdzał u 100 facetów że ich budził sexem oralnym i 99 było zdowolonych a tylko jeden nie : ... ( tiaaa wiem ze 99 Panow na 100 bylo by zachwyconych takim "gwaltem" ale bidula trafila widocznie na tego 1 na stu ) Infantylne jest to co wypisujecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Inwestor...weż sie chłopie wyluzuj... czy ty wszystko bierzesz doslownie? nie łapiesz uproszczenia i skrotu myślowego? (bo to takie powiedzonko - stereotyp "99 na 100" (i jak juz tak powaznie to nie...nie sadze zeby ktos badania robił ) ale specjalnie dla Ciebie zmieniam " sadze ze wiekszosc facetów... ale byc moze sie myle bo badan na ten temat nie przeprowadzałam " itd. matko.... pomijajac juz to ze jakbys przeczytal moj post w calosci to pisalam dokladnie to co ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Przecież, do zgwałcenia musiał mu się za przeproszeniem "naprężyć", a skoro się naprężył to znaczy, że facetowi sprawiało to przyjemność A to facet moze panowac nad "naprezeniem" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.06.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Przecież, do zgwałcenia musiał mu się za przeproszeniem "naprężyć", a skoro się naprężył to znaczy, że facetowi sprawiało to przyjemność A to facet moze panowac nad "naprezeniem" ? jasne- wystarczy ze sie obudzi i zobaczy shreka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.06.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dżizas Seluś! i z zębów wyciąga sznurek mysląc " Boże spraw żeby to była herbata ekspresowa!" Swoją drogą albo gey albo jakiś oziębły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts