frosch 08.06.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 czytaliscie komentarze do tego news-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.06.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Przerażające! Nigdy już nie będę mógł zasnąć jeśli będzie istniała groźba że będzie do mnie miała dostęp 23 letnia dziewczyna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.06.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Przerażające! Nigdy już nie będę mógł zasnąć jeśli będzie istniała groźba że będzie do mnie miała dostęp 23 letnia dziewczyna ... Ej - coby Ci pikawa nie stanęła...lub cos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 08.06.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Przerażające! Nigdy już nie będę mógł zasnąć jeśli będzie istniała groźba że będzie do mnie miała dostęp 23 letnia dziewczyna ... Kup se pas cnoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Przerażające! Nigdy już nie będę mógł zasnąć jeśli będzie istniała groźba że będzie do mnie miała dostęp 23 letnia dziewczyna ... Kup se pas cnoty a kluczyk od niego do kibelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 08.06.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Inwestor...weż sie chłopie wyluzuj... czy ty wszystko bierzesz doslownie? nie łapiesz uproszczenia i skrotu myślowego? (bo to takie powiedzonko - stereotyp "99 na 100" (i jak juz tak powaznie to nie...nie sadze zeby ktos badania robił ) ale specjalnie dla Ciebie zmieniam " sadze ze wiekszosc facetów... ale byc moze sie myle bo badan na ten temat nie przeprowadzałam " itd. matko.... pomijajac juz to ze jakbys przeczytal moj post w calosci to pisalam dokladnie to co ty... Nie no spokojnie jestem luźny jak sie ma. Zielonooka toć przeca to była podpucha Take se niesmiało kombinowałem że może faktycznie robiłaś takie badania i masz dane z praktyki. Bez podpuchy byś nie zdradziła wyników Kto wie może gdzieś w jakim garnizonie abo na okręcie różnie to bywa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 08.06.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Przerażające! Nigdy już nie będę mógł zasnąć jeśli będzie istniała groźba że będzie do mnie miała dostęp 23 letnia dziewczyna ... Kup se pas cnoty a kluczyk od niego do kibelka... Oki kluczyk se będziesz miał dla siebie tylko a 23 latce nie będziesz dawał i tak wilk syty i owca cała Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Kto wie może gdzieś w jakim garnizonie abo na okręcie różnie to bywa Do mojej sasiadki przyjezdzali z jednostki wojskowej. Duzym autobusem . Tylko , ze oni wszyscy chyba chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.06.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Przerażające! Nigdy już nie będę mógł zasnąć jeśli będzie istniała groźba że będzie do mnie miała dostęp 23 letnia dziewczyna ... Kup se pas cnoty a kluczyk od niego do kibelka... Dzięki chłopaki za zrozumienie i super pomysł. Muszę tak zrobić bo inaczej nici ze snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.06.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Bogus :ale najsampierw skocz po piwko, bo jutro mundial... W polomarkecie jest promocja : puszkowa warka strong za 1,99 złocisza... Pozdrawiam i "schones wohenende". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.06.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Mały - no i rozgłosiłeś na calą Polskę i teraz może dla mnie zabraknie ... To się do ciebie wproszę - bo rozumiem że zapasy już żeś zrobił odpowiednie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Mały - no i rozgłosiłeś na calą Polskę i teraz może dla mnie zabraknie ... To się do ciebie wproszę - bo rozumiem że zapasy już żeś zrobił odpowiednie ... No ba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dzięki chłopaki za zrozumienie i super pomysł. Muszę tak zrobić bo inaczej nici ze snu No to szoruj zalozyc nowy watek w dziale "Zrob to sam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.06.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 JoShi - na pewno nie jest tak źle że trzeba do wątku "Zrób to sam". Podobny problem co ja ma na pewno wielu facetów, rynek to zauważył i chińczycy już produkują, a może nawet wyprodukowali i w kontenerkach sobie to do nas leci ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Inwestor...weż sie chłopie wyluzuj... czy ty wszystko bierzesz doslownie? nie łapiesz uproszczenia i skrotu myślowego? (bo to takie powiedzonko - stereotyp "99 na 100" (i jak juz tak powaznie to nie...nie sadze zeby ktos badania robił ) ale specjalnie dla Ciebie zmieniam " sadze ze wiekszosc facetów... ale byc moze sie myle bo badan na ten temat nie przeprowadzałam " itd. matko.... pomijajac juz to ze jakbys przeczytal moj post w calosci to pisalam dokladnie to co ty... Nie no spokojnie jestem luźny jak sie ma. Zielonooka toć przeca to była podpucha Take se niesmiało kombinowałem że może faktycznie robiłaś takie badania i masz dane z praktyki. Bez podpuchy byś nie zdradziła wyników Kto wie może gdzieś w jakim garnizonie abo na okręcie różnie to bywa Pozdrawiam ufff- no ok - przynaje sie bez bicia - dalam sie zlapać sooory ale.. czasami ze slowa pisanego trudno zalapać czy ktos pisze ze smiertelna powaga czy wrecz przeciwnie kajam sie i posypuje łepek popiołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rynek to zauważył i chińczycy już produkują, a może nawet wyprodukowali i w kontenerkach sobie to do nas leci ;-) Eeeee... Plastikowa tandeta... Europa ma wieksze tradycje w produkcji tego typu zabezpieczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Dla panów pas cnoty, a dla nas - ... chyba kaganiec czy cóś... Może produkcja okaże się hitem rynkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 09.06.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 ... ufff- no ok - przynaje sie bez bicia - dalam sie zlapać sooory ale.. czasami ze slowa pisanego trudno zalapać czy ktos pisze ze smiertelna powaga czy wrecz przeciwnie kajam sie i posypuje łepek popiołem No to zostało Ci odpuszczone Noo.... i żeby mi to było przedostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 mam nadzieje że jej nie wsadzą do więzienia ... szkoda by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.06.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A ja rozumiem tego faceta i rozumiem, że to była przemoc. Nie wiem czy wiecie, ale pedofil też potrafi swoją ofiarę (dziecko, które przecież też jest istotą seksualną) doprowadzić do podniecenia. Nie oznacza to wcale, że dziecko chce być wykorzystywane przez zwyrodnialca, zostało tylko przedwcześnie rozbudzone seksualnie. Wiążą się z tym faktem późniejsze ogromne problemy psychiczne u wykorzystywanego dzieciaka, gdyż ono czuje się winne, że odczuwało w trakcie przyjemność, chociaż wcale tego nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts